Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
neatza
ce harnicute sunteti azi!!!
Annie , petrecere frumoasa, sa faci poze si sa ne spui cum a fost! Multa sanatate lui Claudiu
Daria , spor la treaba! nu stiu de unde ai atata energie (servici, copil, curatenie, mancare, toate singura ). Poze de la circ nu ne arati?
Petrecere frumoasa si voua azi si maine! sa ne spui ce cadouri ai luat
Adriana , nu stiu ce sa ii duci la invatator cadou...poate tigari, ceva parfum...chiar nu am idee ce ai putea sa ii dai.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am nervi cat casa, fata mea a tusit toata noaptea trecuta am trecut-o pe eurospal, i-am dat miere sper sa-si revina pana luni ca nu vreau sa o duc 2 zile si apoi sa o tin acasa
ce as putea sa ii dau pt gat? tantum verde ceva?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
hai ca pana am scris eu a scris Dany si Raluca
Raluca , ma bucur ca ai pe mama ta si pe Mihai cu tine hai ca vin sarbatorile si poate ai mai mult timp liber sa stai cu ei
Dany , ma angajez la o scoala generala ca secretara (sper sa fie bine, adica sa fie bine Bia la gradi ca sa ma pot tine de servici ca daca nu o pot duce la gradi si o tin acasa....nu am cu cine sa o las si automat raman eu cu ea deci se duce naiba serviciul meu ) asa ca acum ma rog la toti sfintii sa fie bine la gradi , sa nu planga si sa se adapteze repede si sa nu se imbolnaveasca normal .
Bucatareala
Annie80 spune:
v-a invidiez pt zapada ce-i drept imi este dor de primii fulgi de nea, dar de ales intre 30 de grade si zapada , aleg 30 de grade
Dany, dubaiul se schimba de la o zi la alta, impresionant, chiar si unde stau eu s-a schimbat mult in 4 ani decand stau aici, se construieste non stop .
Impacarea noastra, domane, nu vreau divort, tot c vreau este ca el sa fie mai intelegotor in ceea ce priveste secsul, sincer m-am saturat, asa de des cum vrea el aseara nam vrut pt ca mia luat ceva din dubai si m-a face sa cred ca doar pt aia trebuia sa ma culc cu el, el zice ca nu vrea sa-mi fie doar sponsor. mereu discutii despre bani ca se duc repede, si eu sunt cea care sta acasa..nu contribui cu nimic la venituri, si apoi sa stau la orizontala ca mi-a luat "ceva" nu e genul meu. Mai vroiam sa schimbam si masina. Acum zice ca mai bine ne despartim decat sa fie sponsorul meu si atat. unde ca si sapt trecuta mia aruncat in fata sa nu ii mai spal, cald, gatesc, etc
eu inebunex
Adi, scuze, e Be 21 de orlane e ceva oriental floral.... e discret, placut, mie mia placut mult.
Cata, felicitari pt job, sa fie cat mai putin stresant
ralu,
Dodo, unde esti?
eu merg sa mai smotruesc un pic
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
celor mai si mai...
Azi sunt prin bucatarie si al meu la pc.
La Ct ploua (mai mult picura)acum.
sper sa-mi permita BB2 sa revin la calculator azi.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
Gabi -asteptam si noi cu nerabdare ziua de marti! tuturor !
Adi super frumoase tavalitele( ne facea mama cand eram mici) vreau si eu reteta...si fursecurile f. aspectuoase!Cate idei ai!!
Acum parca din ce povestesti parca suna frumos..cum a decurs serbarica lor!
Da....cam asa este...la noi la tara ( de sf. Dumitru)se face un foc mare cu coceni, lemne etc... in care copiii arunca si castane, ( spray-uri!!!)etc...era prilej de joaca...si nu numai....si strigam asa: Hai la Focul lui Su'medru( adica sf. dumitru) c-a mancat lupu' iedu!
Si veneau femeile ( mame, bunici) si serveau copiii cu mere, nuci, covrigi, biscuiti, napolitane...etc.Am prins si eu cativa ani copil fiind aceasta sarbatoare!Acum mama imi spune ca nu mai vin copii la foc( caci sunt din ce in ce mai putini si parintii prefera sa-i lase sa joace biliard!!!) si nici prea multe femei nu mai sunt ca babutele au cam murit! Usor usor se pierde traditia... din pacate!
Nikoll sa treaca per. neagra si agitata!Offf... da...sunt si astfel de cadre didactice din pacate! dar cred ca usor usor i se poate sugera ca e f. urat ca procedeaza asa!!
raluca sa treaca per. grea de la job...Ma bucur ca v-ati reunit fie si partial si ca ai tai s-au adaptat cat decat! Am citit pataniile tale pe blog( caci mi l-am salvat) si nu pot sa -ti zic decat ca : Bine ca s-a terminat totul cu bine!! Sanatate tie si mamei tale ( e intr-adevar maaare lucru sa ai pe mama sau cineva apropiat sa stea cu bb sau copilas mai mare).
Eu am avut destule pe cap sapt. asta ( teste la greu si stai asa ca greul abia acum incepe -caci trebuie corectate toate)..plus ca sapt. viit. urmeaza testarea la 4 clase de-a 5-a si la 4 clase de -a 7! Plus cele 4 de-a 8-a... OOpps...se aduna 400 de lucrari!E si bine sa fi singur pe disciplina ta...ca nu te bate nimeni la cap tu faci , tu ordoni , tu executi... dar e si rau...caci sunt multi copii..si eu nu pot sa fiu superficiala..ii stiu pe fiecare in parte...stiu ce si cat poate fiecare...
va pup si va urez un we placut! Noi vrem sa mergem pana in Real/ Selgros/ Metro nici noi nu stim in care...dar cand ne uitam pe geam...ne piere cheful de iesiri!
urat, frig,ploaie...brrr!
Edit: Annie...no comment... da sa stii ca sunt si barbati mai cu chef...sa nu fie o boala si asta...
szivarvany spune:
Hellou, cum Giulik e pedepsita pe per nedeterminata pt ca mereu comenteaza, spune vorbe greutze la nervi (gen nu te mai iubesc, nu sunt prietena ta) si chiar ii fac absolut toate poftele, e cazul sa castige prin comportament adecvat ceea ce primea de`a moaca, so, stau pe pc ca a adormit singura
Catutza, am luat asa: pt Carina (6 ani) bloc de desen, doua seturi pensule, set de acuarele si un altul de acuarele fosforescente, un puzzle, o cartulie cu alfabet si autocolante si unul cu poveste si autocolante, ciukalata si i-am facut un calendar pe 2009 in care apare poza ei, a Giuliei si a Sarei (fiica altei colege , noi mamele fiind toate 3 colege muuulti ani la servici, ele acum fiind in alte parti); pt Anastasia (4 ani) o gentuta cu AlbacaZapada, un set de jocuri 1 in 34, o cartului cu AlbacaZapada cu autocolante si ciukalata.
Annie, ce bine cunosc situatia ta ... si culmea, eu lucram si le faceam pe toate singura, pana nu am mai putut. Si culmea culmilor, tot eu am ramas aia rea hahaha, acum macar pot rade uitandu-ma in urma si la prezent
Ralu,
Dany,
Catutza, ca uitai: e tuse productiva, se aud secretiile ale suparatoare ? O poti ajuta si umidificand camera, noi pt tuse am luat toata gama ... Eurespal, Sumetrolim, Bronhicum, Babicuum, Mucosolvan, sirop de muguri de brad si pin, sirop de patlagina, facut acasa sirop de ridiche neagra, sirop de ceapa cu lamaie ...
SI pregateste-te sufleteste pt primul an in comunitate ... muci, tuse, muci, tuse, muci, tuse ... sa ai pe cineva sa poata sta cu domnisorica Doamne ajuta sa nu fiti bolnavioare never, dar fii pregatita
Daria & GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Dany , spor la cumparaturi!
Daria , ce de cadouri frumoase abia astept sa ne spui cum a fost la party si sa vedem poze
De Giulik nu te mai supara, ca ea vade ca te superi si de aceea zice asa ,ea sigur te iubeste
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eu nu am cu cine sa o las de Bia daca raceste si trebuie sa o tin acasa, asta a fost si motivul pentru care nu am inceput munca pana acum , offf o sa trebuiasca sa ma invoiesc...sper sa fie ok
Am inceput sa ii dau BARAKA pentru imunizare
Bucatareala
Annie80 spune:
Neatza
Cata sper s-a nu aveti probleme muci, tuse, acasa, noi am fost cam 2 sapt scoala, una acasa....si tot asa .
Daria asta incercam si noi sa facem cu Clau...sa merite ceea ce ii luam...eh, sa gasim metoda. acuma vrea topogan era si este singura chestie care nu o mai aveam in casa, si nici pretul nu e foarte mic, dar sa-i scriem mosului.Oricum sunt in pauza de indei pt craciun .
La party frumos nu am ce zice, am fost singura care nu vorbeste araba , tortul a fost bunutz, copii au avut unde sa alerge...iarba cu pietre, si Clau a alergat pana a cazut si si-a spart capul, asa ca am terminat petrecerea la urgente Are o cusatura interna si in rest plasture . Al meu sot da vina pe mine ca nu am fost atenta ca aproape lui i-a scos ochii cand am avut aceeasi problema dar era pe mana lui offf Acum e bine si la scoala.
Va pupic!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Mneatza
Nu dati, da` orice ar fi sunt matinala , am lasat pu sa mearga sa mai dau jos filme, pe care le voi viziona, la un moment dat, cred, sper
Annie, ioi, multi-multi pupici lui Clau, sa-i treaca buba Si noi stim ca nu e vina nimanui cand copiii cad, in fine, noi suntem aici, stii, da ?
O duminica frumoasa tuturor !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Poftiti la si
Aseara la Constanta ,superb cu fulgi mari si fara vant a fost ok.Noi am fost prin magazine caci avem petrecre pe 1.12(fata nasei)apoi incep mosii.Vai cand vad cate jucarii sunt ...parca as vrea sa fiu din nou copil.
O duminica frumoasa si numai bine.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!