Leoaicele*(25)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
Reusesc si eu sa intru cu greu pe aici!
Adriana, am vazut pozele, foarte frumoase, si cele de la serbare si cele din Gr. Botanica.
Ce bine arata tavalitele cu nuca si fursecurile! Ai pe undeva pe aici reteta data? Daca nu, poti sa le scrii pls!!!!
Nicolle, si eu tin postul, dar inca am in cap retete si planuri ce fac cam ptr. doua saptamani, aseara am prestat o ciorba de fasole boabe verzi, am facut ciulama de ciuperci, in plan am ciorba de varza/legume, cartofi taranesti cu ceapa prajita si muraturi, dupa aia ghiveci, dupa care orez cu legume, si asa va trece postul. Maine facem, bineinteles, peste prajit si icre!
Ptr. barbati, noroc cu sotul ca nu e pretentios, mananca ce fac eu de post, dar fac friptura la cuptor ptr. ei si e totul ok.
Nicolle, apropo de ce ziceai de Alexandra cu scoala, am speranta si informatii ca invatatoarea de la anul la care vrem sa-l dam pe Andrei nu face aprecierile in functie de cotizatiile parintilor, si ca e corecta! Abia astept sa vad si asta!
Annie, nika de zis! Sanatate lui Clau, iar tie putere multa!
Catutza, m-ai intrebat ce cadouri vrea Andrei, pai vrea: masinutele King, Fulger sicamionul Mack din Cars (le-am comandat si primit deja), Corabia Piratilor, jocul cu bile IQ, si Colectorul de gunoi Wall-E de le vede pe Minimax, le iau din Carrefour (le-am vazut la preturi bune), mai vrea o macara Hotwheels, pe care mosul o va pierde pe drum, ca i-am luat anul trecut o pista Crash de la Hotwheels si dupa ce ca e mare si ocupa toata camera, s-a mai si rupt o bucata de pista si nu mai merg bine masinutele...Mai sunt, dar nu-mi vin in minte acum, am neuronul super-stresat!
Ledi, felicitari si sa fie intr-un ceas bun, nu mai conteaza nici cizmele, nici rochia, important e ca o sa fiti impreuna si pe hartie la bine si la rau de-acum incolo!
Dodo, asteptam cu interes rezultatele!
Daria un mare [hug] ptr. tine si ptr. Giulikaa!!
Lilia, tot ocupata???

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am dat trimite si a plecat mesajul fara sa va zic ca ma asteapta un weekend de cumparaturi si de curat in casa si sa va urez WEEKEND PLACUT!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello pe seara!

azi am avut o zi super agitata, am fost dimineata la baby expo, apoi la gradi unde am depus actele si am vb pe acolo pentru luni, apoi la cumparaturi am luat pijama si pantofi la fata pentru interior...si am cautat de mi-a venit rau ca nu gaseam pantofi deloc !

luni incepem, am super nervi ca Mihai duminica noaptea lucreaza si asta inseamna ca prima zi a fetei de gradi vom merge pe jos...adica cu R.A.T.B-ul...si e frig rau si ea e obisnuita sa se trezeasca pe la 10...si eu acum o trezesc la 6,45h va fi jale cu "J" mare !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Katty , inca odata toata admiratia ca tineti post iar Andrei e un smecher, cam lunga lista pentru Mosul!

Adriana , ce bine arata fursecurile si praji a ta ! , o sa ma uit apoi si la poze sa vad fata frumoasa!

Nikoll , uras profesorii/invatatorii care apreciaza copilul doar adac ii dai ceva

Gabi , abia astept marti sa ne spui ce ai in burtik

Dany , pe unde umbli?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

am uitat sa va spun, mai am de platit gradinita pentru luna asta deci pe 5 zile, apoi la inceputul lui decembrie sa pletesc pentru decembrie....si ceva bani pentru serbare (aici nu am inteles exact ce bani si pentru ce exact, dar o sa vorbesc cu educatoarea sa vad ce spune)

va , mai revin ca acum sunt super stresata...si luni e si prima mea zi de munca ...adica ma duc in proba ca abia prin ianuarie voi incepe cu acte acolo, asta e totusi si un avantaj ca daca e ceva mai pot lipsi cate o zi...doua!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetele
Cata nu am citit nimic din urma...iau si citesc si apoi revin cu completari/ comentarii!!!
Sa pap ceva...sa prind puteri si revin !

Am avut o saptamana nebuneasca...aproape ca nu cred ca s-a terminat!
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza

noi suntem bine, am fost la dubai city, ne-am invartit nitzel ca astia s-au plictisit si mai repara strazi, planteaza altele noi, etc. dar a fost ok, Am luat cadou pt 2 baietei, colegi ai li Clau, azi are party. Clau inca tuseste si ii curge si nasul, asa ca mergem la dr.sa vad cum il vrajesc sa iasa din casa, ca printul meu nu vrea sa ma insoteasca nicaieri..vrea sa stea in casa

vreau un parfumel, B21, nu foarte scump, dar foarte placut

Cata, cu Bia iti spun ce am facut eu cu Clau si trezirea la 6.30 in loc de 9-10. cu o saptamana inainte de inceperea scolii, fara smn la pranz, si obosit la extenuare, culcat la 8 seara max 9...trezit dimineata incet incet din ce in ce mai devreme.

ah, sa va spun ce vacante are al meu piu... 2- 13 dec. vacanta, o sarbatoare a lor si 21 dec -3 ian 2009 vacanta de iarna

va pupic si mai revin daca am timp, acum intru sa vad pozici

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Am fost aseara la circ, nu ma intrebati cum au trecut doua ore juma`, a fost fain, bine ca am infofolit mandra
Imediat incep maratonul de curatenie, dupa care vom pleca dupa cadouri pt Carina (6 ani si-si serbeaza ziua azi) si pt Anastasia (4 ani, maine) ... sper sa fiu inspirata
Catutza, succes ! Si incearca sa stai calma diminetile, orice ar fi Fa antrenamente cu mandra ca se va trezi dimineata-dimineata, ca veti pleca amandoo la servici si din`astea. Asteptam vestile de la voi luni seara !
Nicolle, eu raman afis la ce ne povestesti despre invatatoarea aia
Annie, cum e Clau cu tusea ???
Dodo, astept ziua de marti ...
Katty, super lista lui Andrei Spor la cumparaturi si voua !
Adriana ... moama ce-mi plac tavalitele
Dany, pt tine muuulti

WE frumos tuturor, mai trec eu pe aici, sper

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata de la Iasi!

Am mancat cam tarziu aseara si n-am dormit toata noaptea.Si m-am trezit la 6..si mandra mea dupa mine.Cand trebuie sa mearga la gradi abia o trezesc la 6.30 si acu se trezeste singura...

Daria,n-ati avut nici un leu care sa vrea sa scape din arena?
Spor la trebi si distractii placute!

Annie,sanatate puiutului mic si distractii placute!A ce miroase B21?

Dany,ti-ai revenit?

Cata,mult curaj,va fi bine.Incearca de azi s-o trezesti putin mai devreme,si maine si mai devreme,cum spunea si Annie.E cam nasol ca e intuneric la ora 6 si e greu cu bebelasii astia somniciosi.
Noi tot asa am reusit,culcat devreme fara somn de pranz si incetisor am reusit sa o trezesc la 6.30.
Bine,am si avut noroc sa-i placa si sa vrea sa mearga la gradi.

Katty,am pus lincurile aici,sant luate de pe culinar si mai sant o multime de bunatati de post pe acolo.
Spor la curatenie si cumparaturi placute!

Dodo,asteptam si noi impreuna cu tine..vestea cea mare.

Nikolle,exact asta n-am vrut sa patesc.Asta e unul din motivele ptr care am ales ptr Catalina scoala Waldorf.Si-mi pare bine ca am avut de unde alege,daca n-ar fi fost,cred ca greu as fi "cooperat" cu invatatoarea.

Apropo,Catalina va avea invatator.Unei invatatoare ii duci din cand in cand un buchet de flori (Craciun,Paste,8 Martie,inceput si sfarsit de an,)si "scapi" usor.Ce ma fac cu dl invatator?Merg flori la inceput sau la sfarsit de an?Dar de Craciun,in afara de beutura?
Hmm...

V-am pupat si va doresc un sfarsit de saptamana placut!

PS: Nicolle,ninge la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si la noi ninge

Adriana, inafara de vin si alte beuturi, la sfarsit de an merge o agenda, calendar, io asta ii duc profului de sport.

Merg sa smotruiesc in continuare ... ma dor shelele

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neata fetele
Vin si eu la un ness cu lapte( eu n-am vicii deloc dar din cand in cand ma fitosesc si eu cu un ness cu muult lapte).
Aseara am cazut lata inainte de a mai scrie ceva.
Am citit doar pagina aceasta si incerc sa raspund dinspre coada spre "in urma"

Cata- sa inteleg ca de luni incepi serviciul( unde??) si tot de luni Biencuta se face scoler de gradi'!!. Bafta muulta si un inceput bun!
Ningeee???!!!La noi inca nu...dar ce aud eu la teveu: lapovita si ploaie la noi! Uuuffff... pe astea nu le vreau!
Va invidiez profund!
Dar lasa ca sambata viitoare plec in excursie cu kinderii la Poiana Brasov si sper sa gasim ce cautam!!Adica zapada!
Daria Smotruiala placuta!! Si eu tocmai am terminat sufrageria de smotruit...mai am dar am obosit si iau o pauzica de forum!Spor la cumparaturi!Si un We faaaain!

Adi- n-am apucat sa vad link-urile dar ma intereseaza caci noi tinem post miercuri si vineri..si cand om mai putea!
Pt. invatator...ce sa zic unchiul meu de la Pitesti acum o luna a iesit la pensie ( un OM DEOSEBIT) care m-a format si pe mine pe la inceputuri cand aveam goluri ...nu stiu sincer ce si daca primea ceva... Insa la sc. aici am un invatator coleg ( culmea fost coleg la Pitesti cu unchiul meu la aceeasi scoala ) care mai observ ca primeste cate ceva.Si acesta este un invatator suuper bun...cautat de parinti de peste tot!Ce stiu ca nu primeste: bautura( caci nu bea) , da ii plac fel de fel de chestii de scris( pix, stilou ), bomboane, primeste si flori destule...Ideea e ca vin copiii care acum sunt mari la el( studenti) cu cate un buchet mare de flori...
Annie- sapt. trecuta taman ca discutam cu ai mei kinderi de la scoala..si le aratam niste pps-uri cu Dubaiul...acum 10 ani..in prezent si schitele de cum arata proiectul pt. viitor! Pt. mine e ceva f. impresionant!
Sanatate tie si lui Clau! Sa inteleg ca nu ati rezolvat nimic cu impacarea!Offff...
Katty- multumesc pt. ideile cu papa de post!
Waw ...cate vrea Andrei...dar daca e baietel cuminte...o sa-i aduca Mosul tot ce vrea!Spor si tie la cumparaturi!
Ledi - sa inteleg ca maine schimbi numele???
Ma bucur ca intr-un final ati reusit si maine veti semna hartiile!
Sa fie intr-un ceas bun....sa va iubiti si respectati toata viata...si sa va bucurati de cel mic ! Casa de piatra va urez de pe-acum!
Raman cu un semn la prajiturile Adrianei... si dau inapoi sa vad ce s-a mai scris!
Ma duc sa pap ceva...ca mii foame!
Revin...mai incolo!
Pup!
Mi-a fost taare dor de voi....cand ne intalnim???
Si....nu comandam si noi ceva de la Nikoll?? eu o sa bag un oki diseara sa vad ce sa-mi aleg ( asa sa ma cadorisesc si eu de Mosh)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dragelor,
va citesc, dar n-am mai apucat ca intru deloc pe forum sa mai scriu.
I-am adus la mine, dupa o mie de intamplari ...Dar s-au invatat cat de cat cu casa ... mai avem multe de aranjat dar e ok
Eu am avut si inca mai am o perioada foarte incarcata, cu foarte mult de munca, am ajuns si la 11 noaptea acasa ... noroc cu mama sa-i dea Dumnezeu sanatate ca m-a ajutat enorm.
Aici ninge un pic, asa ca fugim la zapada,
Pup, ralucz

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput