Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 17
catutza spune:
hello!
Annie , un mere pentru Claudiu al tau sa ii treaca repede buba si sa nu ramana semne! Iar tu nu ai nicio vina, cand e sa cada cade si de mana cu tine !
Daria , la voi cum a fost ieri la petrecere? inca mai astept poze
Gabi , si pe mine ma fascineaza jucariile din magazine si mai ales cartile, eu toata viata mea am citit la greu si acum cand vad cate carti sunt pentru copii sunt lesinata.Mereu ii cumpar Biancai...dar le citesc tot eu cand am timp ca ea inca nu are rabdare sa stea langa mine la povesti mai mult de 30 min!
Fetele din Bucuresti....si nu numai de unde cumpar si eu acuarele de pictat pe fatza? Ca sa o pictez eu pe Bia acasa? E fascinata de pictat pe fatza, toata ziua ar vrea....dar as incerca si eu acasa sa o pictez. Gasesc pe undeva?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
In alta ordine de idei sunt TERMINATA ca maine mergem la gradi , am niste emotii de fac pe mine (Mihai mi-a spus sa nu-mi uit pampersul acasa ) nu-mi e mile de ea....nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti...mi-e asa teama ca ea a stat numai cu mine pana acum, nu stiu cum va fi la gradi, ei ii plac copii dar sa fie si copii sociabili nu sa tipe la ea sau sa ii ia jucariile din mana ca atunci se pune pe plans
Alta problema e ca ea nu stie sa se imbrace singura, decat pantaloni si chiloti, nu poate si bluza....nu stie sa se stearga la funduletz si la "pyca" cum spune ea....
Si maine mai e si prima mea zi de munca, dar asta e ultima mea problema...cel putin acum!
va ca v-am stresat destul azi, sa ne tineti pumnii pentru maine si daca pot intru si de la munca daca nu ne "auzim" maine seara sa va spun cum a fost!
Bucatareala
katty spune:
Hello, intru si eu mai pe seara!
Catutza, capul sus, nu te mai stresa, toti parintii trcem prin asta, o sa fie mai greu la inceput, dar cu timpul se va obisnui. Poate vei avea surpriza sa fie chiar foarte simplu! O sa-ti tin pumnii si ptr. Bia si ptr. job! Acuarele de fata gasesti de comandat pe net, daca esti interesata iti trimit de unde pe PM (de acolo am comandat si eu jucariile)
Dany, ce frumos ai descris obiceiul de "Su'medru". Parca eram acolo, ai dreptate, pacat ca se pierd traditiile. Succes la corectat, te inteleg foarte bine, am o prietena profesoara de romana si la fel ca si tine este in perioada lucrarilor!
Raluca, felicitari pentru ca sunteti impreuna, nu stiu prin ce ai trecut, dar sper ca totul e bine acum!
Ledi, CASA DE PIATRA si un buchet de ! Banuiesc ca ai dat cu plaivasul pana acum!
Daria, frumoase cadouri ai luat fetitelor! Sper ca v-ati distrat pe masura la party-uri!
Annie, nu cred ca sotul tau iti ia una alta doar pentru un anumit scop, el cred ca totusi incearca sa comunice cu tine! cucuiul lui Clau!
Dodo si voua petrecere frumoasa!
Ieri am fost la cumparaturi in Carrefour fara copii, doar noi doi si sora mea, pentru a incheia lista mosului. Copii au ramas cu cumnatul acasa. Am luat tot ce isi dorea Andrei (am incheiat listuta), am luat ptr. finute si ceva pentru Ana, din lista ei ptr. Craciun. In plus fata de lista i-am luat un glob pamantesc iluminat, stiam ca e fascinat, i l-am dat de aseara ca si cadou de Sf. Andrei, si de atunci il invarte, iar cand se opreste pune degetul pe el cu ochii inchisi si-si imagineaza unde ajunge in anii urmatori!
A fost dragut in hipermarket, dupa ce facusem toate cumparaturile la jucarii si era cosul deja plin, eram la decoratiuni de craciun deja, un domn necunoscut (care era cu sotia langa el) a remarcat amuzat ca crede ca avem cam multi copii!
Pupici ca m-am lungit cam mult!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Vin si eu cu cateva pozici
Ledi, casa de piatra !
Catutza ... tinem pumnii ... pt tine Ca Bianca se va descurca
Katty, ce ati cumparat ??? Sunt curioasa ca o leoaica
Pup trupa, ne vedem maine
Daria & GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Katty , chiar te rog daca ai timp sa-i dai link la acuarele , cred ca i-as face o surpriza foarte placuta Biancai
Felicitari pentru definitivarea listei de Craciun noi inca nu am laut mai nimic, doar de Mos Nicolae si de Craciun pentru Bia, dar mai am pentru nasa si finul mic....si pentru ziua finului mic...
Daria , frumoasa Giulik a ta si foarte cocheta!!! si-mi place locul vostru de joaca ala cu bile multe
Leditia , gata, te-ai cununat? poate ne arati si noua pozici cu burtici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
cam atat pe ziua de azi, va multumesc tuturor pentru urari si incurajari! ma duc sa ii dau fetei de mancare de seara, sa calc si sa pregetesc pentru maine ghiozdanelul ma ia plansu acum !!!!
Bucatareala
Dodo-pui spune:
CATA toate am trecut prin asa ceva e..nu greu...fff greu pentru noi..la inceput.(Vorbesc din experienta)Dar ai sa ai surprize placute din partea Biei
Bafta si la job.
DARIA am admirato pe Giulia si stii ca ti-am mai zis e ffff frumoasa si cocheta...si e perfectaNU?
Ledi casa de piatra
Katty felicitari pentru terminarea listei mosului,noi mai avempentru copii nasilor si nimicurile (cioco,Tedi,oua de ciocolata Mikey-preferatele lui,portocale....)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
Annie- lui Claudel sa-i treaca cucuiul!
Cata si Bia si o maare imbratisare ..caci maine va luati joburile in frau! Va fi bine o sa vezi!
Daria- o frumooooasa si o elegantica Gilulika ta!Sunt in extaz dupa ea!F. frumoase pozicile!
Katty- gata ati scapat de cadouase! Te si multumesc!
Dodo
Ledi- cum e ca femeie maritata recent???Casa de piatra!
Tuturor va urez nopate buna si o saptamana usoara!
Eu inca nu am inceput operatiunea cadouri de sarbatori...mai am timp!
Am reusit sa iau un trening dragut pt. Teo si si mai vad eu ce ( pt. duminica urmatoare cand i se va lua motul!E el cam zulufat acum...dar e asa draguut ...de zici ca e o domnisoara sfioasa!)
A ajuns si el acasica la mamica lui...cam agitat ( nu a mancat / dormit decat tarziu)...incepe sa se mareasca si sa se adapteze mai greu! A devenit si cam rusinos...asa vreo juma' de ora pana ne acomodam ca apoi se da in stamba!
As putea sa vorbesc ore in sir despre el..dar ma abtiu'!
Gata ...fug la nany
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O saptamana frumoasa si numai cu bucurii.
Poftiti si .
Astrele spun:
Astazi vei simti nevoia sa te implici in discutii si sa-ti exprimi punctul de vedere.
Ai incredere in tine atunci cand vine vorba de proiectele de la birou. Nu te stresa si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Asta iti va facilita reusita.
Relaxeaza-te in aceasta dupa-amiaza facand putina miscare. Poate o plimbare cu bicicleta te va revigora. Gandeste-te la ce iti place sa faci si la ce te pricepi tu cel mai bine pentru a iesi din rutina zilnica.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adi69 spune:
Buna dimineata din Iasul inghetat!
Sambata am avut lapovita apoi ninsoare..duminica a fost friiig,iar asnoapte a inghetat bocna.
Zapada nu este decat prin gradinite,pe unde mai sant smocuri de iarba.
Asaaa...
Noi sambata am fost ,ca de obicei,cu aprovizionarea,iar duminica am prestat un tort o promisiune mai veche facuta cuiva.
Sa va fie de bine distractiile si cumparaturile.
Noi abia am inceput sa facem listuta si a primit deja avertisment ca s-ar putea sa nu vina Mosu pe la ea pana nu reuseste sa-si faca ordine la ea in camera si la jucarii.
Nu stiu cum sa mai procedez cu ea.Daca-i fac eu curat(sau impreuna) e ok,se joaca in camera,pana le ciufuleste iar peste tot..si asta e momentul in care incepe sa scoata jucariile din camera sa-si faca alt cartier general(caci la ea nu mai incape de jucarii aruncate peste tot)si eu sa am jucarii prin toata casa.
Refuza sa-si faca singura ordine.Nu spune nu,intra in camera ei la "curatenie" si pierde ore intregi jucandu-se.Nu stiu cum face ,ca ,la cateva ore dupa ce a inceput "curatenia' este mai dezordine..daca se poate spune asa.Apoi vine la mine si spune ca..e greu si vrea ajutor.
Si ma supar,si-i spun ca am sa-i dau toate jucariile de acasa,sa le duc la alti copii care au grija de ele si nu le lasa imprastiate..nici un rezultat,se apuca de bocit,promite ca va face curat si nik..
Ceva idei,cum sa mai procedez?
Ledi,casa de piatra! o pozica ceva?
Daria,Giulia e o scumpica,ca de obicei!
Dany,spor la corecturi!
Katty,acusica e ziua lui Andrei...
Ce mai face oare Lilia?
Annie,pup bubuta lui Clau!sa-i treaca repede.
Raluca,unde gasesc blogul tau? as vrea sa citesc si eu peripetiile tale.
Dodo,maine e marti!!!!
Cata,abia astept sa intri sa ne spui cum a fost ziua de azi! Sper din tot sufletul sa se fi acomodat usor Bia!!!
Nikolle,ce mai face Ioana? Cu va mai descurcati cu doamna invatatoare?
Multam de sfaturile referitoare la micile atentii catre dl invatator.Nu vor fi dese,ca nu obisnuim,insa,in caz de ceva sa stiu incotro sa ma indrept.
Va doresc o saptamana frumoasa!
szivarvany spune:
Buna dimineata
Sar`na de vizionari Incerc si eu sa imbrac fata pe bani putini, dar macar cu gust
Merg sa iau o cafea ... mor de oboseala ... si revin
Daria & GIULIA(2004 08 16)