Nou stil de viata (234)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mi-am adus aminte: Tumpi unde te muti? Nu te-ai mai mutat si la inceputul anului? Sau nu erai tu?

Claudia e grele cu mine ... Menage a troix e in casa mea. 2 fumei care se nu s-au placut niciodata (antipatie totala ce sa mai) si-un barbat care se simte responsabil fata de una, dar o iubeste pe cealalalta. Mi-e si mila cateodata de F. de situatia in care e pus. Hmm! daca mi-ar da Dumenezeu minte multa si intelepciune cu carul ... dar mai ales puterea de-a ignora si de-a bloca sa nu m-atinga ce nu-mi convine...Ce bine-ar fi...

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara,

am aterizat si eu de la munci si acum ma relazez putintel cu voi aici.

Zuzi, ba eu eram.Nu la inceputul anului m-am mutat ci in decembrie anul trecut.

Claudia, din pacate nu mai aproape de tine, ci de Mamidulce,Gusta si Anky.

Roxa, merci de reteta.

Tzuni, ai fost tare cu praji.

Ruxandra bravos pt serifia bicelor.Eu primesc daca azi am papat biscuiti cu ceai?Am baut la munca cred ca 1,5 l ceai si am papat vreo 5 biscuiti , plus vreo 5 mandarine.

Am papat in 3 zile aproape 6 kg de mandarine.

Mai sunt prin zona putintel si apoi ma bag la dus si la nani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, e aceeasi soacra care a avut o problema de sanatate anul trecut la voi ?
Mai ia si tu apa in gura si las-o in plata Domnului. Si mai ales nu minca de furie.

Rolo, la multi ani !

Mie mi-a fost frica sa pe aici de dimineata, ca plezneau niste bice .
Pup you, Ruxandra si bine faci !

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ruxandra,

am venit sa marturisesc - scoate biciul! Fac prajituri si bunatele pentru maine, pentru musafiri si am mancat acusica 2 biscuiti cu ciocolata proaspat scosi din cuptor! Minunati!! Si am lins si lingura cu care am amestecat in ciocolata topita! Trei bice merit!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

N-am fost la spinning si am si mincat aiurea. Bleah..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Ruxandra,

am venit sa marturisesc - scoate biciul! Fac prajituri si bunatele pentru maine, pentru musafiri si am mancat acusica 2 biscuiti cu ciocolata proaspat scosi din cuptor! Minunati!! Si am lins si lingura cu care am amestecat in ciocolata topita! Trei bice merit!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

arunca doi biscuiti pana-n Iancului si Puskin da doua bice si la mine!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mik da aceeasi soacra este care de fapt a avut probleme de sanatate anul acesta de-a ramas aproape paralizata ca acum a inceput sa-si revina din ce in ce mai bine (in rau) Adica numai rautati are in cap si nu se lasa pana nu te enerveaza la culme.

In sfarsit am reusit sa vad si eu pozele de la halloween de anul acesta asa ca va prezint : Scufita Rosie

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Draga mea Tzuni, am intrat sa-ti spun cu mare drag, "LA MULTI ANI!"
Iti doresc multa sanatate si fericire impreuna cu ingerasul de langa tine.
Cu mult drag,
mama lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor. Iar m-am trezit devreme, desi m-am culcat tarziu tare asta noapte, dar am treaba de dimi si mai am de calcat, ca la 10 trebuie sa plecam la inmormantare...iar eu cafelutza tre s-o beau cu dichis, altfel nici ca ma trezesc la ea...

Luatzi de betzi gagici e excelenta si atat de fierbinte~!!! yammy

Tzuni care e mai pluralul la praz, ca inainte sa-l scriu in reteta am zambit asa din coltzu gurii

Gabi, apoi pt 2 biscuiti si lins lingura nu cred ca trebuie 3 bice, trebe doar sa-ti arate cineva biciu

Vik, nu-i nimic ca n-ai merg ieri la spinning, recuperezi tu! Nu stai rau cu motivarea si nu te vad facand excese repetate asa ca vorba lui Mika:

Zuzi, singurul meu sfat cand coana zice rautatzi este sa o intrebi senina "de ce spui/faci asta?"

Mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata! si la multi ani Gabitzelor si Mihaelelor si tuturor celor care azi isi serbeaza ziua numelui!

Zuzi ce faini sunteti, Scufita rosie e o scumpa si e rupta din tine! cat despre soacra, uf, multa putere sa iti dea D-zeu sa poti sa o suporti in continuare, eu cred ca as fi innebunit deja!!!(da, stiu, o sa fiu si eu soacra cu 2 nurori)
Roxa multa putere azi!
Acum am vazut ca draga de Ingres a intrat sa-i spuna lui Tzuni la multi ani! sa stii draga Ingres ca aseara m-am gandit la tine!te cu drag!

Mai fetelor eu nu mai rezist cu al meu copil cel mic, s-a trezit de 5 ori azi noapte iar la 6.20 a fost gata cu somnul! nu mai stiu ce sa fac, asa imi merge in fiecare noapte, sunt mai obosita decat seara cand ma pun in pat!

va pupic pe fiecare, ma duc sa ma pregatesc ca vreau sa merg acu dimineata la Ikea! vin deseara sa va zic ce am vazut pe acolo fain!

Mergi la inceput