Nou stil de viata (234)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani la toate fetele care isi sarbatoresc azi ziua de nume.

Azi am treaba multa dar promit ca incerc diseara sa va scriu ceva.

Roxa multa putere azi.

Lou bun cappuccino ala.

Pup.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

sarbatoritelor de azi: Gabi, Olo, Tzuni, Mik, Hopes, Mihaera, o zi minunata va doresc!

Mi-am inceput ziua cu un pahar de apa si gimnastica (100 abdomene si citeva alte exercitii). Claudia, tu cum stai? An_k, ne-ai parasit de tot?
In dimineata asta am hotarit sa maninc doar fructe: 1 banana, 1 para si struguri albi.
Ma bucur ca nu ploua.

Zuzi, multa putere si rabdare iti doresc. Soacra o sa stea tot timpul cu voi de acum?

Tzuni, am vazut pozele cu Meri si tablita de scris, e o dulceata de copil!

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor si multumesc de urari!

La multi ani si din partea mea sfintelor de azi!

Ingres scumpa, multumesc din suflet! Sa-ti dea DD sanatate si fericire si tie si numai bine! A fost o surpriza placuta ca te-ai gandit la mine!

Hahahha, Boxa, io am crezut ca "praji" e de la "prajini" de praz, da' scris prescurtat!

Revin si cu alte raspunsuri.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!
Inca suntem acasa, dar mai tarziu mergem la un botez.
Edi e mai bine, dar il vom lasa cu mama, iar eu si sotul...bolim la greu , dar tot mergem la zbantuiala
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi! Si noua, petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

Multumesc de urari si urez si eu, la randul meu, La Multi Ani tuturor celor care se sarbatoresc azi!

Ma duc sa fac praji numarul 2, caci acum vin musafirii!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Carmen,Roxana,Tumpi condoleante!Chiar nu stiu ce altceva sa va spun, dar sunt alaturi de voi
Puskin loveste fara mila!Ca eu le merit Unde mai pui ca merg si la petrecanie; dar sper sa recuperez dansand
Rolo eu n-am apucat sa te felicit de ziua ta: sa fii sanatoasa, fericita si iubita!Spor la slait!
Claudia bravo pentru mobilizare!Sper sa-mi revin din starea asta de raceala si sa am din nou unda verde la slabit si poate ma mobilizez si cu dieta.
Zuzilici felicitari pentru modul in care gestionezi situatia cu soacra.Oricand poti sa vii sa te confesezi, dacat sa te infingi in mancare de nervi si suparare.
Aveti o Scufita tare dulce si zambitoare (iti seamana).
Cine e d-na din poze?Mama sau soacra?

Mergi la inceput

Tocmai am primit o invitatie de la cumnata mea sa mergem la Durau sa o serbam Cum impac eu acum si capra si varza?
Vedem care e atmosfera la botez si daca nu merge o taiem la munte, sub umbra Ceahlaului, la foc de tabara si vin fiert

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

La multi ani sarbatoritelor de astazi: Tzuni, Gabrielama, Olo, Mik, Hopes.

Postez meniul de ieri si ma duc sa citesc din urma sa vad cui dau niste bice retroactiv . Deci ieri am papat asa:

8.00 - 1 conserva sardine in ulei cu zeama de lamaie (100g)
10.00 - 1 cutie perle de branza (150g) cu 4 felii paine integrala de secara wasa (40g)
12.00- 12.45 antrenament
13.30- somon in suc propriu din conserva (165g), salata iceberg 150g, 1.5 lingura ulei masline, zeama de lamaie (toate facute salata)
17.00 - 40g arahide crude
23.00 - bors rusesc (facut din sfecla rosie)

Total 1,129 (fara bors, pe care il estimez la 250 calorii)
Lipide 69.5g
Glucide 32.1g
Proteine 97.7g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Bicele de ieri:

Tumpi, ai scapat de data asta, ai fost la limita cu aia 5 biscuiti. 6kg de mandarine in 3 zile e cam multicel...

Mik tu poti sa postezi linistita...ca nu te vad luand bine la cat/ce mananci tu.

Gabrielama, te iert ca e ziua ta si daca promiti solemn ca nu mai faci.

Vikinga, azi sunt suflet mare, te iert si pe tine ca stric petrecerea la fete. Dar sa nu se mai repete...

Tzuni tie iti dau doar peste mana ca sa iti scape biscuitii...sper ca nu papi de pe jos

Eftimie C, tu de ce vrei bice, ca n-ai marturisit nimic? Astept sa ne spui intai, ca sa evaluam situatia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

TZUNI, OLO, MIKA, HOPES, GABRIELAMA
LA MULTI ANI FERICITI.
Multumesc pentru urarile de ieri si azi. Ieri a fost ok la job, colegii mi-au facut cadou un scaun ergonomic de piele, din ala directorial, ca daca tot imi petrec jumate din zi la servici barem sa stau comod.
Rux, pune biciul si pe mine ca am mancat o gramada de bunatati facute de mama, care gateste bestial si nu m-am putut abtine. Azi sunt la dezintoxiere cu fructe si ceai rooibos cu vanilie.
Tzuni, sa inteleg ca faceti chef marti si afisati certificatul la intrare??
va las ca am inceput mesajul acum 2 ore si nu ma lasa bestia sa scriu. Azi nu a vrut sa doarma deloc dupa amiaza. S-a chinuit mama o vreme dupa care am incercat si eu si taica-so si acum am renuntat toti. Cand o sa oboseasca se culca ea.

Mergi la inceput