Nou stil de viata (234)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Tzuniiiiiiiiii, scot biciul sa stii Ntz Ntz Ntz....

N-am inteles. Roxa-Boxa o zis...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Da, ea a zis si tu te-ai asigurat ca vede toata lumea .

ANUNT IMPORTANT:

De astazi ma autodeclar responsabila cu biciul pe topic, ca vad ca nu se mai poate. Toata lumea ba mananca bomboane, ba vrea savarine....deci putina displina va rog .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ruxandra da sa poftim e voie?

Mergi la inceput

Claudia, daca nu puneti mana/gura e ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ruxi: atunci cresti cantitatea de ciuperci, adaugi brocolli (sote inainte), tofu, sparanghel si in general legume care nu lasa apa la gatit (gen rosii, ardeii).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Anda, asa am sa fac, mersi de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda bagatoare de seama
Esti la servici? Ai ceva comenzi week-endul asta? Sau te "relaxezi" cu restu treburilor :)

Puskin e si asta o metoda
Si bine faci cu biciu.. Tzuni si Gusta cred ca au nevoie de cateva Si poate si Claudia daca nu se rezuma la poftit

Apropos pe unde esti Gusta? lasa si tu starea naspa si vino pe o vorba
Uite ce-ti las www.bized.co.uk/images/cappucino.jpg" target="_blank">yami

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Rolo, sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte de toate cele bune!

Claudia, mi-am facut si azi abdomenele, se pare ca ma simt mai bine cind fac un pic de gimnastica dimineata, parca am alt tonus. Si asta datorita tie.

An_k, scot biciul, de ce nu mai faci abdomene??

Puskin, asa sa faci ca nu se mai poate.

Roxaaaa, felicitari pentru alergat, ai ambitie nu gluma! Du-te fata draga si la sala de forta, ca asa iti tonifiezi corpul si-l mai intaresti. Super melodia, o stiam si eu.

Anda, ce sa fac, incerc sa-mi trag sufletul. Azi am fost la scoala pina tirziu, cumparaturi, acasa, spalat (ca miine e sarbatoare si nu se poate ) si cica vreau sa-mi fac si temele in seara asta ca sa apuc sa ies miine in oras sa ma relaxez.
Am vazut in troleu o tipa care fusese la dentist sa-i scoata un nerv si era nauca de durere saraca, ma gindeam cum naiba de nu i-a facut anestezie - m-am ginditt si la tine, cit trebuie sa induri si tu, of.

V-am pupat pe toate.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ha ha Delia esti tu o dragutza, da si io m-am apucat serios de ele numai fiindca faci si tu cu mine, ca altfel cred ca le-as fi lasat dupa o zi-doua! facem mai departe, ok? si o tragem si pe An-k dupa noi!!! relaxare placuta maine in oras!

Lou acum de ex. poftesc la capuccino ala al tau ce l-ai lasat pt Marilena

cred ca ma pun sa calc umpicutz ca am o gramajoara mare si se tot aduna!
Zuzi si eu am tot vrut sa te intreb: sunteti in sfarsit singurei
sau inca e socrela la voi?

la toate si ne auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare si de la mine si weekend placut.

ROLO, LA MULTI ANI cu SANATATE si cu SPOR IN TOATE.

Anda Da sa traiti! Ma tin pe pozitie si spun un NU! hotarat cand mi se ofera dulciuri de catre soata.

Vik soacra-mea e inca la mine, de aceea si cad din cand in cand in stari de blue sau chiar negre. Sper sa nu-mi deteriorez de tot relatia cu familia din cauza ei. Nu ma plang aici pentru ca in afara de faptul ca-mi spun OF-ul nimeni nu ma poate ajuta cu nimic, asa ca stau si inghit si-mi auto-induc starea de bine asa cum spuneam intr-un mesaj anterior. Imi vine cateodata sa urlu " la luna" daca s-ar putea. Sper sa nu ajung nuts chiar daca ea it's driving me there. Ei, da las ca o sa fie si mai bine nu? Ce nu te omoara te intareste.

Fetele revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput