Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 6
Happy_in_TO spune:
Aici e 9 dimineata, acum am ajuns la munca, mi-am preparat micul dejun.
V-am citit si de-acasa in timp ce faceam pachhetele fetelor si imi programam meniul de azi si ctii ce zise Puskin de grasimi bune... si mi-am modificat un pic meniul de dimineata:
Chifla aia integrala, taiata pe jumate, ca e si plata, pusa la toast si apoi margelata cu citeva icre de somon...Valeeettt... adu-mi cupa de sampanie
Cafeaua o beau cu lapte degresat, fara zahar... chiar sa o las golasa si fara lapte parca nu prea imi vine...
Pentru lunch am luat restul de chili de aseara, a fost buuunnn...
Gustari: doua mere si o pungulita de biscuiti din aia de 90 cal.
Seara am fost invitata de un regizor de-al mamei cu familia lui la restaurant, la ziua fetei lui. La Rainforest Cafe... Vad acolo in meniu o salata ceva cu somon...
Am citit in fuga ca a intrebat cineva daca a nins aici. A pudrat un pic pamintul acum vreo doua saptamini, dar saptamina asta a fost superba! Vara indienilor i se spune, dupa prima bruma cazuta... Dar se termina de weekend cind o sa cada iar temperatura :(
Vik... am avut o masina din aia Gazelle parca se numea si m-am tot uitat la ea pina am bagat-o la beci. Si dupa aia mi-a cerut-o o prietena imprumut si i-am dat-o bucuroasa... Acum mi-e rusine sa i-o cer inapoi...
Simbata merg cu fetele la Royal Agricultural Fair sa vedem concursul si spectacolul cu cai, au concurs de calarie... Le place fetelor acolo, iar apoi mergem intr-un spatiu amenajat pentru cei infocati, un fel de cafe ad-hoc unde se aduna societatea sa vorbeasca despre una, alta... Scumput...dar iau o cafea si desert pentru fete, asa, de atmosfera...
Am taiat-o la munca... Am bagat icrele la ghiozdan...mmmmm....
carina spune:
Am pus pozutele pentru cine vrea. Link nu dau ca sa nu chinui pe nimeni.
Vic: si eu la banda aceleasi coordonate le folosesc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.blogspot.com/
roxana1974 spune:
Ciao
Tumpi, nu e nu stiu ce cu supa aia, reteta e asa: 2 praji mari, ii speli, cureti un pic partea verde, dar lasi si din ea...si pui apa la fiert, cu sare. Prazul il tai rondele subtiri si il pui in oala cand apa fierbe. Fierbi o jumatate de ora la foc mic si opresti. Mai dregi o tzara cu ceva condimente mai naturale asa sau cu un pic de vegeta...Strecori prazul de supa. Dieta functioneaza asa: bei supa pe timpul zilei cand vrei si cand ti-e foame, bagi piure din ala de praz, asa gol (eu nu am tinut dieta, dar e oricum hipocalorica mancarea asta, am pus un pic de branza pe praz).
Ruxi, azi am avut liber si la fel voi fi luni si marti, dar am mute treburi de rezolvat...
va pup, acum chiar plec, la si s-o vad pe cumnata-mea care tocmai a venit din Canada...sarmana...
Roxa-boxa
puskin spune:
Anda, vazut si inghitit in sec. Spune-mi te rog, ai facut vreodata quiche si fara sunca ( vegetarian)? Ce as putea sa pun in loc de sunca?
Mersi,
Ruxandra
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana1974 Ciao Tumpi, nu e nu stiu ce cu supa aia, reteta e asa: 2 praji mari, ii speli, cureti un pic partea verde, dar lasi si din ea...si pui apa la fiert, cu sare. Prazul il tai rondele subtiri si il pui in oala cand apa fierbe. Fierbi o jumatate de ora la foc mic si opresti. Mai dregi o tzara cu ceva condimente mai naturale asa sau cu un pic de vegeta...Strecori prazul de supa. Dieta functioneaza asa: bei supa pe timpul zilei cand vrei si cand ti-e foame, bagi piure din ala de praz, asa gol (eu nu am tinut dieta, dar e oricum hipocalorica mancarea asta, am pus un pic de branza pe praz). Ruxi, azi am avut liber si la fel voi fi luni si marti, dar am mute treburi de rezolvat... va pup, acum chiar plec, la si s-o vad pe cumnata-mea care tocmai a venit din Canada...sarmana... Roxa-boxa It's the first day of the rest of my life! |
savarinele-s bune?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
louisea spune:
Mey da ce vorbarete v-ati facut
Anda da de ce intrebi? Iti scrisesem acu cateva pagini (multumiri pt reteta si sa ne ti la curent) Iar intre timp n-ai mai scris nimic ce sa comentez Cel putin n-am vazut eu..
Oricum daca ai inteles altceva
Puskin tre sa inveti sa sari astfel de detalii din postarile Andei ca o sa-ti fie greu
Trump ma bucur c-a venit pisu acasa.. si intreaga..
Da unde va mutati, ca eu nu m-am prins...
La multi ani Rolo
Tzuni lasa prajiturile
Claudia Sa sti ca eu daca nu mananc, nu simt nevoia. Daca pap si numa o bucatica nu ma pot opri.. mai vreau inca vre-o cateva Si mai ales la birou cand mai avem cate o sedinta dupa-masa, cand pofta e cea mai mare, au obiceiul sa cumpere praji cu cioco si o tona de calorii
Cel mai mult ma bucur ca nu mai simt nevoia sa pap dulce dupa masa, mai ales dupa cina.. Cel putin nu ca inainte.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
carina spune:
Lou: n-am inteles mai nimic altceva, ma bagam doar in seama
Ruxi: creveti gatiti in prealabil, ton, piept de pui gatit inainte, mai multe tipuri de branza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.blogspot.com/
puskin spune:
Louisea, nu o sa le sar, ca vreau sa ma "calesc" . Vreau sa vad cat pot sa stau fara dulce ( nici macar indulcitor adica), sa vedem, mor?
Chiar Tumpi, unde va mutati?Ti-am zis eu ca vine pisica, a fost si ea la o plimbare .
Anda, vreau quiche vegetarian, fara pui/peste...
hcclara spune:
Lou ce bine de tine...
Tumpi si unde va mutati? mai aprope de mine? nici mie nu-mi place totul la ikea, imi trebuiesc insa cateva maruntisuri si imi plac si mie tare cum sunt decorate bucatariile pe acolo, mai cascam putin ochii fiidca avem sansa sa mergem fara copii, ei sunt la socrii! Condoleante si voua, am citit ca aveti un deces in familie!
Anda multumesc, eu nu ma incumet sa-l fac ca nu stiu daca mi-ar reusi si m-as face de o tona, insa mi-ar place sa-l manac facut de tine! si asta ce l-ai facut azi e ft frumos! bafta cu dentistul azi, si eu merg aptamana viitoare insa cred ca am sa scap si nu trebuie sa-mi scot maselele de minte, dupa cum simt eu cred ca numai la pilit ceva ma duc! copii sunt bine multumesc, astept sa se trezeasca Marc sa plecam la fotbal!
Delia da, imi fac abdomenele seara de seara, ca un copil cuminte temele!
Cami esti mai bine? multa sanatate!
Marilena scumpa, daca vrei vorbim pe mess, da-mi de stire!
Ruxandra parca barabatu-meu citise odata pe teletext ca se scumpeste de anul viitor, si am auzit-o si pe una dintre vecine zicand ca si ea stie! Noi nu avem in oras Ikea, insa este aici la vreo 50 km, merg insa odata in an!