Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-a trecut capul, gagici, traiasca nurofenul!!
nicoleta mie mi-au venit comenzile destul de repede, intre 2 si 3 saptamani maxim..nu stiu ce se intampla acum..dar ti-am zis, e pe ultima suta de metri redoute.fr, ca si-a facut un romanas, cu preturi duble..as mai da si eu o comanda, sper sa apuc pana sa se taie felia, dar sa vina comanda asta intai..
Ai putea sa incepi cu fructe la abur sau la cuptor, ca au trecut 2 saptamani..mar copt, dovleac copt, pere la abur..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mersi de raspuns pentru diversificare. Cat despre LR, nu mai livreaza in Romania daca si-a deschis romanasul??? HM...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mersi de raspuns pentru diversificare. Cat despre LR, nu mai livreaza in Romania daca si-a deschis romanasul??? HM...

exact, a cumparat franciza un tampit, care va falimenta ptr ca a pus preturile duble!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Luny pe mine cand ma doare capul bag o seringa de nurofen de la Antonia si-mi trece imediat(si eu alaptez)...iar cand am venit racita rau de tot de la mare am luat eferlagan ca din ala aveam in momentul ala.

MA duc sa vad si eu poze ....

Clau am fost in seara asta la dr. si mi-a schimbat unguentul......diagnosticul este dermatita de scutec.Ma chinui sa citesc pe reteta sa-ti zic(in caz ca vrei sa stii)daca nu ma descurc iti zic maine cand ma duc la farmacie.Nu ma-m dus in seara asta ca era tarziu ......ma duc la Ifarm ca trebuie sa iau si apa bicarbonatata tot pentru asta.
Tot de aoclo mai vreau sa iau si Colargol(solutie preparata) ca este foarte buna....i-a curs nasul si un ochi duminica si am pus cate o picatura in fiecare nara si a doua zi nu mai avea nimic......

.......revin dupa ce vine randunoiul si papam ca mi-e o foame...am facut aripioare la gratar si legume la steamer cu sos de smantana,usturoi si marar

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Luny - eu aveam in colet hainute pt copii...d'aia mor de ciuda...

Si sa va vestesc ca tocmai a sunat socrela...copilului i-a iesit primul dintisor...asta nu inseamna ca inceteaza bairamele

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor, ma uitam pe babypoint si m-am socat:i-am luat Barosanelului olita-wc cantatoare Fisher-price de la Toys a Rus cu 24 de euro si pe site e 50 de euro..frate!!!!!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

bitza chiar, mah, merge sa luam de la bebei, nu mi-a dat prin cap..
roxana si eu la fel, tot ptr bebeloi atomizat aveam..in general lui ii iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, m-am uitat pe site-ul romanesc... e cumplit de scump!! Ce cretin! Si eu tot haine de copii am in colet, sper sa ajunga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, dragele mosului...azi iar m-am plimbarit, am dormit dupa-masa cu copiii, am facut si eu varzica cu carnati, am vazut ca si Maria avea in meniu si cam atat...
Am terminat cu cumparaturile pt. botez, mai am eu sa-mi iau o curea...si gata...
Maine dimineata ma duc la coafor sa ma vopsesc, poimaine dimi am mani/pedi si ma fac gigea-mai-mai

Am vazut poze foarte frumoase din Germanik, poze cu Rebe, cu Matei murdarel(nici eu nu-mi dadusem seama ce papa acolo , cred ca a fost tare bun), cu Teo de Stela, cu sosete de Teo de Liana...si nu mai stiu...aaa, cu Maria de Elara
Kya, eu n-am vazut fata la pian, mai pune link-ul o data, pls!

Aoleo, am vazut ce s-au chinuit azi-noapte Kya si Ariel cu astia mici...saracutii de ei...

Azi-noapte, cand sa ma culc, pe la 2 si ceva adica, a venit si randunoiul de la servici si a dat drumul la apa sa faca dus si s-au trezit amandoi copiii . Vlad l-a luat pe ta-su si la pupat, a inceput sa-i spuna ce-a mai facut el...apoi s-a culcat. Stefan a inceput si el sa rada si sa vorbeasca cu ta-su , apoi clampanea din gurita si am dedus ca-i e foame si a papat 100 de laptic. Cred ca mai vroia, dar doar atat ii facusem, l-am pus in pat si inca juma de ora mi-a pus muzica, pe intuneric, la maimutelele alea cantatoare ale lui . Apoi s-a culcat, pe la 3
Sper sa nu se mai repete!!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Roxanici ma bucur ai ai mai venit pe crenguta si felicitari pentru primul dintisor.......noua cred ca ne da cei de sus

Luny pai ti-am dat ideea ...de treci la atac de acum in colo

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput