Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

POZICI DE AZI

POZICI DE ZILELE ASTEA

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Seara buna, eu gata sunt cu programul pe seara asta. Rebecca doarme langa mine si randunoiul se ocupa de Razvan.

Luny, ti-a trecut capul?

Roxana Claudia, da, stiu ca si voi va chinuiti cu noptile astea. Noi am inceput usor, usor sa fim mai bine. Sa vedem in continuare cum va fi...DAr suntem pe tratament homeopat.

Liana, sa poarte Duracella sanatoasa botinele si sa-i stea bine in picioruse. Cred ca Rebecca mea e mai ciudatica ca ei nu-i stau in picioare nici astea! Tot timpul trebuie sa ma aplec sa mai trag de ele...

Simo, am uitat sa-ti zic, am vazut poze frumoase din Germanik!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

POZICI DE AZI

POZICI DE ZILELE ASTEA

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Ce NORA frumoasa si eleganta am!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2641645540103379982KHqZvD

Asa a mancat copilul meu azi... :D

Liana, ce picioare grasunele cu botosi!

Roxana, Luny, ma iau durerile de cap cu LR, e prima mea comanda si nu as vrea sa fie si ultima... ati mai avut probleme? Eu stiu ca astia de la Posta Romana le mai dosesc... :( Dar cum sa demonstrezi asta???

Stela, ce fetita frumoasa am vazut! Si grasunica !

Stefan e mai bine, sper sa fie si mai bine curand... in seara asta am iesit din casa dupa...2 zile... am stat 10 minute...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Stela, ce dulcica loz am vazut eu acolo! E un ingeras de fetita!
Stela, tie ti-am dat acceptul la mess azi? Ca nu stiu sigur..., dar oricum vad ca nu apari in lista mea, nu stiu de ce. Sa mai incercam o data, please!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Nicoleta, ce mozolici scump! Dar ce-a papat acolo ?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Clau, a papat morcov, ardei copt, radacina de patrunjel, dovlecel, cartof si... sfecla rosie coapta! Ea a dat culoarea, desi am pus putina! Celelalte erau doar aburite la steamer. Ciudat, nu? parca i-am pus coloranti alimentari hi hi! Bine, vorba vine ca a mancat... (Gecko, cum era ma cu pipeta?? Ca am nevoie sa ma trainuiesti...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu va , ma duc la nani, ca nu ma simt prea bine...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Nicoleta, nu ma prindeam deloc ce-i in castronel asa rosu!

Am uitat sa va spun ce succes am avut cu ficatelul! A papat 200 grame piure de legume cu 2 ficatei! I-a placut foarte mult rebeccai si mie felul in care-a papat!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Oau, Clau! Asa de mult mananca? Stefan manca foarte bine legumele, desi la inceut facea nazuri, el a mancat bine si fructele... Matei inca mai are de lucrat la capitolul deschis gura, ca el ar vrea, insa nu-i prea iese... apoi se plictiseste... daca ar putea sa suga din lingurita! Insa perseveram!

Sa va mai intreb despre diversificare, la cate saptamani dupa introducerea unei mese de mancare solida ati introdus a doua masa? La doua? Ca la noi sambata se fac 2 saptamani de cand cu piureul de legume, dar nu mananca stralucit... ce fac mai departe??

Mergi la inceput