Puiuti de Randunici 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Bravo Roxanici pt. primul dintisor!! 
Mai, nasoala treaba cu comenzile astea...pastrati si voi hainutele pt. fratiori si surioare
, daca nu le mai vin la astia mici ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Nicoleta spune:
Am pastrat mai Bubu, dar daca nu sunt pe acelasi sezon?? Si mai trebuie si noi, nu? ;)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:
repede si eu 2-3 cuvintele, ca am in ingrijire 2 pacienti acum 

....
cami i-am luat doar o pereche, de testare, ca sa vad "timpul de supravietuire" ![]()
clau nici eu nu zic hop....sa mai poarte sosetelele si apoi mai spun daca la fel de bine i-au stat in picioare si dupa mai multe purtari, spalari....
mimo poate doar are si vladutu o perioada mai "tomnatico-melancolica"
si nu are el chef de papat hipp-ul...
ha, ha, bubu noi tocmai am terminat varza cu carnati ![]()
ce tiza frumusicaaaa....si loooz.....si asortata si cu floricelele din parc
.....si nici mami nu e mai prejos 
am vazut si vampirutul
nicoletei...murdarici o fi el, dar ochii frumoooooosi
ca nici nu te mai uiti la boticul murdarici ![]()
ursuuuuu esti bine? da si tu un semn micccc 
ariel biata de ea e obosita si suparata
....teo-boy e bolnavior, si tot cu febra mare, si plange
...asa ca nu apare la buhuiala ....

sa se faca bine teo!
Liana, mami de Teo
luny spune:
am uitat sa va spun ca am inregistrat o mica victorie aseara...aveam un san plin dupa amiaza si l-am muls, iar seara i l-am dat cand era semi adormit, am scos tzitzi si i-am bagat bibele
..tras-impins-mestecat, l-a supt, erau cam 80 ml!

..in schimb azi dupa masa, am zis sa incerc si cu cerealele, i-am facut putine, cam 50 ml apa si o lingura de cereale, dar n-a mers de data asta, l-a rontait si l-a scuipat de numa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
apropos de piciorusele grasute ale iepurasului meu
....mai, eu cred ca e ca ciocolata aia aerata
, e pufoasa, ca are doar 7360 de grame si 70 de cm....si la cum manancaaaaa, nu ajunge curand la 8 ....
Liana, mami de Teo
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny am uitat sa va spun ca am inregistrat o mica victorie aseara...aveam un san plin dupa amiaza si l-am muls, iar seara i l-am dat cand era semi adormit, am scos tzitzi si i-am bagat bibele ![]() ![]() ..in schimb azi dupa masa, am zis sa incerc si cu cerealele, i-am facut putine, cam 50 ml apa si o lingura de cereale, dar n-a mers de data asta, l-a rontait si l-a scuipat de numa..![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |
...brava luny pentru victorie...da' acu nu forta si tu norocul, stii ca "au senzori" copiii astia Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Si eu tot repede, ca sunt varza de oboseala ....
De facut, v-am zis ce-am facut ...am uitat sa mentionez cati km de parc am batut, de data asta in IOR
ca m-am intalnit cu o prietena...Clau, te-am cautat dar nu te-am gasit
Intr-adevar se lucreaza mult acolo si e cam complicat cu carutul, dar a inceput sa capete fata (eu n-am fost de vreo doua luni
) si mi-a placut...eu am innebunit cu peisajul toamna asta...atarnau salciile colorate in apa lacului, o nebunie...ieri am strans din parc crengute de pomi, de toate culorile, am venit acasa si am facut aranjamente de toamna...am decorat toata sufrageria 
Am vorbit si eu cu Arielsi nu e treaba tocmai buna
sper ca dimineata sa aud de bine, de foarte bine chiar 
Am mai vazut poze cu Tea grasunita si mumusica si cu Matei ochi frumosi care si-a pictat gurita cu rosu ca sa nu-l deoache mamicutele ![]()
Lianaspor la doftoriceala si maine sa auzim de bine si de la voi 
Tuchicand vine?
Ursulicaai luat examenul?
Bubu eu zic sa nu mai faceti dusuri la 2 noaptea, ca deranjati
Si Lunyla fel ![]()
Gata,
sa se refaca si oamenii mai in varsta care merg pe "rezerva de la baterie" 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
mimooo arata-ne si noua aranjamente de toamna!!![]()

nu zic ce faceam noi la 5 dimineata!![]()
LUNY
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
...brava luny pentru victorie...da' acu nu forta si tu norocul, stii ca "au senzori" copiii astia Liana, mami de Teo |
aa, pai m-am linistit dupa faza cu cerealele de azi..doar daca ma iar lapte in plus mai incerc..
i-am luat canita de la Nuk de la 8 luni..musca motul ala, da cu ea de pereti,dar sa mor daca va trage vreodata din el!!

LUNY
bubu05 spune:
Da, Mimo, baga poze s avedem!
Luny, noi dimineata nu putem, de frica ca se scoala Vlad
, asa noaptea, e intuneric, ne inchidem usa si gata ![]()
Dar aseara chiar nu facusem nimic...randunoiul venea saracul de la munca, s-a dusuit si s-a culcat...
Va pup, nb 
Azi ma retrag in glorie, am cam frecat menta, m-am plimbat in Mall, am papat la KFC, am dormit la pranz, am stat! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare