Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
viorella spune:
cred ca aripa de la et.5,ca la et.4 tocmai imi spunea doctora mea ca e in renovare si ca et.5 unde o sa nasc arata super bine.
deliafairais spune:
si mie mia zis dr sa fac vaccinul antitetanos, si mi-a mai zis ca in sapt 32 sa opresc vitaminele si fierul si sa aiu calciu cu d2. stie cineva cate zile se ia? ca am uitat sa intreb...
in ceea ce priveste kg, am pus 10 pana acum, si nu stiu ce va fi de acum incolo. nu am pofta de mancare , mananc normal, ca inainte de sarcina, dar cum trebuie sa stau in pat...nici miscare nu mai fac. si iau si vitamine... asta e..mi-am cumparat burtiera, desi presimt ca o sa o port si la fund (ca acolo va fi mai mare problema) :)))
30+ DAVID
Anuc spune:
Selene, ai multa grija de tine si sa dea Domnul sa vina si soarele pe strada ta...ai sa vezi ca nimic nu mai conteaza cand o sa-ti tii bebelina in brate
Eu v-am zis ca am luat deja 13 kile si inca mai numar...dar stau bine, la Ioana am luat vreo 28...si le-am dat jos repede! Mi-am pus deja target sa ajung la 56-57 kile, ca inainte de burtica.
Azi a fost ff activ pustiul meu, imi zbura burta in toate partile in autobuz, de dimineata.
M-as baga si la intalnirea de la Plaza, dar nu promit inca nimic ptr ca nu stiu cand o programati
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
deliafairais spune:
am luat-o din piata pt ca nu am gasit in farmacii in fagaras. dar in mod normal...am auzit ca acolo ar trebui sa cauti.
30+ DAVID
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viorella cred ca aripa de la et.5,ca la et.4 tocmai imi spunea doctora mea ca e in renovare si ca et.5 unde o sa nasc arata super bine. |
Da, la 5. La 4 e ginecologie, la 5 e obstretica si neonatologia, lauzele nu stau decat la 5. Dar sunt 2 coridoare - A2 cel misto si A4 cel naspa.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
viorella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais am luat-o din piata pt ca nu am gasit in farmacii in fagaras. dar in mod normal...am auzit ca acolo ar trebui sa cauti. 30+ DAVID |
merci mult.tb sa caut ca sigur o sa-mi ramana o burtica destul de mare
29+