Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
cristi_2003 spune:
cica asa se face inainte de nastere - probabil ca sa nu apara probleme de la instrumentar si fire si ce se mai foloseste.
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
edinutza spune:
Naty_Ingrid_eu una habar nu am!aici asa se obisnueste,toate gravidele il fac dupa 6 luni de sarcina!dar sa stiti ca am sa intreb,chiar de ce?cred ca rau nu face!
Edina `de 25+
DarkBendis spune:
Pana acum (de la cantarirea in saptamana 11) nimeni nu m-a intrebat de kilograme. Ei nu-s curiosi - nici eu nu-s . Ma gandesc daca as fi pus prea mult (ca prea putin nu am cum) m-ar fi tras careva de maneca. O sa ma cantaresc in ultimele saptamani...sa stiu si eu cat "am pus"...intre timp mananc cam ce imi place, program normal de mese ...portii normale, nu "pentru doi" si ... incerc sa fiu cat de activa pot (are grija Craig dragul meu manager sa ma tina ocupata la servici). Ma gandesc ca atata vreme cat incap in pantaloni (maternity jeans) marimea 12 (40/42) prea "ditai pinguinul" nu pot fi...oricum, la cate am pe cap exact grija kilogramelor nu imi trebuie .
Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
viorella spune:
fetelor cine mai naste la municipal?sa ridice mana sus
n-am stiut ca se tin cursuri la municipal,oricum nu prea ma simt in stare sa ies din casa.
viorella spune:
apropo de kg,eu am luat 13,dar lasa ca le dam noi jos dupa.nu va mai faceti griji fetelor ca atunci cand o sa planga bb toata noaptea n-o sa ne mai stea gandul la mancare,o sa slabim fara sa vrem.
29+
Anuc spune:
Eu nasc la Municipal, cu Dumitrascu. Data trecuta am ratat A2-ul, dar de data asta fac crima de asistente si dr daca nu ajung si eu acolo...in aripa veche unde am nimerit eu, era cam nasol acum 4 ani...
Sper ca cursurile (scuzati cacofonia) de la Municipal sa nu fie pe la ora 14, ca nu am cum sa ajung. Si asa o sa tb sa ma invoiesc....dar vreau sa vin
Azi copilul e la soacra si imi fac de cap pe net . Altfel nu scapam, ma 'juca' pana la loc comanda.
citesc ce at mai scris si revin
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
Naty spune:
viorella si eu si Andreea si ciufik si tuchi nastem la Municipal.
Tu la ce dr. esti?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
viorella spune:
A2 e camera de 2 pers. sa-nteleg. si cum poti sa faci rost ca nu prea ai cum sa-ti rezervi din timp,ca nu stii exact cand nasti,doar daca faci cezariana.
29+
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viorella ce e A2? |
Una dintre aripile cu saloane de lauze + nou nascuti. Cea misto. Acuma, nu stiu, poate s-o fi renovat si A4 ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI