Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi_2003 spune:
ma tot bate lumea la cap sa-i schimb numele baiatului ca e prea tare
varianta de pana acum - Traian Carol
am inca 2 care imi plac : Albert Carol (da suna un pic nemteste) sau Robert Carol.
pareri?
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
Naty spune:
viorella eu si tuchi cu Horhoianu, andreea si ciufik cu Badiu, iar anuc cu Dumitrascu.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
deliafairais spune:
eu mi-am notat in fiecare luna (de fapt tot la 2 sapt) cate kg am si cat masoara burta. am 1,70 inaltime, inainte de bebe aveam 60 kg, si 67 in talie, acum am 70 kg si 97 in...oare se mai zice talie? :)
30+ DAVID
viorella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Naty
Da, la 5. La 4 e ginecologie, la 5 e obstretica si neonatologia, lauzele nu stau decat la 5. Dar sunt 2 coridoare - A2 cel misto si A4 cel naspa. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
ma gandesc ca dr. se referea la aripa aia misto.si cum faci sa nasti acolo.tb sa vb cu dr. inainte sau...?
29+
edinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viorella burtici,v-ati masurat burtica?eu avea 70cm in talie si acum am 100 29+ |
idem ca tine!doar ca burtica mea e de 102!acu am masurat-o!acum o luna avea 98!
Edina `de 25+
Naty spune:
viorella ce tare ... avem acelasi DPN! Poate ne vedem la spital
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
viorella spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 ma tot bate lumea la cap sa-i schimb numele baiatului ca e prea tare varianta de pana acum - Traian Carol am inca 2 care imi plac : Albert Carol (da suna un pic nemteste) sau Robert Carol. pareri? 31+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png AMR 8 SAPTAMANI |
mie imi place albert carol,oricum e decizia ta (si a sotului)
29+
bebelusi spune:
Mie imi place Traian Carol
Fetelor am fost in Real si mi-am luat peste, acum caut o reteta de sos alb pe net sa il pregatesc. daca stiti vreo reteta de sos alb mi-o spuneti si mie va rog...
Mersi, vb dupa
27+ Vlad Mihai
viorella spune:
citat din mesajul lui Naty viorella ce tare ... avem acelasi DPN! Poate ne vedem la spital Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
da chiar,poate ne vedem in sala de travaliu.habar n-am cum e,e prima nastere la mine.poate imi spui tu.tot la municipal ai nascut
inainte?
29+