Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Ciufik am reusit ![]() ![]() , esti asa o mamica frumoasa, arati foarte bine, iar camera.....este super. Spune-mi te rog de unde ai luat dulapul ala smecher, ca arata foarte fain si sigur nu a costat mult. . Desenele de pe pereti sunt chestii de-alea lipite???Eu aseara am fost in Mobilia si am vazut un dormitor de bebe la care visez eu de mult dar nu am bani sa il iau ![]() ca e 5600 lei, din ala ca de cavaleri...cu castel, si unul fain alb cu chestii colorate pe el care costa 1900. Avea dulap, dulapior de-ala cu sertare si patut. Numai la ala mi-e gandul acum, cred ca il luam 27+ Vlad Mihai |
patricia, cred ca io am comandat mobila aia ultima, de care vorbesti
Jasmi
26+ cu 
way to go, BB
andre_ea spune:
Ciufika, am vazut acum si pozele de la nunta. Foarte frumoase! Foarte frumoasa mireasa!
Vroiam sa te intreb de ieri, de unde ai luat abtibildurile de pe pereti?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
crisspy spune:
Ciufika foarte frumos dormitorul lui bebe. Mi-as fi dorit si eu ceva asemanator dar noi stam in 2 camere si nu se poate.
Sa le stapaniti sanatosi si sa se bucure bebe de ele 
Crisspy
25 sapt
Razvan
flowerbee spune:
Cadia, eu am mai citit ca bebe se joaca cu cordonul, deci ar putea sa iasa din el. Pe de alta parte, nu sunt medic si nici nu ma bazez pe tot ce citesc pe net. Medicul ce ti-a spus?
Billy, frumos cadou de Craciun, cel mai frumos cadou.
Cristi, si eu visez urat. Aseara ma visat ca m-am intors la serviciu din CM si adusesera pe altcineva in locul meu, fara sa imi zica nimic. Asa m-am mai suparat...
Aaaa, sa va zic una buna: o colega de a sotului i-a spus ca ea nu va face copil ca sa nu isi strice talia, cum mi-am strictat-o eu. Cu alte cuvinte, ea e frumoasa si perfecta, eu o balena cu burta mare
.
Bee
27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
andre_ea spune:
A, si ca tot intrebati de joburi: eu sunt "the eye in the sky" la supermarketuri, hypermarketuri, in ultimul an in special la Metro si Real, dar au mai fost si altelele ocazionale.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
jasmi spune:
Billy, felicitari pt cadoul de Craciun! 

Bee, foarte "inteligenta" colega sotului 
Jasmi
26+ cu 
way to go, BB
Anuc spune:
Intru sa va verific ce faceti si ia uite ce vad! Leditia posteaza mare o super reteta de pui!Ca prima oara am ratat-o! la foamea pe care o am la ora asta! E clar ca iau pauza de masa mai devreme, iar puiul asta il fac si eu in week-end ca mi-am notat tot. Cred ca Puiul Fermier e mascota odiseei noastre ![]()
Cristi, imediat dupa nastere nu stiu daca te simti fluturas, dar burta tot o sa ai. se retarge incet, incet. deci nu te astepta sa incapi in lucrurile dinainte decat dupa vreo cateva luni...Asta ca sa nu te entuziasmezi prea tare...
Billy, dar cred ca ai fost tare cuminte anul asta de vine Mosu asa cu dar scump si frumos la tine, pe 24...Sa fiti sanatosi!
Cadia, nu-ti face griji cu cordonul in jurul gatului acum, mai ales daca ti-a zis dra ca e ok. Numai ca s-ar putea sa nu poti naste natural. Nu stiu cum vroiai tu, dar sa intrebi dra in cazul in care nu vroiai cezariana.
Ciufika, super camera lui
. Si eu visez cum as face-o, dar deocamdata am doar 2 camere,. poate la anul sa ne mutam la 4 (ideal). Pana atunci imi fac planuri
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
Ciufik spune:
So, si mie mi-a placut mobilierul de la baby desg, comf..dar preturile
si mi-am spus ca nu merita sa dau 60 mil pe o mobila pe care in 5-7 ani o sa o schimb + pt bebe nu va conta ca am dat 60 mil p emobila si nu are voie sa o picteze
.
Asa ca am luat patutzul de la barza, patul junior de la ikea, dulapul cu rafturi tot de la ikea, e pt jucarii mai mult si cosmetice bebe, ca lucrurile vor sta in dulapul din dressing plus ca la bebei dupa 3 luni punem in sac lucrurile 0-3 luni si tot asa...si am vrut sa ii las cat mai mult spatiu.
Abtipildurile le-am luat din Hornbach, Mr Bricolaj...
Cele care au 2 camere, puteti sa lipiti abtipild. in coltul in care va sta patutzul, mai putine, dar de efect pt bebe
.
Multumim inca o data pentru complimente, atat pt camera, cat si pt mami si tati.
Andreea
30+, cu
Andrei
CADIA spune:
Bee, dr. a zis ca vom vedea la ultima eco, momentan nu ar fi vreo problema.Eu in schimb sunt cam dusa, pentru ca atunci cand bebe e inactiv/mai putin activ ma gandesc la tampenii.

Anuc, eu as vrea sa incerc natural, dar cum o vrea Dzeu. Am vazut pozele. Ai o familie superba, sa nu mai spun de cea mica care este frumoasa de-a dreptul.
27+cu
CLARA
catisto spune:
Buna fetele! Vreau si eu sa ma alatur voua .Am acum 29 de saptamani .
DN-11.10.1979 , UM- 17.04.2008 si DPN- 22.01.2009.
Am o fetita Ana Maria care are acum 4 ani si 3 luni.
Va doresc tuturor sarcini usoare si multa sanatate .
28+