Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee, foarte "inteligenta" colega sotului, intr-adevar. Apropo de asta sefa mea de unde am lucrat eu inainte avea vreo 33 de ani si zicea ca ea nu face copii, ca nu are cu ce sa il creasca, ce sa ii ofere. Daca ea ca si administrator de 3 firme nu isi permite, atunci ghietu' muncitor cum sa isi mai permitami se facea rau cand o auzeam. Si ca sa vedeti ca Doamne Doamne e sus si ne vede, dupa 2-3 ani dupa ce mi-a zis mie chestia asta, isi dorea si ea copil si nu mai putea face din pacate. Asa ca....unele nu stiu ce vorbesc......

Jasmi nu stiu cum se chema dar era alba si avea pe ea un fluturas, o floricica etc din culori pale....e asa placuta la privit....poate o gasesc pe net sa ti-o arat

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BillyBilly

Neata mandrelor!Hai sa va zic cate ceva, ca pana termin de citit din urma vine Craciunul si vine bebelusa si chiar nu mai am timp de nimic Roxanica da si tu niste scutiri acolo la burticoasele care se misca greu...eu v-as scrie, da sunt depasita rau de situatie pe aici: munca multa in firma (ne-au crescut vanzarile fix acum, cand aveam si eu nevoie de un pic de relas), am niste picioare model butoias de care ma minunez in fiecare zi, ca nu le recunosc... burta MAAAREEE pe care am invatat sa o ocolesc deja in toate miscarile, si obosesc din nimic! Ieri am fost cu taxiul pe la dr gine si la dr de familie...cand am terminat, parca fusesem la sala. A trebuit sa dorm cateva ore ca sa-mi revin dupa asa un efort... La control a fost totul ok, colul ok, bebelusa inca cu capul in jos, dar situata sus, nu coborata in pelvis. Si mi s-a stabilit ziua nasterii: 24 DECEMBRIE !! Dr a spus ca ma asteapta pe 24, la 8,30 la spital, nemancata cu actele in regula si bagajul facut... Bineinteles ca pe mine m-a luat pe nepregatite vestea si parca am realizat brusc cat de aproape sunt de eveniment. Mi s-a recomandat sa iau deja de la dr de familie trimitere pt nastere la Filantropia, ca nu se stie niciodata daca bb va astepta termenul, deci sa fiu pregatita...si uite asa am zambit ieri tamp toata ziua, parte de bucurie, parte de surpriza!Eu sunt deja in prenatal de la 1 nov, dar cum eu lucrez de acasa, lucrez chiar mai abitir decat pana acum, ca se cere...asta este! Cat pot, o sa mai muncesc...nu pot sa-l las nici pe barbat singur... Si asa si-a luat rolul de tatic in primire, este atent la treburi, sare si le face, la ce se pricepe, nu asteapta invitatii. Va astept si pe voi in minunatul trim 3, cand a devenit intr-adevar grea sarcina...auzisem dar nu stiam cum este.Pt picioare umflate, mie dr mi-a spus sa beau lichide multe, si intr-adevar dupa o noapte in care am baut 2 l de apa si mers la toaleta din 30 in 30 de minute, dimineata isi revenisera. Mai imi dau cu hepatrombin gel, care-i racoros si da o senzatie de relaxare.Pt tensiune, eu iau 1 catel de usturoi in fiecare dimineata pe stomacul gol, urmat de un pahar de apa rece si parca este mai bine. Se inghite intreg. Este bun si pt hemo, si pt circulatia sangelui in picioare (varice) si preventiv pt raceli (intareste sistemul imunitar).Am luat 10 kg pana acum, de la 8 am sarit brusc la 10 in 2 sapt, dupa care iar am stagnat.Cam astea sunt vestile...ma duc sa termin de citit cap anterioare Imbratisari la toate gravidutele!Catalina 33+ Ana-Maria ingeras de AMR 7 saptamani Bebelusa
As lua si eu un catel de usturoi dimineata pe stomacul gol, dar eu trebuie sa mananc dimineata, altfel mor de foame. Asa m-am invatat, micul dejun e sfant. La celelate mese mai pot renunta, daca e cazul, nu si la micul dejun. La cat timp dupa ce am luat catelul de usturoi putem manca?
In general eu ma scol, merg la baie sa fac pipi, ma spal pe dinti si apoi imediat mananc. 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Bebelusi, mai incearca ca e ok link-ul http://community.webshots.com/user/moro_andreea si inca nu l-am sters ca la tine m-am gandit cand m-am invrednicit sa fac pozele .Cristi, mi-am luat minunatul RoGam , am dat 5.5 mil pe el, de-abia l-am gasit si m-am dus repede-repede la CMU sa mi-l faca. E un pic mai dubios asa ambalat, ca are acul f lung si are o protectie pt cine il face. Eu il mai vazusem cand am facut amnio-, ca l-am facut si atunci, dar atunci nu m-a durut capul sa-l caut in farmacii ca mi l-au oferit cei de la Medlife unde am facut amnio-, dar se pare ca asistenta de la CMU nu mai vazuse asa ceva in viata ei...
Ca urmare, nu stia ca trebuie fcut un fund, i-am spus eu, a scos protectia si credea ca l-a stricat si eu la fel si ma panicasem, ca nu numai ca dadusem atatia bani pe el, dar era penultimul la farmacie . Intrun final a chemat-o pe o dr gine care a venit si mi l-a facut, dar m-au dezamagit f tare, inca o data!Deci, pt fetele cu Rh-, procrati-va din timp vaccinul inainte de nastere ca se gaseste tare greu si , cica, nu va bazati ca vi-l da maternitatea, ca nu se stie .Andreea 30+, cu Andrei
Ce camera de bebe frumoasa! Te invidiez, noi nu avem unde sa-i facem lui bebe o camera doar a lui, ca avem un singur dormitor si o sufragerie. O sa stea cu noi la inceput, apoi o sa improvizam ceva in sufragerie, probabil! Ne-ar fi placut sa avem un apartament cu 3 camere (2 dormitoare, cat de mici), dar din pacate, nu cred ca va fi posibil! 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Catisto, bine ai venit! Nu ne-ai spus ce o sa ai ... daca stii

Pana se face roxana bine, ma duc sa deschid un capitol nou si sa mai fac niste modificari pe-acolo ... daca are cineva vreo dorinta de prima pagina ... va rog sa mi-o comunicati cat mai repede

Jasmi 26+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Asta este mobila pe care vreau sa o iau doar ca are doar dulap, patut si comoda cu sertare si este alba cu chestiile alea aplicate (nu e crem)
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=41

Si asta e cea care imi place mult dar nu mi-o permit
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=30

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui catisto

Buna fetele! Vreau si eu sa ma alatur voua .Am acum 29 de saptamani .
DN-11.10.1979 , UM- 17.04.2008 si DPN- 22.01.2009.
Am o fetita Ana Maria care are acum 4 ani si 3 luni.
Va doresc tuturor sarcini usoare si multa sanatate .

28+

Bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara in continuare!

Ciufik, am vazut si eu pozici frumoase cu camera lui bb si nunta. Tare sunteti frumosi! Casa de piatra!!

Adina & Luka& bobita din burtica25+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Asta este mobila pe care vreau sa o iau doar ca are doar dulap, patut si comoda cu sertare si este alba cu chestiile alea aplicate (nu e crem)
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=41

Si asta e cea care imi place mult dar nu mi-o permit
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=30

27+ Vlad Mihai

mie imi place mult mai tare prima - cea cavaler mi se pare uratica.

in schimb eu pusesem bani pt cea printesa de la baby design -

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Si mie tot prima imi place.

Eu tot la asa ceva ma gandeam plus un corp cu sertare pentru diverse lucruri ale ca loc de mai multe nu avem in camera.

Daca mai aveti ceva idei as fi recunoscatoare sa le postati aici poate ne mai inspiram si noi.

Crisspy 25 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ciufik, poti sa-mi spui te rog cat au costat patutul si dulapul de la Ikea?

Mersi frumos

Crisspy 25 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Poftiti la cap 80

it's me, jasmi

Mergi la inceput