Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi eu aveam alta problema: numele de familie incepe cu Co si vroiam sa punem numele copilului Luca. Ai putea pune doar Carol, ca de obicei ne prezentam cu numele mic si apoi numele de familie, nu invers....cel putin asa "scrie la carte", pentru a avea rezonanta numele...

Tuchi, sotului ii place tare mult numele Gabriel, dar mie nu ca imi aminteste de sefu-meoam unul la serviciu nu mi-ar trebui unul si acasa

Cristi ai fost mortala cu poza de la 12 saptamani, asa faceam si eu, ma laudam ca cica am burtasi toata lumea radea de mine ca de fapt sunt balonata

Ciufik, iar le-am ratat, ma chinuiam sa va scriu mesajul asta cat China de marenu se mai deschide linkul

Pestele a iesit super bun si sosul la fel

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Billy,wow,pe 24?Draga de tine..chiar ca surpriza.Dar faci cezariana de ti s-a stabilit data nasterii sau ?
Iti dai seama ca de la anul o sa incepeti distractia mai devreme decat restul?Mai intai ziua Anei,apoi Craciunul si tot asa..Si o sa primeasca atatea cadouri intr-un timp atat de scurt..
Multa sanatate iti doresc si sa fie intr-un ceas bun.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

noi ne prezentam prenume+nume - da 12 ani la scoala cand se face prezenta din catalog l-ar striga CA CAROL - si nu vreau sa isi bata joc copiii de el.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ciufik,vezi poate te ia Edinuta cu daca tot vine si ea.Salata mai am,dar la mare nu e grozav deloc,pana acum a fost superb,dar acum s-a racit,e urat..deh,era vremea sa vina frigul.

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Bebelusi, mai incearca ca e ok link-ul http://community.webshots.com/user/moro_andreea si inca nu l-am sters ca la tine m-am gandit cand m-am invrednicit sa fac pozele .

Cristi, mi-am luat minunatul RoGam , am dat 5.5 mil pe el, de-abia l-am gasit si m-am dus repede-repede la CMU sa mi-l faca. E un pic mai dubios asa ambalat, ca are acul f lung si are o protectie pt cine il face. Eu il mai vazusem cand am facut amnio-, ca l-am facut si atunci, dar atunci nu m-a durut capul sa-l caut in farmacii ca mi l-au oferit cei de la Medlife unde am facut amnio-, dar se pare ca asistenta de la CMU nu mai vazuse asa ceva in viata ei...
Ca urmare, nu stia ca trebuie fcut un fund, i-am spus eu, a scos protectia si credea ca l-a stricat si eu la fel si ma panicasem, ca nu numai ca dadusem atatia bani pe el, dar era penultimul la farmacie . Intrun final a chemat-o pe o dr gine care a venit si mi l-a facut, dar m-au dezamagit f tare, inca o data!

Deci, pt fetele cu Rh-, procrati-va din timp vaccinul inainte de nastere ca se gaseste tare greu si , cica, nu va bazati ca vi-l da maternitatea, ca nu se stie .

Andreea 30+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002
va spun fetele, cand am ajuns acasa imi era bratul albastru si citeva vase de sange sparte sub piele! Dar o pata mare, cat o treime de palma!

Mey si mie mi-a albastrit asistenta juma de brat la analizele de trimestrul I. Sa-mi intreb si eu sotul daca o cunostea?

Oricum tare faza!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Ciufik,wow ce camera frumoasa ati pregatit voi acolo..E superba.V-am vazut si pozele de la nunta,sunteti frumosi foc.

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Ledi, Jasmi multumim.

Andreea 30+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ciufik am reusit, esti asa o mamica frumoasa, arati foarte bine, iar camera.....este super. Spune-mi te rog de unde ai luat dulapul ala smecher, ca arata foarte fain si sigur nu a costat mult.. Desenele de pe pereti sunt chestii de-alea lipite???

Eu aseara am fost in Mobilia si am vazut un dormitor de bebe la care visez eu de mult dar nu am bani sa il iau ca e 5600 lei, din ala ca de cavaleri...cu castel, si unul fain alb cu chestii colorate pe el care costa 1900. Avea dulap, dulapior de-ala cu sertare si patut. Numai la ala mi-e gandul acum, cred ca il luam

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ciufik, am vazut si eu poziliii.Noi tot pe 31.05.2008 am facut nunta..Ce frumosi sunteti!

Camera lui bebe e tare frumoasa si primitoare.Chiar aseara vb. cu sotul meu cum sa asezam mobila lui bebe si la aceeasi schema ne gandeam si noi pentru pat si patutz.

27+cu CLARA

Mergi la inceput