Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchi123
Pot sa va spun ca am renuntat si la Horhoianu si clar la Sp.Municipal,de ce, motive personale(sunt f. pretentioasa si asta este)

Tuchi, si acum unde mergi? La ce spital?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,la capitolul trecut parca a postat Ira reteta,dar eu mi-am salvat-o,sa nu o mai caut apoi.

So: PUI FERMIER

Ai nevoie de: pulpe de pui - cca 4, mie atat imi intra in tava d la aragaz, merg si ciocanele de pui; kaizer - cca 200 gr, feliati-l fin la magazin cand in cumparazti k sa nu va chinuitzi acasa; 2-3 morcovi, 2-3 cartofi, 2-3 cepe sau 4-5 buc arpagic (ceapa mica), o cutie felii de ciuperci, 2-3 cubuletze de Maggi sau similar cu gust de pui si de ciuperci, putin ulei, niste faina eventual.

Ungi tava cu putin ulei, atat cat sa nu faca aderentza ingredientele pe ea; o sa lase si puiul grasime destula, asa k ushor cu uleil in tava!

Curetzi pulpele/ciocanelele de pui, curetzi si tai cuburi cartofii, morcovii - felii, speli bine cipercile din cutie, ceapa - bucatzi sau si mai bine ceapa mica a.i. sa o lasi intreaga.

Pui in tava pulpele de pui, printre ele legumele, deasupra presari ciuperci iar peste toate pui din loc in loc felii de kaizer.

La final dizolvi 1-2 cuburi Maggi in apa fierbinte cu putin piper si torni in tava. daca vrei sa se ingroase sosul mau mult, pui si niste faina dizolvata in apa. Eu personal nu sunt fanul chestiei cu faina, insa ma rog am zis s-o scriu k sa nu deviez de la rtzeta initiala.

Tava se baga la cuptor si se verifica din cand in cand carnea si legumele daca s-au fiert/copt. Se mai toarna apa in care s-au dizolvat cuburile de Maggi.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Neata mandrelor!

Hai sa va zic cate ceva, ca pana termin de citit din urma vine Craciunul si vine bebelusa si chiar nu mai am timp de nimic

Roxanica da si tu niste scutiri acolo la burticoasele care se misca greu...eu v-as scrie, da sunt depasita rau de situatie pe aici: munca multa in firma (ne-au crescut vanzarile fix acum, cand aveam si eu nevoie de un pic de relas), am niste picioare model butoias de care ma minunez in fiecare zi, ca nu le recunosc... burta MAAAREEE pe care am invatat sa o ocolesc deja in toate miscarile, si obosesc din nimic!

Ieri am fost cu taxiul pe la dr gine si la dr de familie...cand am terminat, parca fusesem la sala. A trebuit sa dorm cateva ore ca sa-mi revin dupa asa un efort...

La control a fost totul ok, colul ok, bebelusa inca cu capul in jos, dar situata sus, nu coborata in pelvis. Si mi s-a stabilit ziua nasterii: 24 DECEMBRIE !! Dr a spus ca ma asteapta pe 24, la 8,30 la spital, nemancata cu actele in regula si bagajul facut... Bineinteles ca pe mine m-a luat pe nepregatite vestea si parca am realizat brusc cat de aproape sunt de eveniment. Mi s-a recomandat sa iau deja de la dr de familie trimitere pt nastere la Filantropia, ca nu se stie niciodata daca bb va astepta termenul, deci sa fiu pregatita...si uite asa am zambit ieri tamp toata ziua, parte de bucurie, parte de surpriza!

Eu sunt deja in prenatal de la 1 nov, dar cum eu lucrez de acasa, lucrez chiar mai abitir decat pana acum, ca se cere...asta este! Cat pot, o sa mai muncesc...nu pot sa-l las nici pe barbat singur... Si asa si-a luat rolul de tatic in primire, este atent la treburi, sare si le face, la ce se pricepe, nu asteapta invitatii.

Va astept si pe voi in minunatul trim 3, cand a devenit intr-adevar grea sarcina...auzisem dar nu stiam cum este.

Pt picioare umflate, mie dr mi-a spus sa beau lichide multe, si intr-adevar dupa o noapte in care am baut 2 l de apa si mers la toaleta din 30 in 30 de minute, dimineata isi revenisera. Mai imi dau cu hepatrombin gel, care-i racoros si da o senzatie de relaxare.

Pt tensiune, eu iau 1 catel de usturoi in fiecare dimineata pe stomacul gol, urmat de un pahar de apa rece si parca este mai bine. Se inghite intreg. Este bun si pt hemo, si pt circulatia sangelui in picioare (varice) si preventiv pt raceli (intareste sistemul imunitar).

Am luat 10 kg pana acum, de la 8 am sarit brusc la 10 in 2 sapt, dupa care iar am stagnat.

Cam astea sunt vestile...ma duc sa termin de citit cap anterioare

Imbratisari la toate gravidutele!

Catalina

33+ Ana-Maria ingeras de

AMR 7 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumesc yashi

de dimineata am cautat mesajul de la ea, dar numai pana la pag 11.

tuchi - maine e ziua de nume a bebeului tau.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

nici nu v-am zis

ieri s-a uitat cristi prin aparatul foto si a descoperit o poza de la 12 saptamani pe care am insistat sa o faca sa am amintire cu ce burta mare am io. (mai mult stateam indoita de spate sa para ca am burta)

nu imi vine sa cred ca am avut vreodata asa talie. nu tin minte cum era.

fetele care au deja copii - dupa ce nasc, o sa ma simt fluturas? o sa imi vad genunchii?

31+ cu T. Carol

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaq

Legat de alaptat, la cursul prenatal ne-a explicat o groaza de chestii marti seara dar eram cam adormita si am retinut pe sarite:
-toate femeile pot avea lapte chiar si cele care nu au nascut !!!! (daca te mulgi constant vine laptele la un moment dat, verificat de mame care adopta un bebe) dar ca alaptatul e o munca in sine, trebuie facuta cu rabdare si ca nu-i chiar floare la ureche pt toata lumea

Mey, eu am auzit de medicatie care se poate lua ca sa ai lapte fara sa fi nascut. Da' sa ai lapte doar mulgandu-te... nu prea cred.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Billy_ce aproape esti!wow!s-a zbarlit un pic parul pe mine,dar e nemaipomenit!imi place data de 24!mai e un pic si iti tii puiul in brate!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Salutare!

Iar m-am auzit strigata.

Micola - suna urgent la dr, probabil ar fi bine sa te si vada. Nu te juca cu chestiile astea si las-o mai usor .

Rox - cum mai esti?

Tuchi - te mai asteptam. Poate ne pov ce nu ti-a placut la Municipal, ca suntem cateva pe aici direct interesate.

Cristi - alege ce nume iti place tie, ca tu o sa-l strigi ce-l mai des .

Bebelusi - uite aici link-ul http://community.webshots.com/user/moro_andreea, intra repede ca acus il sterg .

Ledi - vreau si eu salata si vreau si la mare

Naty - 021.318.05.22 int 100 nr de la rezerva.

Revin sa va pov experienta cu CMU cand mi-au facut vaccinul de Rh, de tot rasu'-plansu'.

Andreea 30+ cu Andrei

Mergi la inceput

ciufik - zi-mi de vaccin , ca si pe mine ma intereseaza

31+ cu T. Carol

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Billy, suuuper, pe 24 DEC? Mama, ce Mos Craciun darnic..
Si finutza mea tot pe 24 dec este nascuta (anul acesta face 5 ani)

HELP
Fetelor care stiti si va pricepeti, bebelina mea are cordonul invartit in jurul gatului de la 22 sapt. De fapt la ecomorfo mi s-a zic ca este cordon cu pozitie variabila, iar acum la 28 sapt, la eco de trim III, mi s-a zis ca-l are infasurat in jurul gatului, dar nu este periculos pentru ea, in momentul de fata.
Asa este, chair nu e periculos? Sunt sanse sa si-l mai dea jos din jurul gatului?

27+cu CLARA

Mergi la inceput