Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

stiu mai ca am visat asta din cauza ca m-a marcat mult ce i se intampla lui selene + toate complexele mele adunate de-o viata si alti bazdaci de pe creier

pe el l-am certat preventiv - ceva de genul sa nu cumva sa...

bebelusi - ia-ti vitaminele, sa nu faci vreo anemie sau ceva.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

hai ca ma faci sa rad bine de tot!idee buna:preventiv!esti foarte precauta!apropo daca tot calci iale si pe ale mele !

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui edinutza

Micola_sper ca ai vorbit deja cu medicul!!ai grija de tine!

Ledi_aseara numai la salta de beof mi-a stat gandul,ca mancasem niste castraveti murati si ma gandeam ce salata buna ar iesi din ei!primesti vizitataori la masa?

Edina `de 25+

Primesc,primesc.

Diseara trebuie sa merg sa facem ceva cumparaturi ca maine e ziua iubitului meu de nume si n-am cu ce sa-i fac ce vreau sa-i fac.
Deci fac o negresa cu budinca,banane si ciocolata,niste cosulete faine,ca m-a invatat Roxana si daca nu obosesc si ma mai simt in stare fac si reteta Irei cu puiul ala la cuptor.Prajitura am mai facut-o,e dementiala,dar cosuletele si puiul nu,asa ca sper sa iasa bune din prima

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

ma tot bate lumea la cap sa-i schimb numele baiatului ca e prea tare

varianta de pana acum - Traian Carol

am inca 2 care imi plac : Albert Carol (da suna un pic nemteste) sau Robert Carol.

pareri?

31+ cu T. Carol

AMR 8 SAPTAMANI

Mey, mie imi plac toate.
Sa stii ca si mie mi s-a spus ca Tudor e cam dur, ca n-ai cum sa-l alinti, dar eu am ramas pe pozitii, si acum am un Tudorici scump.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEATA!!!!!

O fi vineri, dar eu sunt tare adormita, asa ca o sa bag putina muzica.

Andre_ea, Naty, Fetelor si eu vreau sa ne vedem in Plaza.Ce ziceti de 1 DEC???
Oricum cred ca ar fi de preferat perioada 1-15 dec

Bebelusi, parerea mea este sa-l convingi sa mearga din acelasi motiv pe care l-ai zis si tu: nu se stie cand/daca va mai avea ocazia sa ajunga prin acea parte de lume.Nasol ca nu poti merge si tu.
Profesia:economist-"bancheritza"

Bee, am fost la Elvila dar, maaare dezamagire.Au 2 tipuri camere de tineret (dragutze dar nu mai aveau pe stoc si nu stiau cand vor mai primi, cica prin dec-ian) si 2 tipuri camera bebe (comoda mare+patutz mic care se leagana - dar n-am incredere in stabilitatea lor).Eu am fost la Mobexpertul din militari si n-am gasit nimic.Tu la care Mobexpert ai fost?
In schimb am gasit ceva dragut, daca ai timp sa intri pe net la "zebrareclama ilegala - avertizare".Noua ne-au placut mult (le-am vazut live in Home Designe Mall), mai ales cele pe noante de mov/lila, pentru ca este lila camera piticei noastre.
Patutz vrem sa luam din acela pliabil, dar habar nu ma ce marca.Apropo, fetelor care va pricepeti, vinde-ti-mi si mie un pont cu ce marca/model de patut pliabil sa-i luam bebelinei noastre.

Eu am luat 10kg si nici nu prea mananc..Dar daca as manca mai serios?????

Tuchi, cum adica sa ne deranjezi, vrei bataita?

Iris, chiar ca ne-ai amuzat cu povestioara de ieri.
Bine ca este totul OK cu bebe.

Micola, vad ca fetele deja te-au certat, asa ca nu te mai cert si eu.Da-ne de stire cand te intorci de la doctor.

Cristi, nu stiu ce sfat sa-ti dau ref la nume.Pune tu ce simti, eu asa am facut. Oricum CAROL este super, super frumos.Imi place la nebunie simplu, are o rezonanta deosebita.

27+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui edinutza

Micola_sper ca ai vorbit deja cu medicul!!ai grija de tine!

Ledi_aseara numai la salta de beof mi-a stat gandul,ca mancasem niste castraveti murati si ma gandeam ce salata buna ar iesi din ei!primesti vizitataori la masa?

Edina `de 25+

Primesc,primesc.

Diseara trebuie sa merg sa facem ceva cumparaturi ca maine e ziua iubitului meu de nume si n-am cu ce sa-i fac ce vreau sa-i fac.
Deci fac o negresa cu budinca,banane si ciocolata,niste cosulete faine,ca m-a invatat Roxana si daca nu obosesc si ma mai simt in stare fac si reteta Irei cu puiul ala la cuptor.Prajitura am mai facut-o,e dementiala,dar cosuletele si puiul nu,asa ca sper sa iasa bune din prima

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

vezi ca ma duc sa imi fac bagajele ,ma duc cu ,ca sa ajung la timp !

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Edinutza,lasa ma bagajele,ca nu-ti trebuie nimic..

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu nu gasesc unde a scris tuchi aseara

la ce pagina?

as pune carol simplu, dar numele de familie se termina cu CA si ...

31+ cu T. Carol

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchi123

Va pup fetelor si bun venit celor pe care le-am ratat...
Poate deranjez cu intrearea mea dar, atat de mult am pierdut incat imi este f. greu sa citesc din urma, mi-ar lua f. mult si nu am rabdarea necesara, daca are careva rabdare pe scurt un rezumat: ce se intampla cu Selene si despre Sicuta...?

Pot sa va spun ca am renuntat si la Horhoianu si clar la Sp.Municipal,de ce, motive personale(sunt f. pretentioasa si asta este)

Pupici tuturor mamicilor

30+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Cristi, la pag 10!

Tuchi, imi place tare mult numele Bogdan Gabriel! Ma rog pt voi sa fie totul bine, macar pana implinesti 37 de sapt! Daca nu... se supara tare de tot Ledi! Asa ca... strange tare picioarele!!

Adina & Luka& bobita din burtica25+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, eu am fost la Mobexpert Feeria si aveau cateva modele dragute. Pacat ca nu sunt puse pe site, ca ti le-as fi aratat. Am mai vazut chestii dragute si la Mothercare si Prenatal, insa totalul pt toate piesele pe care le vreau ar fi depasit bugetul alocat. Depinde si de tati pentru ca el va lua pana la urma mobila pentru puiul lui. Vad el el i-ar lua de toate, eu sunt aia mai cu picioarele pe pamant.

Ledi, apoi nu mai vorbi de bunatatile pe care le vei gati, ca numai la asta imi e gandul...si la puiul Izei (parca). Pe unde e postata reteta, ca l-as face si eu la pranz.

Oricum vine mama si ii comand zacusca (doar portie) si facuta de regim, adica fara ulei si alte chestii grele, doar legume.

Bee27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, sunt adormita si nu mi-am dat seama ca daca-ti dau numele firmei de mobila, e reclama ilegala.
Sorry. Daca vrei sa-ti dau numele site-ului, spune-mi si-ti trimit un PM.E ceva mai deosebit, cred ca o sa-ti placa.

27+cu CLARA

Mergi la inceput