Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
jasmi spune:
Neata!
Ce-mi plac zilele de vineri .. mai ales ca atunci schimbam si saptamana 
![]()
Ciufik - suuuuper camera lui bebe. E foarte eleganta si foarte foarte frumoasa
Abia astept sa vina si la noi mobila sa ma apuc de aranjat ![]()
Anuc - sunteti o familie superba. Ioana este foarte foarte dulce 
Bunny - te asteptam cu drag printre noi oricand 
Roxana, esti mai bine? 
Cristi, ma bucur ca nu e nimic complicat cu piciorul. Din cele 3 variante, mie-mi place Robert Carol cel mai mult. Dar si celelalte 2 is frumoase, deci, orice ati alege o sa fie perfect ![]()
Patricia, si eu l-as convinge sa se duca
Doua saptamani nu e asa mult si e o ocazie unica 
Oana bine ai venit!
Anca_, ma bucur ca mai sunt programatori prin "zona" ![]()
Micola, sper sa nu fie nimic grav! Ai multa grija de tine!
Multumim tuturor fetelor pt sfaturile super utile in legatura cu alaptatul. Eu nu mi-am dat cu parerea pt ca HABAR N-AM ![]()
Dya_dy, ti-am dat PM ![]()
Jasmi
26+ cu 
way to go, BB
IRINA.C spune:
Micola l-ai sunat pe medic???pt ca nu se pune problema sa nu-l suni, deci dc pana acum nu ai facut-o , in secunda 2 sa suni.Nu te joci cu asta.Bafta , sa ne zici, eu am fugit la spital dupa o noua repriza de greata ,dureri de stomac si incecare de varsatura...sunt satula fratilor de stomacu' asta
Pup pe toata lumea
bb mic
POZE
29+
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
eu de cateva zile visez urat si ma trezesc - azi m-am trezit la 5 si nu am mai adormit asa ca ma duc numai maine la sange, ca am mancat si am baut cafeaua. acuma am visat ca mi se intampla cam ce i se intampla lui bunny - ca cristi nu ma mai vrea, ca e plictisit, si ca ne paraseste - asa ca m-am trezit si l-am certat.
ce bine ca e vineri - da acasa am enoooorm de calcat si vreau sa fac astazi ca sa nu imi stric sambata.
micola - in caz de sangerare e obligatoriu!!!!!! sa mergi la doctor
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI

Anuc spune:
Neata!
Bebelus, Jasmi, multumim! 
Azi desi e vineri, eu am o zi ff aglomerata la serviciu, noroc ca asa trece timpul f repede!
Vorbim!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
bebelusi spune:
Micola, suna-ti medicul si spune-ne ce ti-a zis, nu mai astepta
Iris, ai fost mortala, stii ca femeile sunt rautacioase de multe ori, eu cred ca voit te-a strans de mana, trebuie sa fii mandra ca e cu tine si nu cu ea.
Eu asa fac cand mi se intampla chestii de-astea. Imagineaza-ti ca sotul meu e actor, sa vezi cum se gudura pe langa el unele regizoare sau actrite care vin din alte tari sau din alte localitati
Ca sa nu va mai spun ca uneori se ducea imbracat in clovn la petreceri de copii, sa vezi mamicile care erau de-o varsta cu el ce apropouri ii bagau "ce clovn frumusel", "ia vezi mami, clovnul asta dulcic mai vine pe la noi","a zis mami ca esti dragut"
si tot asa.....
27+
Vlad Mihai
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viorella buna burticutzelor! andreea,cand e intalnirea din plaza?eu stau la 5 min. de plaza.scuze dar n-am mai citit mesajele din urma.poate vin si eu ![]() 29+![]() pupici la toate! |
Mey, nu s-a stabilit o zi anume. Propusese cineva Plazza si eu am retinut ca imi e destul de la indemana. Eu am zis atunci ca pana in noiembrie nu pot (pana terminam cu examenul). A trecut, deci insist. Hai sa ne intalnim. Ziceti si voi cand puteti.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Ciufik,unde ai pus poze cu camera lui bebe si eu nu le-am vazut???

Roxanaz, ce faci tu draga, te simti mai bine azi??
Fetelor eu ma simt asa cam ametita azi, e prima zi in care ma simt asa....Oare sa aiba legatura cu faptul ca iau vitaminele mai pe sarite
pentru ca nu imi place sa inghit pastile
fierul il iau in fiecare dimineata...
ca sunt pastilele micute. V-am zis ca eu nu am mai facut nici o analiza de la 10 saptamani.....mi-e groaza de intepat

27+
Vlad Mihai
edinutza spune:
Buna dimineata!
Iris_ma bucur ca totul este bine!referitor la acel "mic"incident cu doamna asistenta pot sa iti zic ca noi femeile avem un simt al nostru pe care barbatii nu il au si acest simt nu ne insala!saraca,cred ca fierbea in propriul ei suc
!
Roxana_esti bine?cum te simti astazi?
Tanima_ii citisem sotului asera de portia de anticorpi pe care si la luat sotul tau
!Radu meu se cam albise,eu i-am spus ca asa numai trebuie sa cumparam pompita si mai facem si noi economie!![]()
Cristi_vezi ca multe visuri sunt din pricina gandurilor,asa ca nu il mai certa pe Cristi tau degeaba!![]()
Bebelus_ia zi cum a fost pestele?
Edina `
de 25+
cristi_2003 spune:
stiu mai ca am visat asta din cauza ca m-a marcat mult ce i se intampla lui selene + toate complexele mele adunate de-o viata si alti bazdaci de pe creier
pe el l-am certat preventiv - ceva de genul sa nu cumva sa...
bebelusi - ia-ti vitaminele, sa nu faci vreo anemie sau ceva.
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI

edinutza spune:
Micola_sper ca ai vorbit deja cu medicul!!ai grija de tine!
Ledi_aseara numai la salta de beof mi-a stat gandul,ca mancasem niste castraveti murati si ma gandeam ce salata buna ar iesi din ei!primesti vizitataori la masa?
![]()
Edina `
de 25+