Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (21)
Raspunsuri - Pagina 12
ingeras70 spune:
voi stiti in Bucuresti o biserica cu hramul "Sf.Ioachim si Ana?'ca as merge si eu sa ma rog acolo,dar nu cunosc.Sufletel,esti din alta localitate,cred..
anadomnica spune:
sufletel_80 -
minunata minunea ta, minunate faptele, minunati sunt sfintii cum lucreaza in vietile noastre. Ar trebui sa ne traim intreaga viata la aceasta inaltime de evenimente in care fiecare pas, fiecare gest, fiecare cuvant e "vegheat" de sfinti, de ingeri... de Dumnezeu! ... totul spre un final minunat in care intelegem retrospectiv toate momentele.
Fetele, vreau sa va marturisesc ca aseara am citit pt. prima oara Acatistul Parintelui Arsenie Boca. Am fost emotionata, m-am simtit mangaiata. Vreau sa spun...ca eu inainte nu voiam sa citesc acatist daca nu este Sfant canonizat de Biserica. Acum... va indemn pe toate sa vedeti si filmuletul postat de Anaomaria pe forum, 2-3 mesaje mai sus: el spune multe. Fetelor, sa fim crestine adevarate si sa ne cinstim cum se cuvine sfintii: sfintii martiri ai comunismului sunt o realitate, sunt un mare ajutor pt. intreaga Romanie in aceste zile de criza financiara mondiala. Daca veti fi de acord voi pune si pe prima pagina link catre acest film!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
jesika spune:
Sufletel ma bucur mult pentru tine 
Vedeti,dragele mele, ce frumos lucreaza Dumnezeu. Trebuie sa facem doar un pas catre EL,iar El va face 10 catre noi-asa spune duhovnicul meu.
Sfinta Fecioara sa-i ocroteasca !
Anaomaria nici eu nu sint impotriva tehnicii,a stiintei, a medicinei...pina la un punct, ma rog. Nici nu as avea cum. Sotul meu a facut de curind o operatie f.dificila, care a fost posibila tocmai datorita stiintei avansate. Operatie care s-ar putea sa ne aduca copilul muuult asteptat.Pe mine ma revolta ca oamnenii, la un moment dat, cred ca au dreptul sa sa transforme in dumnezei.
Fetelor cred ca ne-am indepartat pitn de la subiect
Sa nu ne certe moderatorii...![]()
Alina
anadomnica spune:
ah, si voiam sa va mai spun ceva: ca si in viata mea a inceput o "cunoastere si o apropiere" deosebita de Sf.Parinti Ioachim si Ana de cand le citesc Acatistul. Si uite cum vine treaba, ca parca ma intampina peste tot: la Manastirea Camarzani, despre care v-am vorbit ca am dus acolo sa sfintesc icoana mea de casa noua, sunt particele din Sf.Moaste ale acestora!!! Nu e minunat?!!! Eu am ales manastirea asta, si parintele la sfarsitul predicii a amintit ca Manastirea are particele din Sf.Moaste a sf.Parinti Ioachim si Ana. Am fost de le-am sarutat, si am multumit Domnului, si am vazut ca este o "grija" a lor si pt. mine, pacatoasa!
CASUTA VERDE
anadomnica spune:
jesika -
multumesc inca o data ca ai postat acatistul Parintelui Arsenie Boca si mi l-ai apropiat in felul asta si mai mult de suflet. Cat despre indepartare de subiect?!!
... nu cred ca e cazul, e subiect de rugaciune, de fete crestine si eu cred ca tot ceea ce ne intareste credinta e bun si e "la subiect"!! Am vazut pe forumul asta imens de mare o multime de teme de discutie: de la jucarii, la case, proiecte, scoala, viata, moda, tv... cate si mai cate de nici nu stii sa le numeri: hai sa nu ne temem de moderatori

CASUTA VERDE
KoraPop spune:
Dragele mele,mai am o zi de asteptat pana vineri 14 noiembrie cand voi face testul bhcg.Speranta si credinta in DD o am in suflet pana la capat!Multumesc tuturor celor care va indreptati un gand si catre mine!DD sa va ocroteasca si sa va ajute pe toate!
Vreau sa va spun ca si eu condamn pe cele care in urma unui triplu test care poate da un risc de vreun sindrom,isi fac chiuretaj.Acest triplu test dupa parerea mea e o tampenie,in primul rand ca nu e relevant ci arata doar ca poate fi un eventual risc si in al doilea rand eu una indiferent de cum ar fi copilul meu din burtica nu l-as putea omori pentru nimic in lume.Dupa ce ma chiunui de ani de zile sa am un copil l-as iubi si as face totul pentru el indiferent cum mi l-ar da DD!Avortul nu are nici o scuza.Am, auzit pareri cum ca "De ce sa il condamn eu la o viata chinuita?",dar acei oameni care au astfel de pareri oare nu stiu ca noi oamenii nu avem dreptul de a lua viata cuiva,nici macar din pantecele nostru?Numai D-zeu are dreptul de a lua viata cuiva atunci cand hitaraste EL de cuviinta....
Kora
CARPE DIEM!
sufletel_80 spune:
Ingeras 70, nu sunt din Bucuresti ... am cautat insa pe net si am gasit ca ar fi in Bucuresti. Mergi la acest link:
http://www.cimec.ro/scripts/monumente/biserici/sel.asp?nr=22&Lang=RO&NrSel=2&ID=6536
Dar, asa cum mi-a scris si mie Jesika, rugaciunile sunt ascultate de oriunde te-ai adresa lui Dumnezeu, daca sunt spuse din suflet si cu credinta ...
Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile si sa isi reverse mila asupra noastra!
jesika spune:
Anadomnica mie, Arsenie Boca, mi-a intrat la suflet si n-o sa-mi mai iasa. Anul trecut am fost la manastirea Prislop-acolo este inmormintat.Multi crestini i se roaga parintelui, ca unui sfint si sint sigura ca este, chiar daca nu a fost canonizat de biserica.E stiut faptul ca a facut deja foarte multe minuni cit a fost in viata dar si dupa adormirea lui. Ai citit vreo carte despre el? Iata o alta rugaciune pe care a lasat-o chiar parintele cind traia : Preot monah Arsenie, trimite-mi duhul tau paznic si da-mi sanatate si liniste.Departeaza de la casa mea necazurile si suferintele ca ai duh sfint
Alina
ainigriv spune:
Fetelor,harnicutelor,ce de ati mai scris,de-abia ma tin dupa voi cu cititul,dar tare interesante randuri,asa ca nu pot sa nu scriu si eu...
In primul rand,Sufletel,spune-i prietenei tale,ca poate cu aghiasma aceea sa boteze copilul pe loc in spital,chiar daca nu gaseste un preot,zice se boteaza robul lui Dumnezeu.....(numele)in numele Tatalui,al Fiului si al Sfantului Duh,Amin.Mare este puterea lui Dumnezeu in aceste cazuri.Eu sunt un copil botezat in spital,pentru ca aveam probleme respiratorii si iata ca am ajuns ditai omul(ca KG vorbind!!!).Se contiunua apoi taina Sf.Botez la biserica,atunci cand se va putea,dar invat-o pe prietena ta sa nu se intample ceva cu copilul si sa fie nebotezat,plus ca va fi spre vindecarea lui!!!
anadomnica spune:
jesika -
bun venit in club
. Suntem mai multe care am citit si admiram opera si spiritul parintelui Arsenie Boca, de altfel si el un "sfant al inchisorilor comuniste". Eu nu am reusit sa ajung la Prislop, desi imi propun de ceva timp, fiind foarte departe de mine, insa am ajuns odata la Sambata de Sus unde a fost staret parintele. A fost un vazator cu duhul ... si vedem si noi cum se implinesc cuvintele lui. A spus ca "datorita Sfintilor Martiri Brancoveni" l-a trimis Dumnezeu la noi, la romani, sa ne bucuram de el si sa-l cinstim. Ceea ce ma deranjeaza cu adevarat este intarzierea cu care se ajunge la canonizarea lui, cand altii au fost asa de repede canonizati
. Oare de ce nu vrea biserica noastra sa-l recunoasca sfant? Oare de ce nu vrea sa-i canonizeze nici pe ceilalti care au suferit in inchisorile comuniste si acum se roaga pt. neamul nostru? se roaga si uite ca suntem in pragul unei crize mondiale si ce mult avem nevoie de ajutorul lor. !!!
CASUTA VERDE