Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (21)
Raspunsuri - Pagina 11

noce spune:
Doamne, fetelor, ce curajoase sunteti sa discutati despre subiecte din acestea considerate de multi tabu. Chiar am auzit saptamana trecuta (la trinitas tv) de un caz cand femeii insarcinate i s-a spus ca are o problema si ca daca nu renunta la copil, ar putea sa moara ea (mama) la nastere. Femeia s-a gandit bine si si-a asumat riscul de a naste copilul. Ea a murit la nastere, asa cum i s-a spus, iar baiatul ei a devenit un calugar deosebit, la fel si sotul ei. M-a socat acest caz si m-am tot intrebat daca as fi in stare sa fac acelasi lucru. Doamne fereste de asemenea situatie!
Oricum, mi-am propus sa fac cat mai putine analize atunci cand voi ramane. In primul rand pt ca am experienta neplacuta din 2002, cand m-am dus imediat ce am ramas insarcinata la dr ca sa-mi dea vitamine si sfaturi. Si am ajuns la mai multi dr (printre care si marele prof marinescu) care imi spuneau ca am sarcina extrauterina (ba in trompa stanga, ba in dreapta) si ca trebuie intrerupta de urgenta. In final, dupa ce am plecat pe raspunderea mea de la giulesti, de la marinescu (care imi spunea cat de nasol o sa-mi fie), tot el mi-a spus la o sapt dupa ca am o sarcina normala, in uter. Uitase omul la ce stres ma supusese. In ziua aceea, am pierdut si sarcina. Am avut un soc cand am aflat vestea si cand mi-am dat seama ca am alergat degeaba 2 sapt, in care n-am mancat, dormit, am plans intr-una si am baut tone de cafele ca sa ma pot concentra la serviciu. De aceea, mi-am propus ca de acum iau acid folic preventiv, din candin cand, si ma voi baza doar pe testul de sarcina, fara controale inutile.
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

cami_antonia spune:
jesika
foarte frumoase cuvinte despre duhovnicul tau ./.. e intr-adevar o minune mare sa poti intelege lucrurile asa cum o faci tu ... si eu m-am schimbat de-a lungul timpului si am inceput sa inteleg altfel viata ... ma bucur mult ca o fata asa de credincioasa ni s-a alaturat ...
si eu sunt total impotriva avorturilor ....
pupici
anaomaria stai linistita draguta mea ... am inteles ce ai vrut sa zici ... doar ca nu e bine sa judecam ... am mai zis ... fiecare isi duce crucea si raspunde pt pacatele lui ....26+
ANTONIA IOANA
Camelia

ingeras70 spune:
vreau sa va spun ceva apropo de analize,doctori,alergat de colo-colo dupa ei.Am avut dureri de coloana si eu si colegele mele.Ele s-au dus la doctorulX,care le-a trimis si la colegul y,de acolo la z,bani peste tot,nervoase...stiti cu toate cum e.Au facut ionizari,masaj,etc.Eu stiam de la acupunctura ca circulatia e de vina.Si le-am spus ce sa ia,pentru circulatie.Au luat fetele si le-a trecut durerile.Apoi au revenit la doctorii destepti si acestia au zis:Pai astea se iau.Fetele au plecat necajite,normal si cu banii luati,si organismul lor si umbletele.
Asa si cu sarcina.Ei trimit la toate aiurelile de analize(daca e un medic pe aici ne faulteaza imediat,ne explica ca sint bune..etc..) si in final,daca nu merge bine stiti ce vor spune??ca la mine:auziti voi,e...asa se mai intimpla,nu-i nimic...Pai nu-i nimic cind e pe organismul altuia si pe familia lui...
Eu zic ca toate vom ramine insarcinate prin puterea Bunului Dumnezeu,dar sa ne rugam inainte bine de tot pentru ca in sarcina sa avem deschise toate ferestrele catre Domnul,urechile atintite la Domnul,toate barierele,omeneste posibil,darimate.Ca doctorii se uita la aparate,te mai trimit si la altii,etc,cind trebuie sa stai linistit,sa ai mintea limpede,asta nu o spun niciunul.Si mai neplacut ca te duci la ei,iti dau un tratament si se fac ca nu te mai cunosc..
Iar copii facuti cu ajutorul Domnului si din dragoste fata de barbat si familie vor creste bine in burtica si fara atita analize pe bani grei si agitatie.Eu repet,am vazut-o pe sora mea,in 1981,n-a facut decit analizele de singe,clasice-hemoglobina,calciu,ficat ,o asculta doctorul cu pompita,statea linistita ,nu existau atitea aparaturi si afost foarte bine.Era o moasa care venea acasa la 2 sapt,in lunile mari,atita.Si atunci nici nu se pierdeau atitea sarcini de cupluri care isi doresc copii ca acuma.
Va puppe toate

Anaomaria spune:
Ai dreptate Cami, nu trebuie sa judecam, dar eu chiar o compatimesc pe fata si o consider o victima, nu am intentionat sa o judec.
Eu nu pot spune cate si ce analize voi face cand voi fi insarcinata, sa dea DD sa ajung acolo si voi vedea. Doar ca nu stiam ca finalul unor analize paote fi avortul. Daca vrei, desigur. Si nu inteleg cum poate fi acceptat, cand e clar ca e vorba de un om acolo. Va dati seama ca Biserica inca inainte de a descoperi stiinta ce se intampla in burtica unei femei a zis ca nu e bun avortul?
Va pupic si va imbratisez
"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

ingeras70 spune:
doctorii recomand ceva si datorita statisticilor,ca asa au invatat la facultate.Vremurile s-au mai schimbat si statistici n-a mai facut nimeni sau erau facute si in alte tari,pe alta populatie(ca unele teste psihologice,existente in Romania,care nu sint etalonate pe ppopulatia noastra,dar care se folosesc).Eu ii aud vorbind, intre ei,asa:da,asa e la statistica dar la fapte nu seamana..ce le zicem la oameni..
sa avem incredere in Dumnezeu,ca de acolo e ajutorul si informatiile curate,adevarate(a nu se intelege ca am ceva cu stiinta).Dar e pacat mare sa te comporti asa cum am scris noi si asa se cam intimpla.

ingeras70 spune:
inca despre ecograf:la gineco,mare doctorita de Bucuresti,a doua zi dupa ce vazuse copilul unei paciente la eco,discutie cu asistenta-eeeeeee,copilul acela avea ceva la....si a spus unde..Aflati ca doctorita care face 3d,4d,in sarcina si e mare doctorita de Bucuresti,n-a zis nimic pacientei,in schimb a luat banii,a chemat omul la eco,ca asa se face in sarcina,nu-i asa? Voi cum vedeti treaba asta? Mai bine statea femeia acasa,ca n-a aflat ceva nou.
iar treaba cu ascultat inima copilului,uite picioarele,uite sexul,etc,lasa sa iasa bine si il vedem la nastere,din moment ce doctorii vorbesc unul despre altul ca nu toti dintre ei cunosc toate misterele ecografului,asta e un aparat,dar trebuie sa stii despre ce e vorba,asa vorbesc ei...
iertare inca o data,cred ca v-am necajit.

Anaomaria spune:
Ingeras, eu, personal, nu m-am suparat
Eu cred ca sunt bune analizele si ecografiile si tot ce-o mai fi, dar, totusi, sa nu uitam ca toata tehnica asta nu e absoluta, infailibila, cum am mai zis. Doctorii si aparatele inca nu au descoperit toate misterele omului. Numai cate boli care au cauza necunoscuta sunt... Asa ca nu poti sa zici: eu fac asa pt ca asa a zis dr. El sau ea poate gresi, intotdeauna se va gasi unul mai bun, in alt oras, in alta tara....
Eu nu sunt impotriva stiintei sau a medicinei, dar zic sa nu aplicam dictonul: "Crede si nu cerceta" in ceea ce le priveste. Daca unii oameni se indoiesc de existenta lui DD, de ce sa nu ne indoim si de toate celelalte?
Sper ca nu v-am zapacit Va pup
"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Anaomaria spune:
Fetelor, am primit un link cu o emisiune despre istoria noastra, despre oamenii care au suferit in inchisorile comuniste. Nu trebuie sa-i uitam, trebuie sa ne cunoastem istoria: http://vimeo.com/2222081

sufletel_80 spune:
iata fetelor ce minune
Jesika, cred ca o minune asemanatoare cu a ta tocmai mi s-a intamplat.
Acum 3 ore ma indreptam catre spital, pt a-mi vizita o prietena foarte buna care a nascut saptamana trecuta prematur (la 26 saptamani), un baietel. Citisem pe acest forum de Sf. Sterian, ocrotitorul copiilor, si ma opresc la biserica spitatului sa cumpar acatistul acestui Sfant. La acea biserica nu l-am gasit. Dau fuguta la alta biserica din zona ... nici acolo nu am gasit ... in cele din urma mi-am amintit de inca o biserica, nu foarte departe. Ma indrept catre ea, si necunoscand biserica, intreb o batrinica pe unde se ajunge (biserica e in constructie). Ea imi raspunde: La Biserica Sf. Ana se ajunge pe alee.... Cand aud de Sf. Ana, grabesc pasul ... deja simteam emotii in suflet, ma gandeam sa sfanta nu m-a adus intamplator acolo, si iata ca la biserica ma intampina un preot, care imi asculta vointa, imi daruieste acatistul Sf. nectarie (pe al Sf. sterian nu il aveau) si ma sfatuieste sa aduc niste apa, sa citeasca pentru prietena mea si baietelul ei ...
Cu acea aghiazma m-am dus la prietena mea .... si cand ma vede incepe sa planga ... dr ii spusese de dimineata ca nu e copilul bine, are probleme respiratorii ...
Eu i-am spus sa se roage la Dumnezeu, credinta face minuni ... ea, cu lacrimi in ochi imi spune ca ce bine ar fi daca ar avea niste aghiazma sa ii ude scutecelul, dar nu are pe cine sa trimita sa ii aduca ....
Nici nu stiti ce sentimente frumoase m-au incercat .... Aghiazma pe care ea si-o dorea atat eu o aveam in mana, o tineam sa i-o daruiesc, sa o ajute la insanatosirea bebelului...
Inca nu imi vine a crede cum Sf Ana a facut cu mine o minune ...
Simt ca in curand voi reveni la acea biserica, si cine stie, poate acel preot imi va fi un bun duhovnic

Anaomaria spune:
Sufletel, mare e mila lui Dumnezeu pentru noi!