Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (21)
Raspunsuri - Pagina 10

Anaomaria spune:
Eu am o cunostinta mai indepartata despre care am auzit ca e insarcinata si apoi, la catev luni ca bebelusul ar avea sindromul Down. Si am inteles ca mai face ceva analize si daca se confirma, va face avort
Si m-a lovit lucrul acesta. Adica pentru asta sunt analizele? Pai atunci nu mai vreu, de ce sa stiu? Cum sa facem asta??? Asta e omor, oare de ce nu inteleg oamenii lucrul acesta??
De unde stim noi ce ne rezerva DD? Poate peste un an sau doi sau 10 se va descoperi ceva impotriva bolii de care supera copilasul, poate e o greseala la analiza, ca doar nu sunt infailibile. Poate DD are un plan mare cu acel bebelus? Poate mantuirea noastra va veni prin el, prin grija pe care i-o vom acorda. Cum sa-l omoram????
Verisorii mei, cei care au murit in accident, au o fetita care acum are 12 ani si e bolnavioara, saracuta. Nu stiu daca stiau din timpul sarcinii, dar stiu ca desi unii i-au sfatuit s-o interneze intr-un azil, ceva, nici asta nu au vrut, dar nu sa o omoare... Si-au dus crucea cat a fost sa fie si sunt convinsa ca DD ii va rasplati pentru asta.
Noi, societatea noastra, pretinde ca este umanista, ca este pentru om si pentru binele umanitatii, si suntem de acord sa omoram oamenii??? Si ce daca e bolnav, si ce daca e infirm? Nu are si el un suflet?
Asta inseamna toleranta, sa iubesti si pe bolnav si pe sanatos, nu sa accepti toate prostiile si toate credintele dubioase.
Iertati-ma, ma aprind f usor. Dar trebuia sa spun asta. Sa nu va suparati. Va pup.
"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atâta credinta încât sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

cami_antonia spune:
feteleeeee
si eu am trecut putin sa va salut si sa va laud pt viteza cu care ati reinceput sa scrieti .... asa scriam si eu cand eram in asteptare ... imi facea mare placere sa fiu alaturi de toate fetele de aici ....
nu zic ca acum nu-mi face placere dar modificam ceva la casa pt bebe .... mergem la doctor ... dormim mai mult ... etc ...
apropo .... am vazut ieri bebelina si are aproape 1 kg .... e maricicaaaa ....
pup toate fetele pe burtica ca de obicei ....
mi s-a nascut si finuta de care v-am zis si e o scumpa .... abia asteptam sa o botezam ...
astept rezultatele celor care au facut inseminari .... sunt atat de nerabdatoareeeeeeeee .....26+
ANTONIA IOANA
Camelia

jesika spune:
Buna dimineata fetelor
Da, Anaomaria,din pacate asa este. Dar sa nu uitam ca pina la urma sotii (parintii) hotarasc ce vor face. dr. Albu (Panait Sirbu) spunea ca a intilnit parinti carora nu le pasa ca vor avea un copil cu probleme maaari , ei tot doreau sa-l aibe. Pe de alta parte, sint parinti care fac tocmai invers.
Noce ai avut o mare ispita, ai fost lasata sa alegi si din pacate nu ai ales corect pt. ca ''tabara adversa'' nu shomeaza niciodata.Astea sint ispitele, ce sa facem... Dar e si o parte buna, pe care ai sesizat-o si tu : tb. sa mai crestem duhovniceste.E foarte important sa intelegem rostul incercarilor.
Alina

sufletel_80 spune:
Va multumesc din suflet pentru ca mentineti viu acest forum. Citind ceea ce scrieti, parca mai regasesc putina liniste si credinta.
Fetelor, care dintre voi a fost la Biserica Sf. Spiridon cel Vechi din Bucuresti? Am citit ca exista acolo o icoana facatoare de minuni, ca Parintele Iordache face rugaciuni de dezlegare a pantecului, ca multe femei au ramas insarcinate dupa ce au tinut canoanele, au citit acatistele si s-au rugat dupa cum preotul le-a indrumat?
Imi poate oferi cineva mai multe informatii?
Dumnezeu sa va asculte rugaciunile si sa isi reverse mila asupra voastra!

jesika spune:
Da, fetelor, sint de acord cu voi. Si eu ma gindeam ca daca ramin insarcinata nu voi vrea sa stiu ce sex are copilul meu.M-a intrebat cineva ce imi doresc, fetita sau baiat, si i-am raspuns ca vreau un ...copil. Recunosc ca ma trec fiori pe sirea spinarii cind ma gindesc ca orice sarcina e cu risc si ca e posibil orice... Insa ce stiu sigur este ca nu as renunta la sarcina. Am sa ma rog mult sa am un copil sanatos si poate ca Dumnezeu imi va asculta rugaciunile, daca nu...asta a vrut El pt mine (noi) si tb.sa ne ducem crucea.Si inca ceva. Aceste boli nu se descopera cind sarcina e destul de avansata? 4-5-6 luni ?
Alina

cami_antonia spune:
jesika
nu te mai gandi la astfel de lucruri ... i-a pe rand fiecare amanunt ... intai ramai gravi si apoi sa te gandesti ... eu am refuzat orice fel de investigatie amanuntita .... adica am facut 3d, 4d pt ca trebuia vazut bine copilul .... la inima.... la toate organele pt eventuale chisturi etc dar nu pt avort cum ati inteles voi .... eu am refuzat testele care se fac in primele luni despre sindromn down etc .... pt ca nu are rost .... si daca aflii ceva nu mai faci nimic si ce rost are sa stai stresat sau crispat ...
asa ca fetele ... sfatul meu .... ganditi pozitiv .... cei care fac rautati vor plati pt ele ... e pacatul lor ... etc .... voi fiti optimiste ... si Dumnezeu va va ajuta ....
si bine ai venit printre noi draguta ...26+
ANTONIA IOANA
Camelia

Anaomaria spune:
Cami, n-am zis ca tu ai facut analizele pt un eventual avort, fereasca DD! Eu chiar am zis de o persoana anume, pe care o stiu cat de cat. Si ca am ramas socata de scopul acesto analize.
Si da, cred si eu ca toate lucrurile trebuie luate in ordine. Dar am ramas impresionata negativ de ce am auzit si de asta am scris ce am scris.
Pupici
"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atâta credinta încât sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

jesika spune:
Sufletel orice rugaciune spusa din suflet, nu doar din gura, este asculltata,icoanele sint ''ferestre'' spre Dmnezeu. Daca iti doresti foarte tare sa te du la biserica sf. Spiridon, este foarte bine. Insa vreau sa te intreb ceva : tu ai un duhovnic? E foarte important sa te spovedesti des, sa faci canonul care ti se da. Iti spun asta din proprie experienta. Noi am avut o poblema f.grava de sterilitate. Si pt. ca dr. nu ne-au dat nicio sansa, am inceput sa citesc acatistul sf.parinti Ioachim si Ana,al sf.Nectarie, am trimis liturghii la diverse manastiri...dar minunea nu s-a intimplat.Totusi rugaciunile mele nu au ramas fara raspuns, pt ca desi nu am primit copilul mult asteptat, am primit ceva muuult mai important- cred ca suna socant-un duhovnic foarte bun. Si cu spovedanii dese si cu ascultare, viata mea s-a schimbat incet dar sigur, in foarte bine.Sint un om fericit cu o viata normala,o familie frumoasa si fara lipsuri. Nu va imaginati nimic iesit din comun, am subliniat ca avem o viata normala cu servicii de la 9-18, concedii facute in Romania,o casuta la tara,simpla, cocheta,rustica nu extravaganta,ii iubim pe Tudor Gheorghe,Liviu Vasilica,Pavel Stratan, ne plac castroanele de lut.Toate astea ma fac sa ma gindesc cit de bun a fost Dumnezeu cu noi chiar daca din acest ''tablou'' lipseste cel mai frumos lucru, copilul.Dar...eu astept
Ce am vrut sa subliniez sint importanta unui duhovnic si ascultarea.Sufletel,daca vrei sa mergi la biserica sf.Spiridon nou,la parintele Iordache, poate ti-l alegi chiar pe dinsul duhovnic daca timpul si distanta iti permit sa ajungi relativ usor la el.
Alina

anadomnica spune:
Fetelor, ce subiect fierbinte se dezbate la noi!!! Felicitari tuturor pt. taria sufleteasca: avortul e crima, e crima mare si dureroasa indiferent de motive. Ma alatur lui Anaomaria si intaresc si eu cu parerea mea: nu este nici o scuza pt. avort!!! Nici eu nu stiam pt. ce se fac toate analizele din sarcina, pt. ca nu am fost in situatia sa aflu. Ma bucur ca am aflat de aici, asa fiind pregatita atunci cand voi fi si voi sti ce sa fac. Am sa-mi iubesc toti pruncii indiferent de starea lor de sanatate, indiferent de vorbele lumii. Caci marea lupta se duce cu lumea, cu teoriile lor desarte, cu judecatile lor fara minte deloc
cu ... "binele" lor absolut si care vor sa-l instaureze cu forta daca se poate.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE

noce spune:
Ainigriv, ce canon lung si greu ai avut. Dar te-a ajutat Maicuta Domnului si l-ai facut! Esti un exemplu pentru noi. Eu am alergat de la un preot la altul ca sa scap de canon, dar Voia Domnului m-a adus tot acolo unde trebuia sa fiu.
Si eu am pierdut o sarcina in 2002. Nu a fost extrauterina, dar nu m-am bucurat de ea de la inceput. Cateva zile ma gandeam chiar sa o intrerup. Normal, copilul a plecat. A fost dureros, dar n-am invatat multe din lectia asta, pentru ca dupa aceea m-am ferit iar de copii. Acum sper din toata inima ca Bunul Dumnezeu sa ma ierte si sa-mi trimita copilasii pe care i-am lasat prea mult sa astepte.
Anaomaria, nasteri in apa se fac numai cu un singur dr in Romania, care acum lucreaza la clinica Eva din Brasov. Conditiile sunt super bune. Nasterea costa 2000 lei - include cazare 3 zile pt mamica si copil, mese, toate serviciile. Nu se primeste spaga de nici un fel. Am auzit de multe persoane care au plecat din alte orase ca sa nasca acolo (inclusiv din Braila).
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai drum cat mai curand acolo.
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!