Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adimercedes, sper ca voi sunteti in concediu deja si de asta nu mai dati pe la noi.
(Si sper ca aveti un concediu placut!)

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

multumesc de incurajari.
Acu doarme in carut, l-am, pus pe balcon si eu iau la mana podelele....
am pus pe mailul comun un invite la poze cu noile lui cizmulite:)

ultimu racnet in materi de moda, mi le-a adus mama.

Piciu, Sim, Rox, Teo, voua v-am dat pe mailu vostru

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, tu stii foarte bine ca esti o mamica model, accidente se intampla oricat de mult nu am vrea, bine ca e ok acum. dar cum ti-ai dat seama ca a inghitit ?dupa de a vomat ? ia niste pupici de la noi sa-ti treaca sperietura .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Mariaaaaa
am citit poezia si m-ai inveselit cand ai timp si de 2 copii si de casa si barbat,si de serviciu ba mai faci si cronici in versuri,asa accidentata cum esti !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

se ineca si era sa se sufoce, eu am crezut ca e vreo firmitura, ca el mai culege de pe jos de la masa bogatului(a se citi Sofia paine cu unt si dulceata mancata in nspe directii)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

am mai trecut si noi pe aici! speram ca toti bb sunt sanatosi!
si alesia a fost racita si de abia saptaman asta am scapat de toate cele..ura.ura.ura!!
de citit recunosc ca decand cu serviciu nu mai mai prea apuc....azi am reusit totusi sa mai citesc pe diagonala capitolu...mea culpa!

sabinane pare rau pt ce s-a intamplat, dar bine ca reusit sa dea singur afara sarmulita! nu esti mama denaturat, a fost doar o mica nefricita intamplare care s-a terminat cu bine si f repede

oare cum dvd-ul de la petrecere cum se procedeaza sa il luam si noi?...
otata lumea si sper ca voi mai reusi din cand in cand cel putin din umbra sa va citesc

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Devylla, petrecere frumoasa, daca tot esti plina de energie baga cate o intalneala zilnic, ca suntem multe care vrem sa va vedem.

Rox, sunt convinsa ca o sa iei decizia potrivita si in ceea ce priveste jobul. Succes !

Dna Teo, la ce curs ai luat laptele ? si cate cutii ai pt. mine ? ia incearca si tu cu bucati intregi de legume, numai asa mananca Ghighi mai nou, nu vrea nimic pasat.

Melania, sunteti toti 3 niste frumosi, dar cel mai frumos e papanasul familiei !

gata, plecam in parc, pupici !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

sabina si la noi era sa se intample. Cris avea niste jucarii de plus agatate p perete in cuie, intr-o dimineata il tot vedeam cu mana in gura, cand ma uit era cu cuiul in mana si evident cu cuiul in gura...
Iar, at cand a sarit din patut, l-am gasit la priza cu un cui in mana, insa noroc c-am intrat la tanc in camera.
Eu cred ca DD ii iubeste mult si ii apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Puppi frumoasa terorista, si pe mama ei tanara si frumoasa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Azi am fost vrednica putoare, am culcat atomica si am facut repede supa de branza.

Yaia Puppi doarme doar o data pe zi. In zile bune pana la 1,5h iar in zile mai putin bune doar 30 min si inainte de 10pm nu o bag in pat ca e activa si energica. Poate-i de la masea, de foame (!), ori de drag de a dormi cu/pe mine.

Sabina frumosul Ghe are super cizmulite! Am incaltat-o si eu pe Puppi cu niste cizmulite si arata precum motanul incaltat, dar nu erau asa smechere ca ale lui Ghe.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput