Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 6
Marunzika spune:
carpatina si noi va
! Si da, Puppi e o frumoasa terorista (cra-cra!) dar restul nu-i chiar asa de tanar si nici pe departe frumos!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
luy voi ce mai faceti? Cum mai e gene-lungi? 
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
Melania e fata ascultatoare Adelina, dar nu e chip sa o facem sa doarma in patut. E si foarte alintata.
Am uitat sa va zic ca mai nou se spala si pe dinti, i-am luat periuta si e o adevarata placere pentru ea sa o spal. Dar ma gandeam ca nu are rost sa ne ostenim prea mult pentru 6 dintisori.![]()
Am vazut o Puppi tare frumusica.
Rnico
si te mai asteptam cu vesti.
Sabina
pentru mamica suparata. Sa poarte sanatos Ghighi cizmele ca tare trendy sunt.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Fetele care faceti comanda la babypoint cum procedati la livrarea coletelor. Le ridicati voi, se trimit prin posta romana si cat dureaza de la comanda pana la livrare in zile?
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Fetele care faceti comanda la babypoint cum procedati la livrarea coletelor. Le ridicati voi, se trimit prin posta romana si cat dureaza de la comanda pana la livrare in zile? Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
N-auzisi soro ce zicea Teodoreasca.. ca ti le aduce la usa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Sabina,
Gheo cel scump, sa poarte sanatos cizmulitele. Uitasem ce carut smecher aveti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Celia spune:
Rox, am ridicat aseara coletele, multumim mult !
Astept detalii pentru expedierea lor.
Luy, multumim mult ! 
Sabina , bine ca a trecut intamplarea nefericita. Eu zic sa nu te mai consideri mama denaturata caci nu ai motive. Esti o mama cu doi copii minunati . Pentru multe din noi un exemplu bun de urmat. Mai ai si pregatirea pt doctorat. Nu este simplu si nu poti fi intotdeauna in spatele copiilor.
Sa poarte sanatos papanashul cizmulitele de la buni.
Aniast , asteptam vesti bune.
Annisia , felicitari cumnatei si fratelui pentru bebe ! Sarcina usoara si sa fie sanatosi mami si bebe.
Vazut dulceturi si papanashi scumpi foc, pupici tuturor.
Andreea e foarte maraita, cu pofta de papa scazuta...banuiesc ca o necajesc maselutele, caci simt gingia umflata . Are doi dintisori jos, patru sus si o maseluta.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika carpatina si noi va ! Si da, Puppi e o frumoasa terorista (cra-cra!) dar restul nu-i chiar asa de tanar si nici pe departe frumos! |
Tin sa-ti reamintesc ca vorbesti cu venerabila de mine.. asa ca.. io am dreptate
=====================
greyeras spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
N-auzisi soro ce zicea Teodoreasca.. ca ti le aduce la usa? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pai d-aia am intrebat ca nu-mi vine sa cred.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Celia Rox, am ridicat aseara coletele, multumim mult ! Astept detalii pentru expedierea lor. |
Vrei sa le dai mai departe?
=====================