Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papanash :(
lasa ca eu azi era sa-mi omor baiatu.
a inghitit o sarmulita, din aia cu care se prind una de alta cele doua bucati ale clestisorilor de par.
M-a ajutat Dum,nezeu si a vomitat-o impreuna cu masa de fructe, insa eu sunt intr-o stare deplorabila, la al doile copil si sa fiu asa de neglijenta
si ma mai dau si mare pe forum de dau impresia ca sunt super mama, si cand colo sunt denaturata pana la Dumnezeu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

papanash :(
a inghitit o sarmulita, din aia cu care se prind una de alta cele doua bucati ale clestisorilor de par.
M-a ajutat Dum,nezeu si a vomitat-o impreuna cu masa de fructe, insa eu sunt intr-o stare deplorabila, la al doile copil si sa fiu asa de neglijenta
si ma mai dau si mare pe forum de dau impresia ca sunt super mama, si cand colo sunt denaturata pana la Dumnezeu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Aoleu! Important e ca s-a terminat cu bine! Eu stau toata ziua dupa Tudor sunt aproape lipita si toata lumea zice vai draga dar exagerezi ce se poate intampla...iata o gramada de lucruri se pot intampla dar tu ai mult mai multe pe cap eu macar doar asta fac stau non stop cu el si am doar unul!
Nu esti denaturata...tu chiar vrei sa detii controlul absolut? Nu se poate si stii si singura asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
a inghitit o sarmulita

Sabina, imi pare rau sa aud de intamplare, dar ma superi rau, sa stii! Pai ce, i-ai bagat tu sarmulita pe gat? Cum adica era sa-l omori? E un accident nefericit si toti stim ca unui copil ii ajunge o secunda pentru un lucru care nu e permis si doar nu putem sta lipiti de ei non-stop, trebuie sa le dau spatiu sa evolueze.
Hai, capul sus!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabina , tu esti o mama foarte buna, dar mici incidente se intampla la oricine.

Yaia io tanara??? Maine-poimaine fac 34 ani! Si supla??? Pai ma dor maica salele rau cand reusesc sa ies din patut. Iar am prestat azi noapte 4 stationari la patut de nu mai stiu de mine, ma doare spatele, iar cearcanele mi-au ajuns pana la clavicule. Nu stiu ce are de nu mai doarme legat mai mult de 4h si apoi incepe trezeala cam la 1h si sta cate 1-2h treaza. Iar eu vad crucis de somn.

Multumim pt raspunsurile cu privire la vit D!

Erina parul a fost frumos, acum mi-a ramas doar de un vant puternic si de nu-mi iese la analiza parului de ce-mi cade nu stiu ce-o sa fac, deoarece mi-am facut analizele si au iesit toate bune. Singurul era prea mult Kalium. Tati de Puppi canta mereu, dar nu prea se lasa filmat :) stie ca ajunge pe forum :))

Am trimis pe mail comun poze cu Puppi ab 12M.

Fug s-o obosesc putin sa doarma si ea mai multicel la pranz; ori mai bine spus sa ma oboseasca ea pe mine.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!

Greyerash, felicitari pentru progresele Adutei!!!

Melania, ce frumos e Tudor la costum!!! Am remarcat si tinuta ta de la White Lady. Toti trei sunteti frumosi!

Sabina, bine ca s-a terminat fara urmari!!!

Dana, in jur de 22.30 se culca iar!!!

Annisia ai scris frumos!

Roxana, nici o graba!

Sunt pe fuga, plecam afara!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Maruntika raspund diseara.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabina, te rog nu te mai stresa, daca a trecut cu bine, inseamna ca e bine!!!

Trebuie sa recunosc ca si eu sunt ft stresata din cauza jucariilor ft mici.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, bine ca a fost totul ok pana la urma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bine ca n-am citit aseara dezbaterea voastra ca sigur nu ma mai lua somnul si eu sunt destul de ingrijorata la gandul ca azi-maine am un adolescent rebel la usa, eu sper din tot sufletul sa-mi pastrez bunul simt si echilibrul in ceea ce priveste educatia. si nu,nici eu nu-s de acord cu cocoloseala si grija obsesiva ( asa face soacra-mea, nici un pas nu-lfacea singurel, il sprijinea la propriu si bineinteles ca avea numai interdictii peste tot ). eu veghez mereu dar din umbra atunci cand nu ma baga in seama si pleaca sa descopere el diverse . ca are si momente in care vrea in brate la giugiuleala sau ma trage sa ma joc cu el .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Nu stiu ce are de nu mai doarme legat mai mult de 4h si apoi incepe trezeala cam la 1h si sta cate 1-2h treaza.

Maru, imi pare rau sa aud ca va chinuiti amandoua!
Cat doarme peste zi? Poate doarme prea mult ziua si noaptea ii arde de joaca.
Cum mananca seara? Poate e ca Lisa de Adimercedes si se trezeste noaptea pt. o gustare.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput