Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Oana sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii si realizari!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Oana MC!

Sim tare frumoase pozele cu Stefan

Aniast tin pumnii,sa vii cu vesti bune!

Erina uitasem sa-ti zic,si Miru papa un bibe inainte de somnul de dupa masa..

Uitasem sa zic,a inceput si Miru sa ne muste,ne-a capsat pe amandoi...eu cred ca e de la dintii astia care nu mai ies odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam
la voi e ferma cu animale?

La noi, multumim, Mad! E incantat de ea.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello,
s-a trezit la 6 si apoi am bagat somn de la 9 jumate pana la 11. impreuna.
vad ca ati scris mult aseara, ma bag la citit dar sa va spun ce-am descoperit . v-am zis ca Ghighi mananca cu placere cascaval, ei,azi-dimineata s-a dezlipit eticheta dupa el ( era inceput de vreo 2 zile) si sub ea era una mai mica cu data expirarii 22.10 . Cascaval expirat a mancat Andrei 2 zile . Si ne maimiram ca de unde alergii alimentare . sunt foarte nervoasa,nu stiu ce sa fac,magandesc safac poze si sa trimit la protectia consumatorului,dar stiu ca-s cam flower-power mai ales ca produsul era de la hipermarket ( carrefour )si nu se pun ei cu astia mari.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna ziua!
O mai primiti si pe chiulangioaica clasei?
Cand ziceam ca am terminat cu petrecerile au venit mama si frate;le meu pe la noi... la Iasi adica...si tareeee bine e cu mama acasa...ea calca eu dorm, ea face mancare eu ma uit la tv...excelent, merita numai

Tot nu am apucat sa intru sa vad ce mai faceti
Sabina copii sunt bine?

Hai sa dau o citire in urma sa nu fiu chiar pafarista
Pana atunci sa va arat o parte din pozele de la nunta la care am fost nasi
Privitio aici http://good-times.webshots.com/photo/2019276290103026645uJzZkJ si tot dati next pana va plictisiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Yaia, nu stiu ce are jucaria aia, dar deocamdata nu am vazut copil care sa nu o placa .

Papanash, imi pare rau de intamplare. Cred ca daca s-ar trimite reclamatii frecvent, poate s-ar rezolva ceva. DIn pacate, asta e cu hipermarketurile.

Danuta, ai PM

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello,
s-a trezit la 6 si apoi am bagat somn de la 9 jumate pana la 11. impreuna.
vad ca ati scris mult aseara, ma bag la citit dar sa va spun ce-am descoperit . v-am zis ca Ghighi mananca cu placere cascaval, ei,azi-dimineata s-a dezlipit eticheta dupa el ( era inceput de vreo 2 zile) si sub ea era una mai mica cu data expirarii 22.10 . Cascaval expirat a mancat Andrei 2 zile . Si ne maimiram ca de unde alergii alimentare . sunt foarte nervoasa,nu stiu ce sa fac,magandesc safac poze si sa trimit la protectia consumatorului,dar stiu ca-s cam flower-power mai ales ca produsul era de la hipermarket ( carrefour )si nu se pun ei cu astia mari.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Chiar aseara era un reportaj pe protv ca au facut controale astia de la protectia consumatorului prin supermarketuri si au dat o gramada de amenzi pt produse expireate si diferentele de pret de la raft cu cele de la casa...

Nu mai ai ce face acum...multa grija pe mai tarziu...si eu i-am dat lui Tudor cascaval ca m-a vazut cum mananc si sincera sa fiu nu m-am uitat la terrmen...
dar il papa bucatele sau ras ca stiam ca Ghighi era fan pasate...Tudor doar ras il mananca si inca pasat alte mese bucati doar banana si biscuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

melania, unde sa ma plictisesc de facut click... nici nu am inceput bine ca s-au si terminat . Super baiat si aia cu am pus botic e delicioasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Ma duc sa ma intind in pat, azi nu fac nimic de mancare, am prestat ieri o ciorbita de vacuta si spaghete cu sos de rosii si piept de pui, asa ca azi am facut curatenie si lenevesc pana vine musafirul.
Trebuie sa ajung neaparat in Ikea sa-mi cumpar un pat ca ma dor salele si nici nu mai avem loc in asta, s-a facut fata mare si se intinde tot patul. Oricum trebuie sa strangem si patutul ei ca saracul e nefolosit, de fapt il folosim pe post de cos de jucarii si cos de rufe.
O zi buna va doresc si fetelor care se intalnesc pofta buna la papanasi!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Felicitari micutei vorbarete!Dar la cat e ea de cumintica nu reusiti s-o convingeti sa doarmna in patutul ei? Cred ca putei gasi o metoda!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

melania, unde sa ma plictisesc de facut click... nici nu am inceput bine ca s-au si terminat . Super baiat si aia cu am pus botic e delicioasa.

Multumim!

Mergi la inceput