Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 3

alra spune:
alra spune:
 noi cerem de obicei seminte, pufuleti, cascaval afumat. acuma ceruram si salam de sibiu. in rest chef de munca sa aiba ca ingrediente de sarmale gasim si pe aici. mai adaptam dar ne descurcam.
mai, eu carutul l-am luat pe criteriul "ce e la reduceri". culoarea numai am ales-o. dar tin minte ca nu am dat asa mult pe el - era cam 600 carut + landou + maxi cosi si noi am dat 500. geanta nu am luat de la ei ca era scumpa, sac de picioare da, si ala tot redus, dar in alta sarja.
ce am si imi place e sac special de maxi-cosi. il poti ambala pe bb etans si in scaunul de masina.
mie sacul de carut mi-a fost super util anul trecut si acum 2 ani caci noi iesim (ieseam) mult iarna cu carutul si o puteam sigila la caldurica.
zicea cineva - maxi cosi noi l-am folosit pana la 1 an. cred ca poate fi folosit si dupa, insa nu in directia inversa. anul trecut cand avea laura 2 ani in romania tot un scaun scoica am folosit si inca incapea in el, dar cu fata spre directia de mers.
mie scaunele scoica imi plac ca poti cara copilul peste tot dupa tine pe unde ai nevoie (doctor, magazine, banci, unde te bate nevoia) si apoi il pui la loc in masina fara sa il mai zapacesti.
corina vazut poze, maaareee burtaaa 
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania

Andy08 spune:
Andy08 spune:
 Buna seara burtici si mamici!
Vin si eu la raport (deh, fiecare cu ale lui: voi cu copiii/ contractii si dilatari, eu cu renovarile  ): mobila de bucatarie functionala si aproape gata (mai ramane un corp cu sertare de instalat) sice bine e sa poti spala vasele in bucatarie.... mai raman cutii de desfacut si mici finisaje prin casa, dar pot zice ca nu mai e santier ci doar dezordine
): mobila de bucatarie functionala si aproape gata (mai ramane un corp cu sertare de instalat) sice bine e sa poti spala vasele in bucatarie.... mai raman cutii de desfacut si mici finisaje prin casa, dar pot zice ca nu mai e santier ci doar dezordine 
Wndy: Delir mare cu Obama, acum doar sa supravietuiasca (cum zicea cineva de la alt topic), ca americanii au tehnica in a atenta la vietile presedintilor....
Alra: Imi place criteriul pe care il folosesti pt. a alege chestii pt. bebe (reducerile). Si eu la fel. 
Si eu o astept pe mama, doar ca eu de-abia i-am trimis actele, trebuie sa aplice de viza, apoi sa gasim bilet...eu vreau sa vina pe la inceputul lui dec., sper sa reusim.
Inca n-am luat nimic pt. bebe, in afara de ce am primit de la baby shower + 2 body-uri. Cine imi face si mie un rezumat cu ce-mi trebuie pt. mine si pt. bebe in spital? Si dupa aia? 
Si vad ca vorbiti de infofolit si scos copilul la aer...eu cum o sa-l scot ca aici sunt -30 pana in aprilie? Cu ce sa-l imbrac cand/daca prind o zi frumoasa de -15 si fara vant?
Andy  34+
34+

criss703 spune:
criss703 spune:
 Ceau fetele 
Am fost si noi in seara asta la eco si masuratorile sunt in grafic (am un tonus bun cum zice nenea dr. ) .Bebelina nu e coborata inca si el imi garanteaza ca pana sapt. viitoare la control nu nasc inca (nu de altceva dar tre sa merg 40 km pana la spital).Evident ca nici acum la 37 sapt. nu s-a pronuntat daca va fi natural sau ceza
) .Bebelina nu e coborata inca si el imi garanteaza ca pana sapt. viitoare la control nu nasc inca (nu de altceva dar tre sa merg 40 km pana la spital).Evident ca nici acum la 37 sapt. nu s-a pronuntat daca va fi natural sau ceza  .
 .
Cateva masuratori :DBP=8,9 CM ; CA=31,5 CM ; LF=7,3 CM ; placenta anterioara gr. maturitate II ; lichid amniotic normal cantitativ ; greutate +/- 2,800 kg .
Am intrebat si de sagetile/intepaturile care le simt pe jos si a zis ca apasa sarcina pe tot felu de organe si de aici razbat durerile .
Babyzapi  in general sunt bine doar ca e tot mai greu si obo incredibil de repede
 in general sunt bine doar ca e tot mai greu si obo incredibil de repede 
Flowers ma bucur ca ti-am dat o idee buna . Si noi tot din Italia am luat o gramada de lucruri de la Toys Center 
Wndy felicitari pt. proaspatu' presedinte  ...dar grosul de felicitari ti le pastrez pt. minunea ta mica atunci cand va veni pe lume
 ...dar grosul de felicitari ti le pastrez pt. minunea ta mica atunci cand va veni pe lume  ...apropos faine costumele de la ziua dovleacului
...apropos faine costumele de la ziua dovleacului 
Otilia asa era apa si la mine la bazin 28 grade ..si eu am mers pana in sapt. 35 
Olivia draga de tine tocmai ce ai nascut dupa un travaliu de 12 ore si esti cu laptopul in poala 
 ..si ne spui timida ca nu stai chiar comod cu el in brate sa ne scrii
..si ne spui timida ca nu stai chiar comod cu el in brate sa ne scrii 
 ..chiar esti de admirat
..chiar esti de admirat 
Criss 36-37
 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

mar_ysa_28 spune:
mar_ysa_28 spune:
 Fetelor eu ma retrag in dormitor...nu cred ca o sa adorm dar cine stie, asa ca va pupik super dulce pe toate si sa aveti o noapte linistita...

38+
38+ Leyre Alexandra
Leyre Alexandra
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

alra spune:
alra spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Andy08 Si vad ca vorbiti de infofolit si scos copilul la aer...eu cum o sa-l scot ca aici sunt -30 pana in aprilie? Cu ce sa-l imbrac cand/daca prind o zi frumoasa de -15 si fara vant? | 
eu as intreba asistenta sau moasa cum sa fac, pe regulile celor de acolo. cand e frig si vant cei de aici pun husa de ploaie peste carucior pentru a mentine o temperatura mai mare in interior.
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania

Otiliav spune:
Otiliav spune:
 Mamiseli, aici se recomanda baie doar cu apa  , sa vad ce fac ca mie imi place si mirosul de bb dar si cum miroase pielea dupa gelurile de dus. Pana acum nu am luat nimic, am doar niste sapun lichid Sebamed pentru piele sensibila.
, sa vad ce fac ca mie imi place si mirosul de bb dar si cum miroase pielea dupa gelurile de dus. Pana acum nu am luat nimic, am doar niste sapun lichid Sebamed pentru piele sensibila.
Marysa, m-ai facut curioasa, ce legatura are el cu Dallasul? Eu zic ca-l asteptati pana marti.
Acum m-am prins ca nu ai cumparat de unde ai dat linkul, iar landoul este din acela de se pune in carutul sport, nu este independent sa se monteze singurel pe cadru. Oricum, super pret pentru cate aveti, eu sunt constienta ca am dat mai mult decat in alte tari, nu degeaba se spune ca Norvegia este o tara scumpa, dar si daca il comandam mai plateam numai taxa de intrare 25% plus transportul, e clar ca te cam forteaza sa iei de aici.
Pai gata la plimbare cu noi acum, fie iarna, fie ploaie, fie vant.
Un carut bun e cheia succesului revenirii dupa nastere, serios vorbesc, cu cat facem plimbari mai lungi cu atat scapam mai usor de kilograme iar bb sta si el afara la calit. Ca zicea Alra de teren accidentat, este din plin in Norvegia, sa vezi ce urc la dealuri cu carutul.
Lauramiron, prima data cezariana de urgenta, acum incerc din nou normal. Cand ne pui poze cu Rebeca cea cu par lung si carliontat  .
.
Alra, ce bine cand il ai deja luat. Ma crezi ca nici nu stiu unde sunt facute Maxi-Cosi, mi-a placut ce face, calitatea, ca e rezistent, scoica e una dintre cele mai sigure (nu am Isofix din pacate) si cam asta a fost.
Mama vine Duminica, mai sunt 4 zile.
Flowers, eu nu ma gandesc la ceva atat de radical, la 30 de ani pe care ii voi implini nu cred ca este recomandat. Plus ca eu cochetez cu ideea de bb3 candva in viitor.
Babyzapi, ce chelios dulcic aveti voi acolo, creste el smecherasul mare nu-ti face probleme. Dar te rog eu ai grija de tine, bb are nevoie de o mama sanatoasa si odihnita. Mai ales ca tu nu alaptezi, macar 1 biberon pe zi sa i-l dea altcineva si tu sa te odihnesti la acea trezire.
Calcatul era obligatoriu pe vremea noastra cand se iesea din spital cu ceva bubite pe piele, piodermita parca, stiu ca mama la fratele meu fierbea, calca, avea si o solutie de violet de gentiana. Si eu am avut un avant din asta muncitoresc pana nu am mai apucat sa le calc si am vazut ca nu se intampla nimic rau.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica   35+
 35+
Pozele noastre

mamiseli_11 spune:
mamiseli_11 spune:
 Alra mai incearca una babeasca poate functioneaza: fierbe zatul de la cafea cu o ceasca/cana de apa si bea-l asa caldut. Altfel eu scot majoretele

Mihaela  37+
37+  Miruna Cosmina
 Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
 AMR 3 saptamani

mamiseli_11 spune:
mamiseli_11 spune:
 Bine ai venit pe lume David bebe de Olivia!!

Hai NglCarmen, Hai Flowers!!
Hai NglCarmen, Hai Flowers!!

Mihaela  37+
37+  Miruna Cosmina
 Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
 AMR 3 saptamani

mamiseli_11 spune:
mamiseli_11 spune:
 Izabela da-l incolo de calcat! N-ai destule pe cap? Sa nu-mi spui ca prestezi si curatenie prin casa si spalat? Iertare ca intreb, da sotul ce face? Ce esti tu, robotel? Si mai esti si dupa cezariana...
Dau bataita, scot biciul. 

Dea mai ai oleaca si nasti pe drum dinspre/spre servici. Macar 2 zile ia si tu liber sa rasufli. Multi  si tie.
 si tie.
Mihaela  37+
37+  Miruna Cosmina
 Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
 AMR 3 saptamani

mamiseli_11 spune:
mamiseli_11 spune:
 Na ca la schimbul de noapte nu e nimeni. Mai stau si eu juma de ora la TV apoi la nani. Ieri noapte am reusit performanta sa nu mai sforai asa tare si a dormit sotul in aceeasi camera cu mine pana dimineata. Sa vad daca reusesc si in noaptea asta

Mihaela  37+
37+  Miruna Cosmina
 Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
 AMR 3 saptamani