Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

OLIVIA bravoooooooooooooooooo mujer..sa-ti traiasca minunea,..si ce atitudine mishto nene...de unde iti extragi energia? te-au dopat astia cu ginseng??????

Flowers, NGLcarmen bafta , bafta, bafta...tin pumnii mari si stransi....

Alexa'83 my love, m-ai dat pe spate cu stilul tau...am ras de-am dat in lacrimi fi-ti-ar paianjenul XXL...beiii, nu mai omori creaturile cu pricina ca cica aduc bunastare...strange-i si fa-i...scorpioni...si da-i lu' Elilov sa-i puna pe soacra...sau lui Cherieactiv, a propos, mai stie cineva ceva de ea??????????

Loren haioasa foc semipovestea nashterii...sunteti in verva azi cutezatoarelor, imi place despre voi...

Andreyutza casa de piatra mujer, scuze pentru intarziere..asha sunt io, mai slow....

Madutz, lauradumitru bine ati venit la odiseea odiseelor...la ca de zurlii suntem o vom transforma curand in iliada...

Chiar, nu vi se pare ca seman putin cu Penelopa?

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vrabiuta, felicitari pentru vestile bune de la doctor, iar cu nascutul pai asa zice teoria, ca al doilea travaliu este aproximativ jumatate din primul . Cat despre soti, cunosc prea bine, nu mai las card pe mana lui.
Bai tu stai bine cu bagaj, hainute spalate. Eu am doar cele aduse de mine spalate, o astept pe mama cu ce a cumparat sotul.
Computerul alege daca parintii nu aleg 6 luni dupa nastere, mi se pare normal asa cat sa astepte sa declare copilul.
VonHelen, ai mei dupa un an de alaptat au ramas mai mari dar desumflati numai ca intre timp s-au umplut din nou cu grasime cred. Dar tari si sus ca inainte de bb nu se mai poate, tari nu ma intereseaza ca nu vreau iar sa ma doara, in schimb un lifting si mie imi surade, chiar am discutat problema cu sotul, mai trebuie sa am curaj pentru anestezie. Si apropo de ce faci generala? Eu mereu am regretat ca nu am vazut fata decat dupa ce o vazusera toti .
Oricum ma faci sa cu doctorul, eu in operatie am intrat cu camasa pe mine, si stai tu linistita ca a vazut doctorul destule la viata lui.
Lorena, astept cu mare interes povestea nasterii, greu sa te mai detroneze cineva. Iar bblina o scumpica, sa nu te mai aud ca esti suparici ca o rog pe Eli sa scoata artileria grea.
Alexa-rozi, ce burtica frumoasa!
Leeloo, ce frumos creste Damian cel nazdravan, s-a mai rotunjit la fata. Iar tu ai laptic nu gluma, eu nu am avut niciodata sa dau pe afara si sa fac provizii. Dimineata e normal sa ai sanii plini daca faci pauza asa de mare (oricum nu-i recomandata pauza mare, asa se pierde lapticul). Incearca sa te mulgi pana devine sanul moale si il poate prinde bine cu gurita.
Fluturasa, eu cand nu mai aveam lapte suficient ii dadeam Anei Nan si dupa aceea pediatra mi-a zis sa o trec pe Bebelac ca era prea grasuta de la Nan, Bebelac era gratis de la primarie, acum nu stiu cum este.
Spiridusule, eu zic sa nu faci nici un tort, tu ai nevoie de somn, tortul se poate comanda. Asa eu sunt mare fan tort de mere, e usor de facut daca i-am facut eu Anei anul trecut la aniversare.
Mariana28, Nivea, Sebamen, Bubchen sunt toate bune. Mie de la Nivea mi-a placut mult gelul de dus cu miros de caise si e si fara lacrimi.
Criss, nu e termala ca eram nascuta pana acum. Ei zic ca este la 28 de grade Celsius, cu mici variatii probabil.
Fetelor mersi de raspunsuri, prin saptamana 39 stiu unde sa ma bag .
Mendy, am vazut o blonduta scumpa cu surioara. E delicioasa pitica !
Corina, mersi de urari!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Hai ca mai bantui 2 minute prin zona sa vad daca mai mishunatzi vreuna din schimbul de noapte...
Mirtha nu ma uri baby ca n-am nici un chef de dat din fund si soapte romantice da' ma gandesc ca poate se oripileaza pitica si apare o data ca sa am si io a ma plange de nopti nedormite si alte alea alea...sunt convinsa ca imi va fi dor de perioada "linistita" de acum...
Ah, si tu te plangi de citit??? Io ce puii mei sa mai zic ca m-am analfabetizat de tot, n-am citi absolut nimic despre cum tre sa ingrijesc progenitura, si spre rusinea mea, caci urmare sfatului tau am comandat si obtinut cartile lui anne bachus...care aduna praf in dormitor, nah, ca sa vezi ce rea sunt!

Alra nasol sister cu constipatia..mai ales daca zici ca e mecaniuca problema...o clisma ceva??Apa cu sare...curmale, prune, lapte....baga cat mai amestecat la ghiozdan, poate poate...imi pare rau pentru tine, stiu cat de frustrant poate fi...mai ales ca ai si racit..dar uita-te la partea plina a paharului, n-ai dat in hemoroizi si asta e ffff bine...

Imi place mult caruciorul, a fost una din cele doua final choice-uri da' pana la urma am ales bugaboo, care bree, e facut la voi acolo, ala nu ti-a placut????

Cand vine muther????


Otiliav mami a ta cand vine??? Uite-te la noi, suntem ca trei capre asteptand lesinate ajutoarele....auzi, da' de ce nu stai tu la patutz si incerci a o lua mai uosr putin????
stai ma ca v-am incurcat....carutzul tau imi place, da e ca al Alrei...ashaca lectureaza putin mai sus please....

A, si a propos, de depresie ziceai ca e rea????Ia lamureste-ma...pe PM sau unde vrei tu babe...ca io sunt mai instabila emotional de felul meu si n-am chef sa chinui pe nimeni dupa ce nasc...

IZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yeaaaaaaaahhhh..finallly, mujer, ai dat si tu din "buze" si te-ai indurat in a ne da vesti...vazut piticul, e demential...seamana cu tati si cu mine, stii de ce, nu?????
ia-o incet madam, lasa calcatul...ce tot exagerati nene cu activitatile astea casnice, daca ardeti toti microbii cum isi dezbolta copilashii sisteme imunitare????

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

wndyctygirl chiar m-am gandit la tine astazi cand am ascultat discursul lui Obama...felicitari!!!
Al meu chiar astazi de dimineata a plecat la Dallas...stii pe 8 se fac 30 ani de la filmarile la Dallas si se organizeaza mare pertecere...sper totusi ca Leyre il va astepta sa vina si el acasica.




38+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna seara fetelor...am intrat rapid ,m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca a nascut OLIVIA,BRAVOOO!FELICITARI ,SANATATE MAMICII SI [purple]BEBEULUI DAVID!

ma duc sa citesc din urma,

Cherie 35+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

wndyctygirl stii ce vroiam sa te intreb...ai idee daca se gaseste infacol in SUA? este un medicament pt colici si daca tot e tati plecat vroiam sa mi-l cumpere de acolo ca atunci cand vom avea nevoie de el sa nu cautam ca disperatii...?

38+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Chiar, nu vi se pare ca seman putin cu Penelopa?



mai degraba cu ulise ca ala umbla creanga. penelopa statea cuminte acasa si il astepta

eu am intrat iara sa ma plang (ma puteti raporta la moderator daca va enervez): am racit cobza. am nasu mare si rosu, imi curge in continuu si ma simt de parca m-a calcat tractoru. despre mersu la baie nu va mai zic ca incepeti sa-mi puneti majorete

in alta ordine de idei fi-mea si-a dezvoltat o teama ad-hoc de "pestisor" (!!!). azi nu a vrut sa intre in cada de teama monstrilor marini diminutivati. nu ma intrebati ce si cum ca nici noi nu am priceput. am spalat-o cu forta ca era lipicioasa si mirosea urat. apoi am stabilit ca "pestisoru" e mic si nu ne face rau.

in rest vreau sa o cert pe madam otilia caci o sa nasca sub apa (in piscina cu ana adica) inainte sa vina mama ei (cand vine, apropo? a mea vine pe 16)

fetele care calca rufele si mama mea mi-a zis ca si ea facea la fel, motivul insa nu a stiut sa il explice, cica "asa trebuie". pe mine tin minte ca ma chinuia psihic numa masina zilnica plina de chestii minuscule pe care trebuia sa le pun la uscat. calcatul ma deprima oricum (un fel de depresie combinata cu agresivitate, nu stiu sa va explic), eu evit sa port camasi si vara am multi pantaloni de in pe care ii pot calca rar. cam de 1 an insa m-am facut cucoana si calca fata care face curat.

wndy tu lucrezi legal ca na, nu aveti nici un fel de asigurare sociala ma daca picati bolnavi sau va inmultiti?

cred ca nu i-am urat bafta lui flowers, scuze, tin pumnii si asteptam vesti!!

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Flowers si Carmen, va tin pumnii stransi stransi pt maine!!!!

Olivia
, felicitari!

Wow, fetelor, da' stiu ca scrieti, nu gluma, frate, ca nu mai tine lumea pasu' cu voi!!!. V-am auzit vorbind despre lifting de sani si alea-alea, parerea mea e ca nu merita NIMIC pe lumea asta sa va riscati sanatatea. Mama a avut in 2001 un cancer de san, a trebuit sa faca masectomie la un san, apoi histerectomie, nu puteti si nici nu trebuie sa va imaginati ce experienta groaznica am avut ( Slava Domnului ca acum totul pare a fi OK si nu mai sunt semne de cancer), dar ceea ce am invatat personal este ca NATURA NE-A DAT UN CORP FACUT DUPA NISTE TIPARE( unele mai frumoase, altele nu....), SI CA E PACAT SI RISCANT SA TE JOCI CU EL, doar ca sa arati bine. Bineinteles ca situatiile nu se compara, adica mama chiar a fost bolnava si a trebuit sa faca aceste interventii + chimio+ radioterapie, dar am vazut atatea fete tinere in spital, la Oncologie, cu probleme la sani ( pornite si de la diferite interventii facute de moft), ca eu NU mi-as asuma riscul de a interveni in ceea ce D-zeu ne-a dat.

Ca sa arat bine imbracata port un sutien care sa imi tina sanii asa cum mi-ar placea sa arate daca nu ar fi fost nasterile + alaptarile, iar daca sotul ma place asa cum sunt acum, restul nu conteaza.

Sa nu dati cu pietre, nu am vrut decat sa va impartasesc o opinie personala. Bineinteles ca fiecare decide pt sine

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu cu medicamentele de colici nu ma voi agita prea tare. Sunt o mare loterie, pana le incercam noi pe toate creste bb si se maturizeaza stomacul.
Ginye, asa pateam si noi cu Ana era fresh dupa baita. Solutia a fost sa o plimb seara mai mult pe afara, sa ii dau sa suga si sa o las sa faca nani. Am renuntat la baita seara, ii faceam singura dimineata si dormea foarte bine dupa baita dimineata si eu cu ea si asa am inceput sa-mi revin cu somnul. Dezavantajul era ca nu o mai plimbam pana in 12 dimineata ci pe la ora 13 si inca o data mai pe seara. Dar cum se facuse deja martie pana am apelat la schema aceasta mergea sa stau cu ea pe afara pana mai tarziu. Ideea este ca a fost un compromis bun pentru mine ca mama sa-mi mai revin si eu, ca ea prea multe ore legate pana la un an nu a dormit.
Dea, gata s-au terminat alegerile? Eu am zis ca nici nu stiu pe ce lume mai sunt, televizor nu am si chef de stiri cam slab in ultima vreme, prefer forumul. Eu mai am 4 zile pana aterizeaza, dar daca nasc maine tot este cat de cat ok ca pana ies din spital vine mama .
Sa stii ca maine este o data frumoasa pentru nascut, tu cu dilatatie 3 si fara dop o concurezi pe Lorena, ai grija sa nu scapi minunea prin lift sau poate o nastere pe autostrada .
Eu pana acum i-am zis sa puna in bagaj zacusca, magiun ca am o prajitura preferata si visinata, dar nu vrea visinata, a zis ca ia tuica ca vrea sa fiarba ca mai am ceva visinata, stie ea ca am fost cuminte in timpul sarcinii .
Da ce curaj ai avut sa o chemi asa tarziu.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Olivia FELICITARI!!! sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!!
leeloo, alexutza26, Mirtha, loren@, ginye, multumesc pentru raspunsuri.
babyzapi ce frantuz frumos aveti voi acolo! sa creasca mare si sanatos!
Alexa
Dea multumesc de urari. eu te/va felicit din toata inima pentru reusita lui Obama. imi doream mult sa iasa el. tu draguto vrei sa spui ca n-o sa stai cu bebe acasa decat 6 saptamani? pai si dupa, cu cine lasi printzesa?
Corina nici n-am indraznit sa ma apuc de scris fara sa ma uit la pozici. frumoasa burtica si-ti sta tare bine in rosu.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+



Mergi la inceput