Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Carmen si Flowers!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mai, eu carutul l-am luat pe criteriul "ce e la reduceri". culoarea numai am ales-o. dar tin minte ca nu am dat asa mult pe el - era cam 600 carut + landou + maxi cosi si noi am dat 500. geanta nu am luat de la ei ca era scumpa, sac de picioare da, si ala tot redus, dar in alta sarja.
ce am si imi place e sac special de maxi-cosi. il poti ambala pe bb etans si in scaunul de masina.
mie sacul de carut mi-a fost super util anul trecut si acum 2 ani caci noi iesim (ieseam) mult iarna cu carutul si o puteam sigila la caldurica.

zicea cineva - maxi cosi noi l-am folosit pana la 1 an. cred ca poate fi folosit si dupa, insa nu in directia inversa. anul trecut cand avea laura 2 ani in romania tot un scaun scoica am folosit si inca incapea in el, dar cu fata spre directia de mers.

mie scaunele scoica imi plac ca poti cara copilul peste tot dupa tine pe unde ai nevoie (doctor, magazine, banci, unde te bate nevoia) si apoi il pui la loc in masina fara sa il mai zapacesti.

corina vazut poze, maaareee burtaaa

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Alra, m-ai bagat rau de tot in ceata. Eu stiu doar un sac de picioare, Footmuff, care-i sacul special Maxi-Cosi sau sacul pentru carut?
Eu am avut asa noroc porcesc, acum 2 luni am scris ca imi place carutul acesta. Si am tot amanat ca nu ma hotaram la culoare, ma gandeam ca poate reusesc sa il comand de pe Bimbomarket sau alt site. Si cand am mers sambata la magazin am zis hai sa intru sa-l mai vad si cand colo e oferta la set (fara baza) in noiembrie 20%, in general fac o reducere de 10% cand iei peste 1000 de euro. Ce inseamna sa ai rabdare . Zic si eu dar reducerile serioase sunt in ianuarie dar nu mai puteam astepta pana atunci, plus ca mie cand mi se pune pata vreau modelul cutare, culoarea cutare, la reduceri gasesti ce ramane.
Am tema de casa, poate prind in ianuarie oferta la husa de ploaie si sacul acesta, altceva nu ma mai tenteaza.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata, neata! Poftiti la si cornuri cu mere!

Nasteri usoare mamici Carmen si Flowers!

Si in general o zi superba tuturor!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata fetele insomniace...eu am reusit mai bine sa dorm

Fluturasha - multumim de tratatie

Pe langa cele 2 viitoare mamici, stiu ca azi Hera se duce la inducere..asa caaa:

HERA

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 34+ Theodora
PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

neata fetele!
ce de pui mici si mamici fericite, bravooo!
bafta multa carmen, hera !!!

38+ si mamica de
AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Dragi gravidutze... va instiintez cu o veste buna.... A aparut legea privind "Indemnizatia pentru cresterea copilului, de 85% din venit, ce a fost publicata in Monitorul Oficial".
Legea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Uraaaaaaaaaaaaaa

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

multumim monicus!
sa- i crestem sanatosi!!!

38+ si mamica de
AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata burticute si mamici !
Profit de o pauza de somn a Piticii sa fac si eu galerie aspirantelor :

Hai NglCarmen, Hai Flowers si Hera!!

Go for it baby !
Sa aveti prunci sanatosi si nasteri cit mai usoare !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Lege nr. 257/2008 - privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului
Nightman
05/11/2008 19:15
Parlamentul Romaniei
Promulgat prin
Decret nr. 1065/2008

Lege nr. 257/2008 din 31/10/2008
pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 746 din 04/11/2008
Actul va intra in vigoare la data de 07 noiembrie 2008
Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.
Art. I. - Alineatul (1) al articolului 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148 din 3 noiembrie 2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 1. - (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni."
Art. II. - Pot beneficia de prevederile art. 1 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, precum si cu modificarile aduse prin prezenta lege, si persoanele care se afla in plata la data intrarii in vigoare a prezentei legi.
Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata.
PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR p. PRESEDINTELE SENATULUI,
BOGDAN OLTEANU DORU IOAN TARACILA
Bucuresti, 31 octombrie 2008.
Nr. 257.

Sper sa se publice cit mai curind si normele metodologice de aplicare a legii. Sunt foarte curioasa pe aspectul bazei de calcul : cine furnizeaza baza de calcul pt. a se determina media veniturile pe ultimele 12 luni.
Observ ca procedura de acordare si plata ramine in continuare in sarcina administratiei locale , fiind aduse modificari doar pe cuantum. Tare sunt curioasa in privinat normeleor metodologice.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

CARMEN

FLOWERS

HERA

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput