Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
mariana28 spune:
Multumesc Anka!
Nici la noi nu ajung informatiile si atunci cand le ceri socoteala esti dat inapoi si stii tu mai bine cum esti privit ...
Tu ai facut cererea? Au acceptat-o?
Tu ai intrat in prenatal? Eu am intrat in prenatal si sunt curioasa ce scrie pe fluturash luna asta, daca se impoziteaza sau nu...secretara le cam incurca cateodata...
35 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
nebunica-zapacica spune:
Si eu care ziceam de weekend
.. oricum, era timpul..
Felicitari Dea sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si mancacioasa , iar tie refacere rapida!!! 
39+
Victor Nicolas
AMR 5 ZILE!!!!
anca_27 spune:
Mariana, eu de-abia de-acum de luni am intrat, deci o sa iau in dec pe nov, de-abia astept sa vad ce si cum. Insa am `antecedente` cu cererile si legile, prima de instalare, decontul naveta, care-au fost aprobate intr-un final, dupa amenintari cu instanta si ca merg la inspectorul responsabil cu salarizarea, dar nu sunt acum bani
. Macar e scris pe ele aprobat si semnat, acum urmeaza partea cu sunatul si intrebatul (stresatul) `mi s-au virat banii pe card?`
Scuze fetelor ca suntem off topic....
33+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
mamiseli_11 spune:
FELICITARI DEA!!! MAI DA NICI NOAPTEA N-AI MAI APUCAT-O![]()
![]()
Hera imi pare rau ca te-a trimis acasa, nasoala faza. Dupa cat de tare te-ai enervat presimt o nastere naturala azi sau maine. ![]()

Mihaela
38+
Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 2 saptamani
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui esaria Buna, MAI AM TREI ZILE PANA MA INTALNESC CU MINUNEA MEA! Mi-e frica de numai pot... 38+ |
Si mie imi e teama de operatie dar strang din dinti si ma gandesc ca imi voi vedea minunatia de fetita

. Iti vom face o galerie de invidiat, nu esti singurica, stai linistita
Mihaela
38+
Miruna Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 2 saptamani
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui spiridusul eu si puii mei Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus |
Minunati puiutii tau, iar tu o curajoasa. Eu una nu stiu daca as putea sa fiu atat de responsabila sa ma descurc cu doi copii mici. Sunt curioasa sa vad cum ma voi descurca cu unul.
Mihaela
38+
Pozele mele
AMR 2 saptamani
nature spune:
Buna fetelor, felicitari DEA
si CARMEN
, am vazut pozici de Carmen, parca la DEA nu au aparut inca si poze, nu? Sau am pierdut io link-ul?
Io nu am mai intrat de aseara pe forum, mi-a fost F. RAU, am crezut ca ajung la spital, mi se pare ca burta s-a lasat, ma doare osul pubian si burta e ca un pietroi, maine dupa-amiaza ma duc la dr, la control, cred ca o sa ma cheme la cezariana mai devreme decat e programat...Desi vad ca in jur nimeni nu ma mai crede ca nasc, prea m-am vaitat indelung in ultimul timp. Nici nu ma mai ia si pe mine nimeni in serios
.
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui andutza_02 Am venit cu vesti calde de la eco unele f bune unele nu asa bune...fetele sunt fff bine dezvoltate 1800 g fiecare arata cu o sapt mai mari ecografic, dar vestea proasta e ca am oci intredeschis iar colul de 10 mm.Dr a zis ca daca mai rezist o luna imi da voie sa nasc. Va pup si nastere usoara fetelor care trebuie sa va intalniti minunile!!! http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2" http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png |
Daca stai la pat cuminte, vei reusi. Eu am 2 saptamani de col deschis simai stau (sper
Mihaela
38+
Pozele mele
AMR 2 saptamani
mamiseli_11 spune:
Z-Iulia 
multumesc de urari.
Mihaela
38+
Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 2 saptamani
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui nature Buna fetelor, felicitari DEA si CARMEN , am vazut pozici de Carmen, parca la DEA nu au aparut inca si poze, nu? Sau am pierdut io link-ul?Io nu am mai intrat de aseara pe forum, mi-a fost F. RAU, am crezut ca ajung la spital, mi se pare ca burta s-a lasat, ma doare osul pubian si burta e ca un pietroi, maine dupa-amiaza ma duc la dr, la control, cred ca o sa ma cheme la cezariana mai devreme decat e programat...Desi vad ca in jur nimeni nu ma mai crede ca nasc, prea m-am vaitat indelung in ultimul timp. Nici nu ma mai ia si pe mine nimeni in serios . |
Cine nu te crede? Ai tai de acasa sau noi pe forum?
Daca te doare osul pubian, n-ai ce face asa se dilata, se pregateste pt nastere. Radeam cu sotul ca bazinul meu nu stie ca eu fac cezariana si el tot se pregateste pt nastere naturala. Asa a facut mama natura. Pt burta pietroi, baga no-spa rapid si urgent, nu sta asa. Mie dr mi-a zis sa iau 80 mg de no-spa de 3 ori pe zi ca sa prevenim contractiile. Iar burta pietroi tocmai contractie e. Iar no-spa poti sa iei fara probleme, asta e panaceu universal in sarcina. Daca vezi ca nu trece cu no-spa in MAX o ora, rapid la spital ca s-a decansat travaliul si nu mai da inapoi. Te pup duce si sa stii ca te inteleg, eu stau cu stres sa nu ma apuce inainte de data stabilita pt ca mi-e teama daca nu dau de dr, daca...daca...diverse. Incearca sa te linistesti un pic si actioneaza cum e mai bine pt tine.
Mihaela
38+
Pozele mele
AMR 2 saptamani

Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007