Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
criss703 spune:
FELICITARI DEEEAAA
! BUN VENIT PE LUME BEBELINA DE DEA !
Refacere usoara mamico si asteptam poze si detalii cand poti .
Babyzapi multumim de vesti 
HAIDE MIKY_EAAAAAA! HAIDE FLOWEEERS ! 

Andreiutza
nu-ti fa probleme majoritatea avem o varza in cap in perioada asta , oricum am umblat ceva si prin Bucuresti
Spiridush vazut frumusei si poznasi baietei si o mamica fericita printre ei
Anes mamico ce rapida ai fost cu pozele
multumim .
Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi TOCMAI AM PRIMIT MESAJ DE LA DEA : ZANELOR , AM REUSIT SA NASC....9:20 MNEATZA, 7 ORE TRAVALIU, INCA NU DETINEM NUME AVEM 3,600 KILE SI SUNTEM TARE DE TOT FELICITARI IUBITA!!! SA VA ADUCA BEBELINA NUMAI BUCURII ! MULTI SI MULTE ![]() Isabela lui Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
Vai de mine iar am comis-o, aseara la ora 11 ii spuneam ca poate naste azi, e aici mesajul
, mai vrea cineva preziceri Bravo Dea ai facut-o si pe asta! Sa va traiasca minunea cu greutate ideala, sa fie sanatoasa, norocoasa si cuminte! Refacere usoara si laptic din plin!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+Pozele noastre
dandusa spune:
Fetelot dragutelor...,va pupppp tare si va imbratisez si mai tare...
Sant restanta cu cititul,ma intelegeti...,sant convinsa ca ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie mare si pentru asta va multumesc din suflet...
Imi doresc sa stau la povesti cu voi,pentru ca am atat de multe sa va spunnnnn...
Im mare...
Eu ma simt f bine,Crinuta este minunataaaa
,Raducu este minunatttt
Claudiu si el la fel de minunatttt
Crinuta l-a acceptat fara probleme pe fratiorul ei,este f afectuoasa cu el...,il pupa toata ziua...ii canta ii recita pozeii,nu-i place sa-l vada plangand...
Raducu doarme non stop...,abia daca apuc 30 de min pe zi sa-l zmotocesc....in rest doarme si mananca...da doamne sa-l tina obiceiul...
Claudiu mai are liber pana sambata,deci am ajutor de nadejde...,iar dupa sper ca o sa ma descurc cu amandoi...
Maine mergem sa-mi scot firele si vom face si prima plimbare in formatie de patru
Poze cu noul membu al familiei noastre aici
Mamica stralucitoare
40 fix,fix,fix
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Andy08 spune:
Am primit si eu acelasi msg de la DEA cu mentiunea " nu refuzati epidurala". Felicitaaari!!!!
Andy
34+
Amalia spune:
WNDY iubita, da' stiu ca am prezis bine astazi..n-am scos degeaba agitata aia!
FELICITARI, multa sanatate si tie si bebelinei, sa ai refacere rapida, mult laptic si bebelina sa nu stie de colici!
Abia te astept inapoi sa ne povesteti cum a fost! Ma bucur mult ca esti bine!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
criss703 spune:
Dandusaaa bine ai revenit
.Ce cozonacel maaaaaare e Raducu , eii daca a stat 40 sapt. fix fix la copt ![]()
.Crinuta e o draguta si ea si cum are ea grija de fratiorul ei
.Felicitari parintii ! Sa va aduca muuulte bucurii cei doi copilasi !
Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703
alra spune:
hehe, vesti noi ![]()
felicitari wndy!!
amalia si dandusa, bine ati revenit!
am vazut poze cu piticii, haiosi foc
raducu de dandusa arata ca laura la 4 luni, am zis eu ca tu faci un copil cat 2 de-ai mei ![]()
spiridusule, abia astept si eu momentul in care sa ma cuibaresc intre cele doua puradele, hihi
nature si mamiseli si pe mine ma doare osul pubian si am burta tare des. spre deosebire de voi insa eu abia astept momentul, ma primesc la spital in orice moment si doctora e oricand disponibila - sta peste drum de spital. m-am interesat si in perioada asta nu are nici un fel de concediu, deci sunt safe ![]()
otilia, da, vreau preziceri!!!
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Andy, pentru spital nu stiu cine se poate baga ca depinde de politica spitalului. Pentru bb te sfatuiesc sa mergi in albumul comun, printeaza listele puse de Mav si mai baga un ochi si la achizitiile fetelor. Uite aici lista cu ce am discutat noi aici.
Cat despre imbracat cred ca si la voi se gasesc blanite din acelea de oaie de pus in carucior si bb sta in ele, doar fata afara. Cred ca cel mai indicat este sa discuti cu alte mamici in zona ta, experienta locului e cea mai buna.
Mily-ea, tinem pumnii pentru maine, nu am retinut insa de ce faci cezariana dar asta chiar nu mai conteaza acum. Chiar ca cel mai deosebit cadou!
Marysa, Dpn-ul acela din august mi se pare cel mai relevant, aici acela se si ia in calcul cand se calculeaza cand trebuie sa intri in prenatal. Faptul ca bb este mai mare decat media face ca DPN-ul sa se schimbe, dar bb tot pe 27 ajunge la termen.
Eu azi am avut surpriza placuta sa aflu ca landoul are si husa de ploaie, si plasa de tantari si o paturica iar gentuta are in ea salteluta de infasat. Ca sa vezi ce m-am strofocat eu sa aflu detalii de la inceput, e clar ca pe mine m-au castigat de client doar dupa cum arata si cum se manevreaza
.
Am ridicat cosuletul azi, l-am adus in casa si tare imi place sa ma uit la el.
Dandusa ce frumos este voinicul vostru, zici ca are 3 luni asa arata, sper ca nu ai luat haine marimea 50 si scutece marimea 1
. Radu si Antonio sunt amandoi ceva de deochiat, sigur nu v-au pus ceva vitamine in apa din Constanta, ca si frumosi si grasunei.
Elilov, wow, 39+, mai ai asa putin. Ma bucur ca esti cumintica in patut, parca vad ca faci un voinic de 4 kg.
Andutza, eu te-am citit de ieri pe la gemeni, pai ce credeai
. Ai grija de tine si de fete.
Alra, pai iti dai seama ca glumeam, la Dea era mult prea greu sa ratezi dupa ce a spus ca are dilatatie 3 si ce a mai facut ea. La dilatatie 4 se intra in travaliu activ, deci ea era foarte aproape de moment, dop ioc. Nu degeaba mai multe mamici i-am zis ca gata naste.
La tine e greu ca e aceeasi perioada ca la mine, stii nu ca prezicatorii nu isi pot prezice pentru ei
.
Dar tu daca n-ai scapat de streptococul acela sigur nasti inaintea mea, cred ca slabeste membranele.
Spor la munca, sa scapi de un stres. Eu ma bucur ca nu mai merg la servici de luni, simt ca am nevoie de odihna din plin inainte de a-mi cunoastea minunea din burtica.
Anes, pai stati bine, nu va mai trebuie laptic praf, uraaa!
Ginye, ce vesti bune, ce s-a lungit baiatul!
Lauramiron, eu mai conduc dar de nevoie nu de placere. Si ma vad conducand si saptamana viitoare, mai incolo poate o conving pe mama sa conduca.
Hera, uite ca de nervi s-a declansat nasterea, ai batut cumva din picioare? Din cate stiu eu asa se intampla la Elias ca au locuri putine, este si acesta un risc.
Spiridusule, vad ca faci gimnastica pentru picioare, hm, asta-i secretul picioarelor tale frumoase. Tare imi place cum vrei sa-i adormi pe amandoi deodata. Cand nu mai poti sa-i spui pozarului sa te ajute.
Lorena, cum doamne iarta-ma doar 4 kg, pai atat a cantarit bb. Apa, placenta, sangele pierdut cantaresc si ele.
Esaria, hai curaj, mai ai putin si iti vezi
!
Anca_27 mersi de link, sigur imi va folosi!
Nature, eu ma bucur ca ne-ai scris. Eu ezit pentru ca am avut probleme cu noduli si voi mai avea sunt convinsa si de anestezie imi este teama. Dar ma tenteaza estetic, nu mi se pare mare filozofie sa taie pielea in exces.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
nature spune:
Alra, e mare lucru sa stii ca vine dr oricand. Si mie mi-a zis la fel si il cred, am mare incredere in el.Dar mi-e asa de frica de durere, ca mi-e groaza sa simt chiar si o contractie d-aia naspa, cum a fost anul trecut cu Matei.probabil ca am ramas eu cu sechele dupa nebunia de anul trecut. SI mai e ceva: in Romania cred ca e altfel ca-n Belgia, de ex. dr mi-a zis ca daca ma duc la programare la ceza imi da o rezerva cu doar 2 paturi de mamici + cele 2 paturi de BBei, daca ma apuca mai stiu eu cand- nimeresc unde au locuri, adica si intr-un salon cu multe paturi. Si eu ma stiu, sunt si fitoasa ( macar recunosc) si nu imi place sa fie multe lume, plus ca la rezerva poate sta si sotul mult mai mult cu mine ( si stiu de la operatia trecuta ca nici nu ma puteam ridica din pat, darmite sa pot sa ajung la Ilinca si sa o ridic din patutul ei).
Mamiseli, am bagat repede un No spa forte dupa ce am citit mesajul de la tine, eu credeam ca burta pietroi e de la cat se intinde BB, nu ca e de la contractii. Eu contractiile le simt altfel, ritmice, regulate - nu stiu cum sa descriu. Si apar deobicei dupa o "sedinta" d-asta de burta ca piatra si de miscari ample ale bebelusului.
Otilia, stiu si eu cum e cu tentatia, ca la nivel teoretic si eu as vrea sa am sanii de altadata....Dar nu cred ca am sa ma bag sa le fac ceva ce implica chirurgie.....
mamiseli_11 spune:
Hai ca atata am vorbit de contractii ca ma incearca pe mine acum din plin. Astept sa vad daca sunt regulate si o tai la spital. Daca nu e nimic, va spun maine in jur de 12-13 cand probabil ma voi trezi dupa o noapte alba. Daca raman la spital, dau mesaj la una din fete (nu mai stiu pe cine am trecut in telefon
)
Mihaela
38+
Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 2 saptamani

lui
Rafael Nicolas