Regasiri (28)
Raspunsuri - Pagina 15
angi_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta de asta nu am vrut eu usi in casa |
Bambo, tot nu scapa ca in usa de la baie i-am prins degetul

Aseara dupa ce a papat i-am dat panadol sa se mai linisteasca, sa ii mai atenueze din durere.
Azi-noapte i-a cazut bandajul de la mana, dar am vazut ca nu mai este nimic lipicios si ea are grija sa isi fereasca degetul. A dormit bine azi-noapte. A adormit la 10 jumate si se trezi la 10 si 10, mai bine zis, o trezi eu, ca ea ar mai fi dormit. Pana sa plec eu la servici fu foarte vesela, chiar o apuca saritul in pat fara sa ii pese de deget.
O intrebai la un moment dat daca o doare si zise ca nu. Dar nu ne lasa sa ne uitam la el, darmite sa punem mana.
De dimineata o intreba tanti Reli (bona) daca sa o certe pe mami si Iulia zise ca nu si ma stranse in brate si imi zise ca ma iubeste

Offf, Dolores, ce este cu tine? Mai, tensiunea 6 cu 4... Nu e de joaca... Mergi la medicul de familie sa te trimita sa faci toate analizele, toate investigatiile, ca nu e a buna cu tine. Te rog eu.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Offf, Dayanara, pai de la ce sa faca febra si frisoane? Asa brusc? Dar in gat s-au uitat? O fi rosu in gat? Raceala? 
Azi-dimineata, bona imi zise ca unei colege de-a ei i-au smuls unghia la spital dupa un astfel de incident, ca sa creasca cealalta. Cand am auzit, m-am felicitat ca nu am fugit aseara la spital cu ea. Ne-am uitat noi bine la deget, ne-am dat seama ca degetul functioneaza bine, doar unghia este afectata si ne-am gandit ca daca mergem la spital o sa urle si o sa planga pana nu mai poate si o sa fie si mai rau. E drept ca ar fi putut sa aiba eventual o fisura pe os, insa in cazul acesta banuiesc ca ar fi durt-o foarte tare cand misca degetul, ori ea este ok din punctul asta de vedere.
Cred ca va facui capul calendar... dar mie imi sta intamplarea asta ca sula-n coaste... Aseara de-abia am reusit sa adorm. Ma uitam la ea cum sta cu degetelul, si parca nu-mi venea sa pun capul jos, cu grija sa nu se loveasca in somn. Si mi-am amintit cum stateam noaptea in spital cu ochii pe ea sa nu miste mana ca avea perfuzie 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
roana spune:
Salutare fetelor,
Eu va citesc zilnic dar foarte greu apuc sa scriu ceva. Mi-e tare dor de voi.
Nu mai stiu daca am zis felicitari Mironei pentru baietel. o sa fie super pereche.va pup mult.
Angi imi pare rau de degetelul Iuliei. nu te mai invinovati ca ii va trece. ai grija de acum incolo. si eu sunt asa obse sa nu cumva s ail lovesc sau sa ma urc noaptea pe el ca doarme cu mine. offf. stiu ca iti e greu dar ia un pusi de aci sa treaca.
Dolores, sa stii ca ma ingrijorezi. mergi mai la medic...ceva e nasol cu tine. du-te si trateaza-te.
Noi suntem bine, eu cu program normal de la 8 la 4 parca nu mai am timp deloc. ajumg la 5 si ceva acasa dupa ce il iau pe alex si mie gata ziua. nu am timp de shopping, de mancare, de curat. zau ca era perfect sa luzcrez pana la 2
.
Alex vorbeste foarte multe. e vesel, iubitor si il ador. e cel mai scump baietel din lume.
Koko va pupam si pe voi. si pe dayanara si pe carla si pe bambo si pe toate toate fetele.
dayanara spune:
roana , pupici si voua 
iar face ivan febra...am fost la joaca s.a jucat acasa iar febra, incepe cu frisoane apoi urca , cat nu stiu, ca imediat ii dau antitermic
aseara s.au uitat in gat la urechi peste tot, era f putin rosu in gat, si daca ar fi evoluat nu ar manca zic eu, pe cand el mananca normal , ba cand ii scade febra baga intr.una, se duce si trage de usa de la frigider
mai stau si sa vedem cum e in seara asta , maine ma duc la pediatru
tind sa cred ca e gripa ca tot bantuie pe aici
ivan si dayanara
dayanara spune:
fetelor, stie cineva cum pot sa fac sa se lase o pereche de blugi ?
adica sunt foarte stramti, si vreau sa se mai lase un pic, vreun truc ceva? am citit ca daca ii pui pe tine si intri asa sub dus sa se ude se adapteaza, dar nu.s sigura
ii am pe mine de un sfert de ora si nu mai pot sa respir :))) ma gandesc ca daca.i port si stau jos cu ei se lasa, dar deja nu mai am aer!
ivan si dayanara
dolores spune:
fa-i un sumar de urina si urocultura..sa nu aiba infectie urinara
| citat din mesajul lui dayanara roana , pupici si voua ![]() iar face ivan febra...am fost la joaca s.a jucat acasa iar febra, incepe cu frisoane apoi urca , cat nu stiu, ca imediat ii dau antitermic aseara s.au uitat in gat la urechi peste tot, era f putin rosu in gat, si daca ar fi evoluat nu ar manca zic eu, pe cand el mananca normal , ba cand ii scade febra baga intr.una, se duce si trage de usa de la frigider mai stau si sa vedem cum e in seara asta , maine ma duc la pediatru tind sa cred ca e gripa ca tot bantuie pe aici ivan si dayanara |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dolores spune:
da fetelor, va multumesc, saptamana viitoare sunt programata la cardiologie.
am facut inclusiv un test de sarcina (negativ) sa fiu sigura ca nu asta e cauza febrei pe care am facut-o cu durerile aferente de burta si mijloc.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dolores spune:
off,biata iulia...dar asta nu inseamna ca ai facut intentionat.stiu, ne reprosam mereu ca trebuie sa fim atente si iar atente...dar nu suntem nici roboti;nimeni nu face un rau voit copilului. pup eu degetzelul iuliei sa se faca bine si sa-i treaca si sa nu o mai doara mititica.
| citat din mesajul lui angi_m Fetelor, azi o facui de oaie. I-am prins Iuliei degetul mare de la mana stanga in usa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Se smulse unghia din radacina, dar nu a cazut, ca este inca lipita pe portiunea aia a unghiei de o vedem noi. Uuuufff, cat a plans, mititca... raaaauuuu. O tinui mult in brate sa o linistesc. In camera canta muzica de-aia de copii si incepu sa cante si ea, dar canta asa mai plans... saracutza. Nu stiu cum reusi ca eu de obicei am grija sa ma uit daca are degetele bagate prin usa, dar nu stiu de ce azi ma grabi si nu vazui ca avea un deget bagat... Ii tinuram degetul bagat in apa rece, apoi incepu sa se joace cu apa... Spre seara incepu incet-incet sa foloseasca mana stanga, vazui ca mai avea momente cand folosea si degetul cu buba, fara sa isi dea seama ce face, normal... Incercai sa ii bandajez degetul dar nu ma lasa. Am convins-o sa bage mana in rivanol. Dupa ce adormi ii bandajai degetul, macar sa stea protejat noaptea asta, sa nu isi agate unghia cumva. Sunt convinsa ca maine dimineata ma pune sa ii dau bandajul jos. Ooooff, ce mama a nimerit... ![]() ![]() ![]() "Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare" Angi poze www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dolores spune:
e prima oara...azi mi-a fost mai bine, dar 2 zile la ran am fost la pamant. marti 6 cu 4 si dupa 2 ore si dupa o mica cafea 16 cu 8.
ieri dimineatza 16 cu 8 si pulsul 120.
azi doar pulsul mare si tensiunea 13.8
| citat din mesajul lui dayanara dolores , groaznic prin ce.ai trecut imi pare tare rau sper sa te faci repede bine, totusi e prima data cand ai astfel de crize? pot fi generate de tensiune doar?ivan si dayanara |
dolores si
Dbunny spune:
Dolores de dragul lui David, fa-ti analize amanuntite...cum adica nu te-a lasat sotul sa-l vezi pe David?
Dayanara cum e Ivan ? sa-ti spun ce presimt eu? bat in lemn sa nu fie...laringita! 2 zile febra si moleseala, apoi 2-3 de nemancat...dar cu tratament adecvat in 5 zile sunteti noi!
dolores tu ce fel de servici ai?
Eu cred c-am sa-mi infig doua scobitori in oki...asa o sa-i pot tine deschisi, mor de oboseala, avem mult de lucru si totu-i la PC...sa nu mai spun ca azinoapte pe Dani l-a apucat umblaturile prin toata casa, n-a vrut sa doarma de la 4...pana pe la 5.30! asta fiindca m-.am laudat ca doarme bine in ultimu timp ![]()
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...