Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dolores-off prin ce ai trecut,multa sanatate neaparat mergi la medic si fa un set complet de analize, pt David

Dayanara-multa sanatate lui Ivan ,ce comica esti cu blugii cum de i-ai luat asa stramti? eu vb si eu mi-am luat o pereche stramti dar sunt elastici si pot respira

Kokorina,Roxana,Adina,Mayaione,Alexandra?totul ok?

avem muci

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dbunny, cum adik ce fel de servici?in ce sens?
nu era vorba de sot..am zis ca ma rugam la DD sa ma lase sa-l mai vad odata.....asa simteam in momentul acela

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dolores

nu era vorba de sot..am zis ca ma rugam la DD sa ma lase sa-l mai vad odata.....asa simteam in momentul acela

Adica stresant? obositor?

david cum e ?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu iubita,nu e stresant si nici f obositor..adik fac fatza,mai ales acum cand david doarme la buni a lui.eu ma duc zilnic la el.

david e f ragusit...din cauza ca tzipa ...tzipa si el si ilinca...trag niste tzipete cand se joaca de ma dor urechile..nici nu stiu ce sa-i dau pt asa ceva.pup

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui dolores

Adica stresant? obositor?

david cum e ?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dolores : pupici si calciu e vinovat ptr starile astea ! stiu sigur ca sunt mancata ! calciu si magneziu si apoi .... capul ;) pupici si sanatate !

dbunny : esti mortala cu blugii :) cre ca solutia : un numar mai mare :) sau o foarfeca :))))

angi : pup la iulia

miro : ce fa ? totul bine ?

koko: sandokannnnn sandokannnnnn ce faaaaaa ????? dorrrrr !!

pup , tot la murat in butoi ... in rest survive !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita
dbunny : esti mortala cu blugii :) cre ca solutia : un numar mai mare :) sau o foarfeca :))))

eu sunt fata cu blugii
merci mult oricum, la o masura mai mare ma gandisem ma duc azi sa caut, daca nu ceva tre sa fac, m.am uitat pe eticheta si n.au nici pic de elastic 100% bumbac, deci slabe sanse sa se lase

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

semnez si eu condica

Iulia-sa treaca degetelul.Odata i-am prins si eu degetul Dariei in usa de la masina dar nu asa tare -groaznic oricum ca se aduna si durerea pt durerea puiului si senzatia de vinovatie

vad ca si Ivan e bolnavior.Daria dupa 1 saptamana de cresa a facut pneumonie.Cam tot atata timp i-a trebuit si in primavarapana a facut laringita de am intrat cu ea in spital.Ma gandeam ca poate am noroc si de data asta se rezuma la un muc,o tuse dar de unde am trecut direct la ce-i mai rau.Maine era programat sa mergem cu ea la un taiat de motsi evident ca s-a dus pe apa sambetii

Miro nu mai fi necajita ca pe tati il prefera acum Karina ca iti ei revansa cand va veni flacaul.Cand era Daria mica(si eu mai aveam cred un rest de depresie post natala) eram convinsa ca fata mea nu ma iubeste, ca nu sunt o mama prea buna pt ea pt ca indiferent in ce stare era cand aparea taicasu era numai un zambet dupa ce la mine era doar cu mofturi,plansete

Koko cum spuneai ca esti necajita ca nu vor ai tai delac la olita?Dar ce spui de Daria care mai avea un pic si renunta definitiv la pampers si acum e la stadiul de a nu mai cere DELOC oala
de cand am dus-o la cresa sta doar in pampers si a redescoperit ca e mai comod asa.In prima faza m-am agitat dar acum incerc sa o las mai moale ca prea-s multe altele care ma streseaza

va las ca mi se inchid ochii

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

neata fetele!
va dau o cafea buna,ca ieri ne-am scos masina de cafea din service...ma saturasem de capucino ca de mere padurete.buuuunnn.....deci eu am terminat cu cumparaturile pt craciun,cadouri la copchii,la nepoata,ceva decoratiuni,ma am in dimineata asta o serie pt sot si niste prieteni care vor veni de revelion la noi(din romania) si gataaaaaaaaa!!!!adica gata o sa strig cand am cadoul sotului in mana,asta e cel mai greu de cumparat.am zis ca nu ma duc sa ma calc in picioare prin magazine incepand de sapt viitoare cand lumea primeste cele doua salarii pt craciun.voi stiti cum e prin magazine..esti in stare sa cumperi orice,oricat costa,numai sa nu mai stai pe la coada...cel putin asa este aici.nu mi-au ramas decat mici amanunte de cumparat...ex: serviete din panza,ca tot mi-am luat nistte inele faine pt ele.

cat dorm acu copchii mai citesc din urma...oki?...daca am vreme mai zic doua vorbe,daca nu,ne vedem deseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

CARLA....spor la munca si nu uita!bea multa apa,face bine la rinichi si...clienti

ANGI...eu imi pot da seama ca nu ai vrut sa-i prinzi degetul,dar cand am citit,am simtit parca eu durere...stii ce spun?vai,m-am strans toata...i-am prins si eu lui pascal o data degetul,norocul a fost ca intre usi era ceva cauciuc....chiar de-i cade unghia,ii va creste alta,dar tu te simti ca naiba,stiu....pupa mama degetelul ei de portelan

DAYANARA....copchiilor le merge foooooooaaaaarte bine cu gradi.pur si simplu,ii duc jos,le schimb papucii,ne dam busi si ceao.din decembrie ii las sa manance acolo,i-am lasat intr-o zi ca eu eram la medic si andi la fel,si tante de acolo ne-a spus ca au mancat pe rupte.plus ca eu ii aiu mereu cand ceilalti se pregatesc de masa,si cat ii imbrac,ei ma intreaba :"essen?essen?"(mancam?mancam?)...daniela e super ok,mai fericita ca niciodata,cu putina burtica(acuma na,ca la toate ni se parea ca avem ditamai burtoiul la 2-3 luni cand eram insarcinate).toata lumea se poarta cu ea ca cu oul,iar eu sant cel mai fericit OM din lume.multumesc de intrebare.am observat eu,ca tu ai o slabiciune pt sora mea.asa-i?mereu intrebi cate ceva de ea...stii ca ma bucuri mult nu?.bravo!!!bravo!!!esti o mamica ideala,ce frumos ai rezolvat tu problema cu alergia la ou.incet incet scapati de ea.
trucuri sa ti se largeasca blugii nu am...slabesti tu:)...cum e ivan?a mai facut febra?

ROANA....succes si tie ,la munca!mi-a dor de tine,stii?

DANITA BAMBO....

DASTEFA....dar cum de s-a intors daria din nou la situatia de dinainte?asa brusc?sau cum sant etapele astea.adica noi nu santem la faza nici macar cand spunem,dar si cand vom face la olita sau direct la wc,asa de pe o zi pe alta nu mai vor sa faca si gata?vor din nou la pampers?

trimit mesajul ca urla deja copchii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mai apar si eu din an in Paste.

La noi totu-i ok, adica...aproape ok, ca la oala nu face decat rareori, iar de vorbit nu vrea si pace. Atata doar ca nu ma stresez prea tare ca si Oana a vorbit la 3 ani si 4 luni, asa ca....ii mai dau un an . Spune cateva cuvinte doar, in rest pricepe orice-i spun, deci copilu-i sanatos, doar ca-i puturos( iote ca fac si versuri)
Si sa va povestesc 2 ispravi de-ale lui:
1- vine cu olita de la papusile fetelor si trage de pantaloni si pampersi, spunand aaa( asta inseamna ca face kk). Ii explic ca nu-i incape fundul acolo, il pun pe olita lui, iar langa el asez un ursulet pe olita de jucarie. Face kk, il sterg, il dau cu crema, pun pampersul si ma duc sa vars oala. Cand ma intorc, Calin desfacuse capacul de la crema si-l ungea la fund pe ursulet.
2- era pampersul plin, il spal , dat cu crema si cand sa-i pun alt pampers....i se ridicase....nivelul, stiti voi. El imi tot arata cu degetul ce s-a intamplat, ii spun sa ia mana si s-o lase sa....se culce, la care el incepe sa-i cante cum ii cant eu cand il adorm

Dolores, , nu-ti mai spun si eu sa te duci la dr ca ti-au spus fetele. Ptr gatul lui David, da-i niste vitamina C , eu ii dau lui Calin uneori si-i spun ca-i bomboana

Angi, degetelul Iuliei.

Koko, si eu fac cumparaturile ptr sarbatori din timp, sa evit alergatul de nebuna in aglomeratia aia de atunci, si am o colega care spune ca-s nebuna, ii voi spune ca nu-s singura. Pana la Mos Nicolae mai sunt 2 saptamani, dar am luat deja cadourile, mai am ceva dulcegarii sa iau, si le voi lua pe la inceputul sapt care vine. Ptr Mos Craciun, m-am orientat doar, bancul de lucru pe care vreau sa-l iau ptr Calin intra in oferta in Metro de pe 27 nov. Tot atunci intra in oferta si o papusa cu accesorii ptr Ana .

Trimit si revin.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput