Regasiri (28)
Raspunsuri - Pagina 14
carla2005 spune:
Fetelor scriu de la munca, daca ma vede cineva am incurcat-o...va mai citesc asa pe furis...
Felicitari miro pentru baietel!!
Doamne ce naspa e la munca, sunt la relatia cu publicul si vorbesc toata ziua de mi se usuca gura...ajung seara acasa franta...noroc ca fi+mea nu comenteaza cu gradinita, chiar ii place si plec dimineata la serviciu linistita! I-au trecut mucii! Nu stiu cat de coerenta sunt!
Vroiam sa va spun ca va urmaresc chiar daca intru mai rar!â
Va pup!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
angi_m spune:
Am ratat ziua lui Miro. La multi ani, Miro! Sa fii fericita si sanatoasa 
Vaaai, dar am ratat cam multe aniversari 
La multi ani, Rianna de Lorym!
La multi ani, Calin de Roxana C!
La multi ani, Alex de Carla!
La multi ani, Daria de Dastefa
Bamboletta, legat de chestia asta cu laser (de fapt lumina pulsatorie), uite un filmulet www.youtube.com/watch?v=jqx0sRre-oY" target="_blank">aici. Si pe mine ma intereseaza o epilare definitiva, stiu ca costa destul de mult, dar parca ma tenteaza. Despre vasele de sange de pe picioare nu stiu nimic, dar s-ar putea sa faca bine. 
Dolores, oooff, ce greu trebuie sa va fie. Macar acum sunteti mai bine? 
Bambo, noi mergem la supermarket toti 3. Eu fac cumparaturile, iar Mircea alearga dupa Iulia. Ii place cel mai mult la jucarii ca se joaca cu ele. Daca gaseste o masinutza, se urca pe ea si incepe sa alerge cu ea prin tot magazinul. De mancare, nu pune mana sa desfaca decat ceea ce cunoaste, ce a mai mancat. De ex. duminica a gasit o punga de pufarine, l-a pus pe tati sa o desfaca, iar tati a zis ca doar daca este mami de acord. Au plecat cu punga in mana sa ma caute, m-au gasit si m-a pus sa desfac punga. Noroc ca eu terminasem cumparaturile asa ca i-am zis ca trebuie sa o platim si numai dupa aceea o deschidem. Si cum am trecut-o prin casa, am deschis-o si am mancat cuminti din ea, asezati pe o bancutza.
Am reusit sa termin de citit totul din urma. 
Gata, plec si eu acasa ![]()
Va pup 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Bambo, uite ca mai gasi aici ceva. Poate iti foloseste. 
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angi_m Bambo, uite ca mai gasi aici ceva. Poate iti foloseste. ![]() "Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare" Angi poze www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal |
mersi mult
(pe mine nu m-a dus capul sa caut pe youtube 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
angi_m spune:
Fetelor, azi o facui de oaie. I-am prins Iuliei degetul mare de la mana stanga in usa. 

Se smulse unghia din radacina, dar nu a cazut, ca este inca lipita pe portiunea aia a unghiei de o vedem noi.
Uuuufff, cat a plans, mititca... raaaauuuu. O tinui mult in brate sa o linistesc. In camera canta muzica de-aia de copii si incepu sa cante si ea, dar canta asa mai plans... saracutza.
Nu stiu cum reusi ca eu de obicei am grija sa ma uit daca are degetele bagate prin usa, dar nu stiu de ce azi ma grabi si nu vazui ca avea un deget bagat...
Ii tinuram degetul bagat in apa rece, apoi incepu sa se joace cu apa...
Spre seara incepu incet-incet sa foloseasca mana stanga, vazui ca mai avea momente cand folosea si degetul cu buba, fara sa isi dea seama ce face, normal...
Incercai sa ii bandajez degetul dar nu ma lasa. Am convins-o sa bage mana in rivanol.
Dupa ce adormi ii bandajai degetul, macar sa stea protejat noaptea asta, sa nu isi agate unghia cumva. Sunt convinsa ca maine dimineata ma pune sa ii dau bandajul jos.
Ooooff, ce mama a nimerit... 

Angi poze
bamboletta spune:
Angi-draga de ea
si eu am avut degetul prins si am ramas fara unghie cand eram micuta trimitem multi multi 

sa treaca buba
de asta nu am vrut eu usi in casa
avem doar la baie si dormitor ![]()
fug la somnic ma asteapta sotul![]()
n buna 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dbunny spune:
angi cand eu m-am prins degetele urat la usa ...s-au invinetit si asteptam sa cada unghia...asa urata noapte am avut..adica nu puteam lasa mana jos ca ma durea de numa, parca cobora sangele acolo si..era jale. toata noaptea am stat cu mana-n sus...asa ca vezi...poate ar fi bine sa-i puneti o perinuta sub mana...
danita cine te-a impins in butoi ? hopa sus
Dani a adormit la 10, dar tocmai a bagat o tura de plans...ghici ghicitoarea mea, ca eu n-am priceput de unde-a venit plansul, dar mi-a luat vreo 10 minute sa-l impac ...acu doarme cu curu-n sus...
Cred ca a cinat prea mult...crenvusti-2, si omleta, si cascaval...si lapte ...si mi-a mai cerut si suc dupa 10 min...i-am dat apa![]()
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dolores spune:
angi..poveste luunga...era sa mor...in 16 ani de cand sunt cu sotul meu nu l-am vazut asa plangand si distrus...ma rugam la D-zeu sa ma lase sa-l vad pe David care nu era cu mine.am avut 2 zile tensiune 6 cu 4 si crize de spasmofilie..pulsul ff mare...a fost salvarea..in fine...treb sa ma duc la un cardiolog.
va doresc sanatate si la multi ani celor care isi serbeaza ziua de nastere.mai vorbim, va pup
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dayanara spune:
dolores , groaznic prin ce.ai trecut
imi pare tare rau sper sa te faci repede bine, totusi e prima data cand ai astfel de crize? pot fi generate de tensiune doar?
angi, of saracuta ce tre s.o fi durut :( cum a dormit noaptea de dupa ? intreb ca dupa dureri de genul asta , plang nu doar daca ii doare ci si pt ca.si aduc aminte, asa am patit cu ivan cand s.a ars cu fierul
eu mi.am prins degetul in vara, in caruciorul lui ivan, acolo unde se inchide , n.am vazut o clipa nimic in fata ochilor, totul negru, m.a durut vreo ora si atat, mi.a cazut unghia toata si acum vreo luna a terminat de crescut cea noua de tot, eu am fost la doctor si pt asta mi.a facut vaccinul anti tetanos
dbunny - poate ii ies ceva maselute,
mai e putin si mancam tort de trufe 
kokorina, copiilor le merge bine la gradi ? tu ti.ai luat cizme ?
ce face daniela ? cum e cu sarcina ?
eu aseara am fost la urgente cu ivan, dintr.o data brusc a inceput cu somnolenta si nu mi.a placut, am fugit la spital, intre timp sa facut febra 39, i.au dat ceva i.a scazut febra , sa mergem azi sau maine sa vedem ce urmeaza dupa febra asta, de azi noapte o tine intr.una cu frisoane si febra...nu are muci, nu tuseste, e putin constipat
veste buna : am luat rezultatele de la alergolog si am facut bine ca nu i.am dat nimic cu ou, in felul asta i.a scazut alergia de la 11 la 4!!!
cand ajunge la 2 incercam sa.i dam, cam intr.un an asa
exact cum au spus medicii, in cativa ani la majoritatea alergia dispare...
ivan si dayanara