Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Mirona, felicitari pentru baietel !
aseara am visat ca eram gravida apoi nascusem un baietel , asa de fericita eram, stateam cu el si cu ivan in pat, ce fericire...

La Multi Ani Daria si Alexandra! sa cresteti mari si sa fi.ti sanatoase si fericite!

eu am probleme cu capu` , nu ma pot opri din cumparat pantaloni, am luat in 3 zile vreo 5-6 perechi, una de ochelari, o curea si o bluza, trebuie sa.mi revin, sa ma autosugestionez cumva, sunt epuizata si cu dureri de cap de la atatea boarfe
dar totul pleaca de la mansarda, trebuie sa fac ceva...

va pup pe toate

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dbunny, ba da, s-a ameliorat putin. azi-noapte a dormit la buni si bine ca l-am lasat acolo ca eu am tras-o rau aseara. tot week-end-ul nu am dormit din cauza lui cu febra&co, plus raceala mea...totu a dus la febra mare si la mine, durere de oase, stari de voma.....nu puteam sa adorm de obosita si rau ce-mi era. v-am zis ca fac injectii nu??ampicilina..si doooooorrrr...si ma doare fundul de nu pot sta nicicum.am pus picaturi de nevralgin intr-un pahar de suc si am baut...sa traiasca nevralginul..acum tocmai mi-a gaurit mama fundul. va pup, la multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume si de nastere si sanatate celor bolnaviori.

miro ma bucur pt cofrag

alex..o sa intri in normal..e ff greu la inceput, dar e bine ca o ai pe mami aproape si implicit si pe mark. eu nu am norocul asta asa ca te pup si iti doresc ca totul sa fie bine

am libere de sarbatori de pe 22 pana pe 5..iupiii

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la gagici si felicitari celor care isi sarbatoresc ziua si celor care primesc vesti bune de baieti !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Am scapat de vaccin,nu a fost asa rau cum credeam,i-am distras atentia cu avione si nici nu a simtit cand a intrat acul,a plans putin dupa dar a trecut ,febra nu a facut deci suntem bine

Mirona- felicitari pt prelungitor

va pup

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mirona felicitari, sa fie intr-un ceas bun. pereche ...

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,
poftiti o si .

Mirofelicitari pentru pereche.

Eu sunt inca racita,mi-a fost destul de rau de abia am reusit sa intru sa citesc si unde era urgenta sa raspund telegrafic.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Neata! Hop si eu la
Dolores ai mare grija de tine si de Davidutz
Miro si felicitari pentru baietel!
Angi tu ce mai spui?
Bambo bine ca ati scapat fara probleme de vaccin

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele cam slaba miscare pe aici [:D

cu intarziere La multi ani Alexandra multa sanatate si tot ce-ti doresti

Ramsan-multumim suntem bine dupa vaccin
Dolores,Dodo-pui-multa sanatate

despre operatia cu laser ma interesez mai bine si dupa ma duc va anunt eu cum e as vrea si epilare cu laser dar mai vedem ar fi boerie sa nu ma mai epilez

voi reusiti sa faceti cumparaturile cu fulguletii? la noi e jale mare parca imi e rusine sa ma mai duc pe la carrefour in carut nu prea vrea sa stea,iar daca o las pe jos vrea sa manance de toate de pe rafturi si tipa sa i le desfac ,de acum nu mai intram cu ea in supermarket o lasam la spatiu de joaca cu tati

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Saluuuut,

Remember me?
Nu am mai trecut pe-aici de un car de vreme... din motive de timp.
Am avut foarte mult de lucru la servici, iar acasa nu este timp de forum.
Stiu ca ma intelegeti

Vreau sa o felicit si eu pe Mirona pentru baietel. Sa fie sanatos si sa va bucure pe toti

Noi suntem cuminti, suntem bine. Am inceput sa invatam poezii pentru Mos Craciun. Am fost acum 2 zile intr-un supermarket sa ne uitam ce jucarii sa ii trecem Mosului in scrisoare, iar azi mergem in altul.
Se joaca acolo cu jucariile, ii place tare mult, si este cuminte, nu face galagie sa ii cumparam jucariile, etc. La sfarsit cand plecam spunem PA jucariilor. Din cate am vazut pana acum, Iuliei ii place sa se joace cu jucarii simple, carucioare, masinute, etc.
Mai nou (adica de vreo cateva saptamani) stie sa arate care e stanga si care e dreapta. Cand sta pe masinuta si o impinge tati, ii spune Mircea sa ia stanga sau dreapta si nu greseste niciodata directia. Si cand o intrebi care e stanga si care e dreapta ridica mana respectiva si spune "Ata ete".
Aseara la baie am pus-o si cu picioarele: "Iulia, ridica piciorul drept sa il spal"... si a mers.

Din urma nu am citit nimic. Incerc sa recuperez astazi ceva.

Aaaa, am mai pus un filmulet pe net acum vreo saptamana. Aici.

Poate mai revin azi, daca nu... maine.
Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
sunt cam in butoi ! am intrat sa va salut si sa va urez o zi faina !

D

Mergi la inceput