Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani !!!
DARIA DE DASTEFA
ALEXANDRA DE CARLA

Sa va traiasca printesele

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

In ultimul moment am trimis si eu mesajul pt sarbatoriti
Noi suntem bine,incerc sa fac fata capritei Antonia dar cam greu
Joi am fost la dermatologie de la sarcina mi-a aparut o eruptie de vase pe picioare doctorita mi-a recomandat laserul,m-am programat la sfarsitul lunii,dar sunt cam in dubii o fi bun nu o fi costa cam mult,daca aveti ceva informatii...astept pareri

Carla-ce sa mai zic de ginecologie NO COMMENT am patit-o si eu
Dolores-multa multa sanatate

maine mergem la vaccin facem prevenarul....tineti pumnii...cred ca o sa fie scandal mare
fug si eu la somnic n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Carla, yoy, Dani s-ar distra mult mai bine cu copii mai marisori ca ei...pe cacaciosii de varsta lui nu-i baga-s seama...pe de alta parte, ca activitati fac la gradinita care sa placa copiiilor de 2 ani dar si copiilor de 5 in acelasi timp...

Bambo...sa ma tii la curent ca si eu sunt interesata de operatie cu laser...adica as face orice sa-mi miscorez venele de pe picioare...stiu doar ca daca n-ai grija, v-or revenii, cam la toate operatiile, liposuctie, varice, toate revin daca nu te mentii ...

Dolores ce antibiotic luati?

Cand e ziua Dariei ???? yoy am uitat! jap jap! doua palmi si doi pumni in cap... Sa cresti mare si sanatoasa daria, ca frumoasa esti deja!!!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

augmentin

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Carla, yoy, Dani s-ar distra mult mai bine cu copii mai marisori ca ei...pe cacaciosii de varsta lui nu-i baga-s seama...pe de alta parte, ca activitati fac la gradinita care sa placa copiiilor de 2 ani dar si copiilor de 5 in acelasi timp...

Bambo...sa ma tii la curent ca si eu sunt interesata de operatie cu laser...adica as face orice sa-mi miscorez venele de pe picioare...stiu doar ca daca n-ai grija, v-or revenii, cam la toate operatiile, liposuctie, varice, toate revin daca nu te mentii ...

Dolores ce antibiotic luati?

Cand e ziua Dariei ???? yoy am uitat! jap jap! doua palmi si doi pumni in cap... Sa cresti mare si sanatoasa daria, ca frumoasa esti deja!!!

Dbunny si Daniel

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vai - si eu am uitat de ziua Dariei. Sa cresti mare si frumoasa - sa aduci numai bucurii parintilor. Dastefa sa-ti traiasca printesa.

Dolores - pupam bolnaviorii.
de Angi mai stiti ceva?
de Alex?

noi ne-am intors de la control - la 17 saptamani cate am, cica ar fi COFRAG !!!
ma bucur de ceea ce am aflat acum - pana data viitoare - ca parca vad ca se schimba in fetita. sila Karina au fost sanse dintr-astea.
in rest suntem bine - ceea ce va dorim si voua.

aaa - Karina se pregateste pentru serbare de Mos la gradi - he he he - abia astept sa particip la prima serbare a dragei mele.

v-am pupat pe toate toate
noapte buna

Miro 17+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

nu v-am uitat ,nu sunt suparata pe nimeni dar n-am mai apucat sa va mai scriu

pt Alexandra si numai bine.Nu aveam cum sa uit de ziua ta ca doar esti nascuta in aceeasi zi cu puiul meu

Noi tot petrecem de vreo 3 w/e :ziua mea de nastere ,ziua numelui si acum ziua Dariei care s-a lungit de fapt pe vreo 2 zile.Revin cu povesti cand pun si pozele

dar la noi cea mai tare veste e ca mergem la cresa de vreo 4 zile
in rest ne-am mai luptat cu alergia si acum cu un inceput de raceala-ca doar mergem la copii

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro am tot stat si-am cugetat...ce-i aia cofrag? am crezut ca-i vorba de ceva cufar!! apoi am realizat!! zi si tu prelungitor, putoi, cocosel, sa inteleaga si omu' de la tzara!
apai daca-i lung si tuguiat ...nu se mai schimba, mamica de baiat ramai...

dolores nici o ameliorare? tot nu papa nimic?

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Helloooo ...nu am dezertat...suntem ok...dar eu nu mai am timp de nimic...de 2 saptamani merg la servici doar cate 4 ore...ore suplimentare...au mult de lucru si m-au rugat sa merg sa-i ajut...cica o sa imi dea zile libere la anu...poate o sa fie la anu si la multi ani....
Am trecut prin perioade grele....Mark a plans si 40 de minute intruna...nu a mai stiut mami ce sa faca cu el...l-a plimbat si cu masina numai sa nu mai planga...vroia la mami...acum parca s-a mai obisnuit...e cuminte dar si cand ajung acasa se agata de mine si nu ma mai lasa nici sa ma misc de langa el!
Numai lapticul nu il bea...numai cand sunt eu..!
La servici e crima si pedeapsa...din 24 intru in programul normal si cred ca o sa ma ingrop in dosare si probleme!
Am inceput deja pregatirile pentru ziua lui Mark....el e super incantat....deja spune la toata lumea ca vrea "tren si tir" de ziua lui....si canta toata ziua "multi ani taiasca"!Nu il pot lamuri ca implineste 2 ani...el tot 10 vrea!
Sincer nu am apucat sa citesc nimic din urma...stiu ca am pierdut si multe zile de nastere....totusi sper sa ma iertati si urez un piticilor!
Va pupic si sper sa mai apuc sa intru...la servici degeaba am net ca nu am timp!
Noapte Buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LA MULTI ANI,DARIA!

DASTEFA...dar tu cand pui poze?vrem sa va vedem cat ati crescut.

ALEXANDRA...nu ami pun eu paie pe foc dar inseamna ca sant o fericita ca ai mei copchii nu plang dupa mine cand plec undeva...ce mila mi-e de el..lasa,tu ocupa-te de pregatiri,ca ai de munca cu ziua lui mark,eu te inteleg

DBUNNY..

Citat:
zi si tu prelungitor, putoi, cocosel, sa inteleaga si omu' de la tzara!

MIRONA...felicitari pt outze!..as fi scris cum le zice pascal la ale lui...aaaaaaa,lasa antibioticul...ca asta nu stopeaza tusea si nici nu o vindeca...pe ea,tusea.mai bine dai sirop la fata.tu stii ca eu nu ma bag in discutii cand e vorba de dat medicamente,in romania se baga medicamente la greu in copchii iar aici mai deloc.nu intru in polemici cu nimeni de aceea nu imi dau aproape niciodata cu parerea dar eu in locul tau,in afara ca i-as da sirop de tuse sa-i mai calmeze tusea macar noaptea sa poata dormi...la altceva nu m-as gandi sa-i dau.daca ar tusi cu saptamanile atunci mai facem un control si sa vedem ce ne da....dar pana la antibiotic...e cale lunga si vorbim aici numai de o tuse...

BAMBO...nu stiu ce sa-ti spun despre op cu laser,ce reactii are dupa,dar sigur asta ma asteapta si pe mine,ca am ca si tine niste vene sparte de la sarcina..succes!

CARLA.....am vazut pozele.im-pe-ca-bil!mi-nu-na-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

Citat:
Cu analizele mele a fost maare tabalau! M-am programat pentru papanicolau si colposcopie, am fost la o clinica particulara renumita la noi...ca de ...mi-au recoltat pentru pap, apoi ca vezi doamne e ceva dubios, ca nu arata bine, m-au speriat ca pe naiba, apoi cica sa mai fac si analiza la secretie (aia se da intr-o ora rezultatul) ! La ora 2 eram programata pentru colposcopie...buun, iau analiza la secretie (care a iesit foarte bine) si merg la doctorita cu colposcopia, ma pune s ama dezbrac si de aici incepe distractia, nu tu niste papuci in care sa stai, nu tu un halat...nimic, un frig de mureai, ma asez eu pe varfurile picioarelor pe gresia aia rece , si astept , si incepe fataiala alora, ca nu au prelungitor sa bage colposcopul, ca nu functioneaza masa (trebuia ridicata nustiu cum), si da-i se perinda toti pe acolo, doctorita se enerveaza pe astistente, asistentele pe alea de la receptie, apoi ma iau si pe mine in primire ca am facut tarziu programarea si nu au avut timp sa pregateasca sala (facusem programarea prin telefon cu doua zile inainte), cred ca a durat 20 minute, eu in timpul asta in fundul gol pe gresie, tremuram toata, nu stiam , sa ma imbrac sa nu ma imbrac, sa zic ceva ( toate erau enervate asa ca eu degeaba mai ziceam), m-am simtit ca naiba, si as ama duc eu la ginecolog cu inima cat un purice, acum chiar nu stiam ce sa mai fac, nici nu as fi plecat ca prea ma speriasera alea de dimineata la recoltare si vroiam sa vad daca sunt bine, nici nu as mai fi stat ca ma simteam penibil...pana la urma imi face un control de rutina, cica e totul bine, dar sa fac si ecografie transvaginala si nustiu ce examen la glanda...doctorita dispusa sa le fac pe loc, i-am zis ca imi ajunge pe ziua de azi nu mai fac nimic...deja depasisem si bugetul alocat analizelor plus nervii mei erau intinsi la maxim! Colposcopie nu mi-a facut ca nu aveau aparatura sterilizata, cica sa vin altadata, le-am spus ca nu am cand, ca incep munca...s-au scuzat , iar eu am ramas si cu 1mil in plus dat pentru ceva care nu stiu daca mai ajung sa fac! Am ramas total dezamagita...sper sa am curaj sa ma mai duc peste o luna, o sun direct pe doctorita sa fie totul pregatit (mi-a dat nr. de mobil), daca nu oi avea chef sa o iau de la capat, astept pana in vara si merg la Bucuresti la o clinica particulara si sper sa fie altfel ! Deci la noi totul e posibil, si se mira astia de ce suntem pe locul I in Europa la cancerul de col si de san...pai daca si cand dai bani esti tratat asa...in alte conditii ce sa mai zic!

Merg sa pun poze!

aaaaaaaaa,ca uitasem CARLA sa-ti spun...asta e si de ras dar si de plans,ce situatie..oricum esti amuzanta la povestit.
vad ca si DBUNNY a avut parte de o astfel de experienta...naspa..

ADINAZOT si DBUNNY....mersi de aprecieri la adresa sandokanilor.

eu merg cuminte la terapia mea de fizioterapie,dar nu stiu la ce ma duc,ca tot ma doare spatele cand ma trezesc dimineata...maine am programare la mamografie,rutina..am facut un control acum trei luni si cica trebuie repetat la trei luni...nuuuuuu,nu la fiecare trei luni,ati inteles voi ce si cum...copchii merg la gradi maine si abia asteapta,ca atata imi mai povestesc de acolo si spun si numele copiilor de acolo....

ma retrag ca am o durere de stomac,ma duc sa-mi fac un ceai si la somn,ca maine iar plec pe drumuri..
o noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput