Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
eu tot incerc - tot incerc sa va scriu - poate poate doarme azi Kara mai mult si ma lasa la calculator.
rapid cate ceva despre noi:
toata saptamana lucru - in publicitare a inceput sezonul - asa ca e de lucru mult - asa ca bagam ore suplimentare la greu.
Marti si miercuri am tras o fuga pana la Bucuresti - fetele din Bucuresti - imi pare tare rau ca nu am avut timp nici de respirat - daramite de intalniri.
Marti la 9am plecat - seara la 20 am ajuns la prietenii nostri in Ploiesti - regasiri, pupaturi, revederi, cadouri etc - pana pe la 1.30 - apoi somnic. Dimineata trezit - fruhstuck-ait ceva rapid si plecat spre Bucuresti - la 4 amterminat treaba (CU BRIO!!!) si tzustiinapoi spre casa. Inapoi fu drumu mai scurt - 9 ore - asa ca la 2.30 in noapte mi-am strans din nou puiul in brate - care apropo a ramas cu socrela (vai mie!).
in rest - iarasi munca si iarasi munca.

v-am spus suferinta mea din ultima vreme? faptul ca fetita mea il prefera fff mult pe tati? La mine vine doar daca are chef de vre-o activitate, sau de vre-un joc pe care numai cu mine il joaca sau pe care tati nu-l stie. Mai vine cand se loveste si are nevoie de consolare. Chiar si baita o face cu tati- si culmea la el nu plange la spalat pe cap -la mine DA. O mai apuc putin inainte de somnic - dar vai - si acolo - adorm eu inaintea ei.
La gradi e ok - imi pare ca nu-si mai formeaza odata imunitatea aia - ca tot le trage cu cate o tuse - e deja la noi de mai bine de o luna si ei nu-i mai trece - antibiotic ma incapatzanez sa-i dau - asa ca ceaiuri cu miere si siropel homeopat. Tuseste fff rar - dar o face - in deosebi la somn - 2-3 crize pe somn.
In w/e incerc sa recuperez cam tot timpul pierdut peste saptamana de langa ea - asa ca ne jucam, construim, decupam, lipim, cantam si dansam. Stiti de revistutza Picoti de la Milan jeunesse??? E frantzuzeasca - dar ce conteaza - putem povesti pe marginea ei, are tot felul de chestii de jucat in ea si mai e si o alta revista Petits histoires din care am facut ieri de exemplu un fel de mica bucatarie pentru un leu din plus - toate atasate la revista - si apoi un mic carusel cu animale 2D de agatat la lustra. Ii place foarte mult sa facem TEABA - treaba. La catarat, fotbal sau alte activitati de-ale sportului nu prea are interes - dar la activitati dintr-astea ... e prima.
Azi, spre dupa-amiaza, mergem la un nou loc de joaca - pentru noi e nou - dar el e deja de vre-o luna deschis - si cica e tare cautat si tare fain pt copii. Aici vom avea o sarbatorita saptamana viitoare - si tare as vrea sa fie deja obisnuita cuacel loc - sa nu-mi stea stinghera intr-un colt. Om vedea.

bine inteles ca s-a trezit. iar nu ajung sa citesc si sa raspund din urma.
va pup pe toate , fug sa papam ceva si apoi tzusti in parc cu ea.
va iubesc - sa nu ma uitati -chiar daca intru atat de rar.

Miro 14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

un mic ragaz

- parca azi era ziua Alexandrei. La multi ani!!! sa cresti mare si frumoasa. Mami Carla - sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii in casa si-n viata.

fug inapoi la sleahta lu papuc. pa pa

Miro 14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!CARLA ,sa-ti traiasca minunata fetita!Vazut pozele,e domnisoara in toata regula!

KOKORINA,deja stii ca ai doua comori,nu mai tre sa-ti zic eu,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La Multi Ani, Alexandra! Sa-ti dea Dzeu sanatate si sa cresti mare, frumoasa si desteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

special pt Alexandra am intrat....mi-am zis de aseara ca vreau sa scriu la 12 noaptea mesajul dar...baba se scuza,a adormit.

LA MULTI ANI,ALEXANDRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la multi ani celor care isi serbeaza ziua de nastere.

vineri am ajuns la spital cu david...azi noapte i-am facut impachetari...avea febra 39.6 si bataile inimii erau fff accelerate...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi Ani Alexandra!! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
Dolores n-a raspuns antibioticului bine? am inteles c-a vomitat de la muci(ca Dani weekendu tracut) la mine asta se traduce in laringita, garingita ceva de stilu asta...si deobicei trece cu antibiotic...off, saracutii de voi, eu credeam ca noi suntem cei mai muciosi, dar vad ca la voi e mai rau...musai sa-i dai ceva pt imunitate! si vit c!(pe langa tot arsenalul de medicamente...) voua ventolin nu v-a prescris niciodata? adica la atata probleme respiratorii...

Koko ai 2 sandokani tare smecheri, in poza li se vede nasucul inghetat...sa porti sanatoasa cizmele

Miro eu la saptamanile tale am vazut prelungitorul...nu te avanti spre o ecografie detaliata?

Carla...pozele cu tortul sunt facute la cresa? m-am mirat sa vad scari, si simeneu(poate-i doar de forma) dar m-a mirat mai tare copii asa mari acolo...si-ai lasat acolo ditamai tort delicios???

uy..odata la ginecolog in timisoara am patit la fel...adica m-au pus sa ma dezbrac si am mai trecut 20 de min pana mi-.a ajuns randul pe masa...si pe-acolo treceau medici, infirmiere, cliente, studenti rezidenti...

dayanara fular d'ala-tub pe gat poate gasesti la H&M...eu am vazut la carrefour in set cu hanorac, dar pt adulti...eu vad tubul ala incomod de tras pe cap...

Noi suntem bine, Dani mai bine ca mine, eu am avut ceva viroza-gripa, habar n-am ca n-am mers la medic...de parca as mai avea timp si de mine...ieri ma durea f rau capul, am ragusit, si puroiul din gat parea ca merge spre-o ureche...azi ma simt muuuult mai bine. In conditiile in care dimineata la 9 cand iesim dincasa is 8-9 grade si la 2-3 dupamasa sunt 22-23...nu ma mira ca ne virozam cu totii...

Dani de 2 nopti nu se trezeste noaptea...sa-i tina D-zeu obiceiul, dar se culca mai tarziu, adica in loc de 10 se culca la 11. dar apoi nu mai mergem la el in camera toata noaptea...dimineata pe la 7.15 se da jos din pat si vine la noi, noi ne facem ca dormim...atunci merge linistit in sufragerie la jucat cu masinutele...

Stiati ca un copil de 2 ani vb intre 10 si 1000 de cuvinte?? Noi suntem in limita joasa...adica daca stim vreo 20 e bine ma refe la cuvinte corect pronuntate...nu mancate pe jumatate...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pai antibiotic abia de ieri dimineatza am inceput sa-i dau...deci la activ am 3 administrari..nu a vomitat numai de la muci ci de la febra mare pe care o avea.asa varsa el la febra..de imunitate ii dau,ii dau si vit C, iar ventolin ne-a dat cand a avut laringita si atat.numai bine si voua

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
Dolores n-a raspuns antibioticului bine? am inteles c-a vomitat de la muci(ca Dani weekendu tracut) la mine asta se traduce in laringita, garingita ceva de stilu asta...si deobicei trece cu antibiotic...off, saracutii de voi, eu credeam ca noi suntem cei mai muciosi, dar vad ca la voi e mai rau...musai sa-i dai ceva pt imunitate! si vit c!(pe langa tot arsenalul de medicamente...) voua ventolin nu v-a prescris niciodata? adica la atata probleme respiratorii...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Dbunny, pozele sunt la gradinita! Alex merge la gradinita ca nu am vrut sa o dau la cresa fiindca nu mi s-au parut conditii prea bune la cele care le-am vizitat eu! Copii sunt mari aici, Alexandra este cea mai mica, cand am dus eu tortul erau toti copii acolo, inclusiv cei de la afterschool! Semineul este de forma, in rest sunt conditii super! Tortul a ramas tot acolo, nici macar nu l-am gustat...daca fi-mea a vrut s aplecam am plecat...dar s-au bucurat copii ceilalti de el, erau asa incantati :)!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

LA MULTI ANI!! DARIA STEFANIA, dastefa sa-ti traiasca fata, cum v-ati chefuit?!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput