Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu sunt aici...fi-mea e racita, tuseste ca un magarus, are muci garla, eu saptamana asta am fost si pe la serviciu ca sa ma mai pun in tema cu schimbarile fiindca de luni sunt direct la public si trebuie sa stiu ce le spun oamenilor...imi e o frica de mor!

Mi-am facut niste analize, papanicolau, va povestesc eu!

Revin cu poze si povesti...acum sunt taaare ocupata

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si eu pe aici....
Scrisesem si un mesaj de dimineata, pe care l-am pierdut

Dolores, ce mai faci, cum ai procedat pana la urma? Tu ai inceput serviciul deja sau mai ai putin?

Kokorina, spune si mie cum fac sa maresc poza aia ca n-am putut sa vad mare lucru. Ti-ai cumparat cizmele?

Carla, de ce ti-e frica, lasa ca te vei descurca tu, esti fata desteapta!

Si ptr ca nu stiu daca mai pot intra pana luni, spun de acum

LA MULTI ANI ptr Alexandra , iar tie , Carla, sa te bucuri de ea , sa creasca mare si sanatoasa.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana_c,am inceput serv.de pe 3. david sta la buni de o sapt.

de aseara a inceput sa faca si febra.38.9
am fost cu el la spital caci a avut si o eruptie pe piele de la siropul lui peste prajit.

partea proasta e ca are in plus si rosu in gat,nu vrea sa bea iar de mancat nici atat.inca mai tuseste,nasul e infundat..nu mai are mucisori.parca recidiveaza tot..parca o luam iar de la zero.a gemut toata noaptea.

eu am iar puroi in gat.sunt pe antibiotic.as fi vrut sa fac gentamicina dar cica nu se mai gaseste nicaieri

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neata fetele,
e w/e - deci apar si eu.no -ca n-am mai putut dormi si m-am trezitcu noaptea-n cap (deh - defect profesional) asa ca m-am gandit sa-mi fac rapid "datoria" fata de fete - sa le pup , sa le spun ca nu le-amuitat si ca le urmaresc cat de des pot in aceasta perioada ... si sa le spun ca le iubesc.

va iubesc

(n-am dat drumu la mesaj - intre timp s-a trezit Karina - of - daca ar mai fi dormit macar juma de ora sa va mai scriu si eu cateva vorbe.)

tre sa fug - va pup - mai revin eu

Miro 14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor

poftiti la si .

O sambata frumoasa si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

toata noaptea febra, azi febra...la ora 10 i-am bagat novocalmin caci avea febra 39.1...mi-a varsat azi fff urat,mult....episod horror

am sunat medicul si l-am trecut pe antibiotic...eu de azi voi face antib injectabil...asa ca suntem vai de noi

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ROXANA...

Citat:
Kokorina, spune si mie cum fac sa maresc poza aia ca n-am putut sa vad mare lucru. Ti-ai cumparat cizmele?

n-am inteles..nu vezi deloc poza?nu stiu cum sa o maresti,mai intru o data pe link si daca reusesc iti spun si tie.da mi-am cumparat cizme dar nu acelea care le vazusem,mi-ar fi placut pe mov daaaaarrr aveau un "defect" care mie nu-mi place si nu-l vazusem de prima data,abia la probat.partea de sus a botului(nu stiu sa explic altfel) era mai inalta ca si cum ar arata un cioc de pelican...intelegi ce vreau sa spun.un amanunt care m-a facut deodata sa nu-mi mai placa,fie ele chiar si mov.mi-am luat altele negre clasice,pana la genunchi din piele...frumoase oricum.

CARLA....sa ne pove ce rezultat ai la papanicolau.multa sanatate va doreste kokorina si sandokanii ei.

doresc multa sanatate tuturor bolnaviorilor,un weekend placut si nopti linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ROXANA....vezi cum intri pe link,iti apare poza si in dreapta paginii sus ai o lupa si un plus(+) langa ea,da click si iti mareste poza.articolul se numeste : "ich gehe mit meiner laterne".pe la mijlocul articolului scrie ca ...scriu in germana ..."die zwillinge sophie(a gresit numele) und pascal aus innsbruck marchierten ganz stolz mit ihren laterne durch den park.dazu sangen sie das lied: ich gehe mit meiner laterne..."....gemenii sophia si pascal din innsbruck marseaza total mandri cu felinarele lor in tot parcul.in plus ei canta cantecul : eu merg cu felinarele mele...."...

Mergi la inceput

kokorina..ce mandri oti fi fost cand i-ati vazut in ziar!!! Eu am fost tare mandra sa stii!! Vroiam sa te intreb daca chestia asta cu felinarele are legatura cu niste pasari care ratacesc drumul si copii le arata pe unde sa mearga...ca tot vad un reportaj pe animal planet si cu niste copii cu felinare , si ma gandeam ca are legatura!

Pentru ca tot sunt pe net o sa fiu prima care ii urez fi-mii :"la multi ani" :)!

Vineri ams erbat la gradi...a fost jale mare, Alex se simtea cam rau, era si obosita la ora 1 cand au zis educatoarele sa ma duc...asa ca nu a avut kef de nimic...imi tot zicea hai acasa! I-au cantat copii La multi ani , am taiat tortul si am plecat...nu am gustat din tort...sper sa fi fost bun ca arata foarte bine! Acasa, dupa ce a dormit, s-a pus pe jelit ca sa mergem la gradi sa luam tortul...i-am explicat eu ce si cum cu tortul ala, ca -au mancat copii ( ca parca vad ca luni le cere alora tortul) si azi ii iau altul sa aibe si ea tortul ei! Poate pun poze!

Cu analizele mele a fost maare tabalau! M-am programat pentru papanicolau si colposcopie, am fost la o clinica particulara renumita la noi...ca de ...mi-au recoltat pentru pap, apoi ca vezi doamne e ceva dubios, ca nu arata bine, m-au speriat ca pe naiba, apoi cica sa mai fac si analiza la secretie (aia se da intr-o ora rezultatul) ! La ora 2 eram programata pentru colposcopie...buun, iau analiza la secretie (care a iesit foarte bine) si merg la doctorita cu colposcopia, ma pune s ama dezbrac si de aici incepe distractia, nu tu niste papuci in care sa stai, nu tu un halat...nimic, un frig de mureai, ma asez eu pe varfurile picioarelor pe gresia aia rece , si astept , si incepe fataiala alora, ca nu au prelungitor sa bage colposcopul, ca nu functioneaza masa (trebuia ridicata nustiu cum), si da-i se perinda toti pe acolo, doctorita se enerveaza pe astistente, asistentele pe alea de la receptie, apoi ma iau si pe mine in primire ca am facut tarziu programarea si nu au avut timp sa pregateasca sala (facusem programarea prin telefon cu doua zile inainte), cred ca a durat 20 minute, eu in timpul asta in fundul gol pe gresie, tremuram toata, nu stiam , sa ma imbrac sa nu ma imbrac, sa zic ceva ( toate erau enervate asa ca eu degeaba mai ziceam), m-am simtit ca naiba, si as ama duc eu la ginecolog cu inima cat un purice, acum chiar nu stiam ce sa mai fac, nici nu as fi plecat ca prea ma speriasera alea de dimineata la recoltare si vroiam sa vad daca sunt bine, nici nu as mai fi stat ca ma simteam penibil...pana la urma imi face un control de rutina, cica e totul bine, dar sa fac si ecografie transvaginala si nustiu ce examen la glanda...doctorita dispusa sa le fac pe loc, i-am zis ca imi ajunge pe ziua de azi nu mai fac nimic...deja depasisem si bugetul alocat analizelor plus nervii mei erau intinsi la maxim! Colposcopie nu mi-a facut ca nu aveau aparatura sterilizata, cica sa vin altadata, le-am spus ca nu am cand, ca incep munca...s-au scuzat , iar eu am ramas si cu 1mil in plus dat pentru ceva care nu stiu daca mai ajung sa fac! Am ramas total dezamagita...sper sa am curaj sa ma mai duc peste o luna, o sun direct pe doctorita sa fie totul pregatit (mi-a dat nr. de mobil), daca nu oi avea chef sa o iau de la capat, astept pana in vara si merg la Bucuresti la o clinica particulara si sper sa fie altfel ! Deci la noi totul e posibil, si se mira astia de ce suntem pe locul I in Europa la cancerul de col si de san...pai daca si cand dai bani esti tratat asa...in alte conditii ce sa mai zic!

Merg sa pun poze!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Poze de la gadinita! Nu stiu cum sa le pu la semnatura asa ca dau direct linkul! http://community.webshots.com/album/568027861gnLkPv

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput