Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 30
radcarmen spune:
Salutare fetelor!
Frumoasa gasca aveti, am vazut intalnirea de la Malinka
, foarte faine iar copilasii sunt adorabili. E bine ca aveti copiii de varste foarte apropiate si deocamdata aveti libertate de "miscare". Mai e putin si o iau "la picior" si atunci sa vedeti
. Vlad al meu e iuteeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nu sta locului o clipa...dovada si cucuiele pe care si le face zilnic
. Mi-ar placea si mie sa va cunosc mai indeaproape dar mi-e aproape imposibil. Am reusit sa ma intalnesc cu ancaurn si sa povestim o gramada, m-am simtit super bine Anca la tine.
Burticilor care au AMR-ul mic pana la termen, Nikolleetta si Mihor, le urez nastere si refacere usoara si bebei sanatosi si cuminti.
Sa nu uit...LA MULTI ANI celor ce serbeaza astazi onomastica!
Pupici si o zi faina!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
anca81 spune:
Salutare gagici 
Malinka, ai facut niste poze extraordinar de frumoase si expresive. Amelia, Marc si Dragos sunt niste modele pe cinste 

Ca sa nu mai vorbesc de mamicile lor frumoase.
Irlandeza,
frumusetea cu ochisori albastri 
Flavia, sa-mi spui te rog cat sunt scutecele acelea, mai am doar cateva si imi trebuie neaparat.
Stefaniei.
Fac eu capitol nou dar am nevoie de cont + parola. Rodica, te rog mult trimite-mi privat, ar fi pacat sa facem subiect nou si sa pierdem paginile anterioare.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Anca81 am inceput eu sa rescriu prima pagina. Fac eu capitol nou de data asta. Imediat.
melly23 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi!!!vad ca in week end am cam chiulit toate!!!eu nu am avut net 2 zile deci am scuza!!!am instalat clicknet-ul ca astia de la ipn isi cam faceau de cap!!!si nu am reusit sa-l instalam noi ca asa is astia iti tapa un kit in mana si te trimite sa-ti rezolvi problema!!!in fine am chemat un expert IT si ne-a rezolvat!!!si merge superrr bine!!!
azi ma pun sa spal hainele!!!sa fac curat prin domiciliu!!!desi as iesi afara!!!!dar e plina baia de haine!!!!!
Noi si fluturica Amelia
anca81 spune:
Yupeeeee!!! Anca, multumim mult 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla