Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

of fetelor ce rau imi pare ca nu am fost si noi....si de praji bineinteles da las ca or mai fi si alte dati, superbe poze, copii unul si unul si una

noapte buna eu is franta

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn
Irlandeza am reusit in sfarsit sa vad si pozele tale. M-am indragostit de ochisorii Patriciei. Acum inteleg de ce ii lauda Flavia atat. La voi a venit deja Mosu'? Ca am vazut un ciorapel langa Patty.

Mai avem poze noi, calde-calde Aaaaaaa, n-am stiut ca avem admiratori secreti , multumim frumos.
Mosul n-a venit inca, sau pot spune ca vine aproape in fiecare zi, ciorapelul pe care l-ai vazut, are un cap de ren , in urechi are prinsi clopotei , iar daca apesi pe un butonel , canta si misca urechile, iar Patti e innebunita dupa el, de aceea l-am cumparat, inca de la sf. lunii octombrie.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihor
Burtica mea...tare bine sta pe pozitii :)) Si cica fetele vin mai devreme...in cazul meu e clar babism...tot astept si nimic...Cred ca ii place la caldurica...

Burtica de 39 de saptamani

A mea a venit la 40 sapt. fix, asa ca ....doar babisme.E mai bine daca sta in burtica pana la 40 sapt.Daca cumva nu mai pot intra, iti doresc nastere usoara.

MARINELA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melly23

is 0 gade

Noi si fluturica Amelia

Si la noi a fost 1 grad azi. Fara zapada.

MARINELA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
voi v-ati vopsit parul in timpul sarcinii?
Eu m-am vopsit in sapt. 8 parca dar apoi o colega mi-a bagat in cap ca ar dauna, ca apar probleme oculare la fat, strabism etc. si am lasat-o moale cu vopsitul, dar nu mai suport, mi-e parul ca o matura, "se cere" vopsit, plus ca din septembrie mi-a crescut de-a aproape jumate satena si jumate blonda. Este vreuna care s-a vopsit? (precis ati scris pe aici, dar in capitole prea indepartate)

19

In primele 3 luni nu se recomanda vopsitul parului, chimicalele din vopsea intra prin pielea capului in sange, care hraneste placenta/bebele si poate da malformatii la fat, deoarece in primele 3 luni se formeaza fatul, apoi doar creste si nu ar mai fi o problema asa mare, dar e bine sa nu abuzezi. Eu de ex. nu m-am vopsit deloc timp de 1 an, chiar daca nu-mi mai placea cumarata culoarea parului, am zis ca-i mai important bebele decat parul.

Fetelor, schimbati capitolul ca deja sunt 30 pag. in loc de 20.

MARINELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai ce active sunteti, va citesc zilnic, dar nu prea am timp de scris, intre cursuri si alex, stiti voi cum e
va dorim tuturor un wek frumos sa aveti si cu mult soara, si aici e frig dimineata, da na e iarna
ce frumos a iesit lista,
alex e nascut pe 29 noiembrie, cu 4320, 56 de cm, apg 9/10, Spania.
asa ca azi party
va pupam pe toate fara exceptie

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dumnezeule, irlandeza, acum am vazut si eu albumul cu Patty la 1o luni! Ce ooooochi are! De obicei ochii albastri sunt inzestrati cu niste gene mai scurtute sau daca nu, deschise la culoare...incredibil ce combinatie la fetita ta, ochi de un asemenea albastru si gene luuuungi si negre!! De unde-i are, ca pozele cu tine sunt cam indepartate, nu-mi dau seama daca sunt asa albastri...(ca mari si frumosi sigur sunt)

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

La Multi Ani, olim, pentru alex...petrecere frumoasa sa aveti...

Fetelor, hai sa facem un capitol nou si o sa faca rodica modificarile cand intra...nu e ok asa?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dumnezeule, irlandeza, acum am vazut si eu albumul cu Patty la 1o luni! Ce ooooochi are! De obicei ochii albastri sunt inzestrati cu niste gene mai scurtute sau daca nu, deschise la culoare...incredibil ce combinatie la fetita ta, ochi de un asemenea albastru si gene luuuungi si negre!! De unde-i are, ca pozele cu tine sunt cam indepartate, nu-mi dau seama daca sunt asa albastri...(ca mari si frumosi sigur sunt)

19

Multumim frumos.
Culoarea ochilor si a genelor le are de la tatal meu, marimea lor si lungimea genelor de la mine. Eu am ochii verzi.
Iar Patti seamana mai mult cu tatal meu si cu sotul meu cu mine mai putin, parca.

MARINELA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEX, cu ocazia implinirii primului anisor de viata. Sa cresti mare si cuminte, sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai.

MARINELA

Mergi la inceput