Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 21
ancaurn spune:
Melly lasa ca si io am avut niste vise azi noapte... Inainte de 5 cand i-am dat bibe lui Dragos, ma urmareau doi elefanti si nu stiam unde sa ma ascund de ei. Am intrat intr-un bloc, elefantii dupa mine. Am intrat in apartament, elefantii dupa mine, am sarit pe geam...si aici m-a trezit Dragos, dragul de el. Dupa ce l-am hranit, m-am culcat inapoi si ghici ce s-a mai intamplat! Am visat ca a cazut o parte din podeaua dormitorului si Cezara impreuna cu ea. Am sarit dupa ea pana la vecina de la 2 si noroc ca nu patise nimic, asa ca am urcat amandoua scarile razand. Apoi toata casa imi era plina de vecini care studiau ciudatenia. Ce zici, te-am batut?
ancaurn spune:
Mihor stai linistita, ca se mai zice si ca al doilea vine mai repede ca primul. Pe Cezara am nascut0o la 38 de sapt si 2 zile, iar pe Dragos la 41 de sapt. Asa ca lasa babismele. Copiii se nasc atunci cand stiu ei ca e mai bine. Si daca citesti povestea nasterii lui Dragos de la semnatura mea (da click pe numele lui Dragos), ai sa intelegi mai bine ce vreau sa zic. Nu te speria, ca e optimista. Am nascut usor.
melly23 spune:
ancaurn poi draga ELEFANTI????????
eu visasesi cu un gagic din tineretze!!!si parca stateam din nou la mama si eram si cu Amelia!!!era ca si visul ala a tau de ceva zile!!!
![]()

Noi si fluturica Amelia
melly23 spune:
si cu dedicatzie de la mine!!!o piesa care-mi taie rasuflarea!!
cred ca am auzit-o de 100 de ori de ieri!!!

Noi si fluturica Amelia
anca81 spune:
Malinka, a gasit Marius cizmulite in SM? Sunt cumva ceva de genul www.miniblu.ro/Categorii/Incaltaminte/Incaltaminte/Sterntaler/Botosei_termici_pentru_bebelus_-_Sterntaler" target="_blank">acesta?
Anca, misto vise, ce de aventuri
Eu nu prea visez, sau daca da - nu-mi amintesc nimic dimineata.
Mihor, lasa ca stie bebele mai bine cand e pregatit.
burtica frumoasa.
Melly, si noi ne-am gandit sa mergem pana la Cavnic, am vazut la tele ca e zapada misto, se schiaza deja.
Ieri seara al meu umbla pe la urgenta cu nepoata-mea, cica i-a bagat o fetita in bila in nas la gradi
Oare asta ne asteapta si pe noi? ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:
melly
pt piesa mi-am luat fiica la un dans 
ce sa facem fetele pe vremea asta?
tricotam ![]()
ancaurn imi pare rau ca nu ai reusit cu elasticul la vestuta, daca ai chef pune-l pe Dragos in marsupiu si hai la mine. 
cat despre vise...si eu am avut de 2 nopti vise tare ciudate nici nu mi le aduc aminte asa de bine ca sa le pot povesti insa aseara pe la 12 cand am atipit (eram mai mult treaza) am visat ca pica Stefi de pe marginea patului si nu va zic cum am sarit din pat direct in picioare 

si m-am speriat tare si intr-un suflet am venit la ea in camera sa vad ce face.
Anca81 da asta ne asteapta, pupici nepoatei tale....
Mami de
Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
buna fetelor...ce vreme naspaaaa...
anca81...da, aceia sunt...:)cum facem sa avem si noi, marius inca nu a ajuns la satu mare...
ancaurn...imi pare rau...:) stiti ce, fetelor, azi am ceva treaba mai tarziu dar maine...va invit la un capucino, sau o ciocolata calda (cafea nu ca la noi in casa nu se consuma)...haideti la mine, la noi, de fapt...si ne jucam impreuna cu piticii...iti culeg eu ochiurile...:) deci, cine vine, sa ma anunte...:) anca81, ce zici? spune-i lui bogdan sa te aduca, si tot el sa te duca acasa...:)
la noi tocmai a fost asistenta doctoritei noastre in vizita...nu mai trebuie sa mergem noi...a zis ca piticul are greutatea si lungimea unui bebe de 4 luni jumatate...
adica...6500 grame si 67 cm (dflavia, intr-adevar, i-am zis ca a crescut doar 40 de gr intr-o saptamana dar a zis ca se compenseaza cu celelalte saptamani si ca a crescut 4 cm intr-o luna ceea ce e mult)...anca81...pliurile lui marc sunt perfect simetrice...a zis ca are tendinta sa isi tina capul mai mult pe o parte si sa-l facem sa si-l tina si pe cealalta la fel de mult...ne-a povestit multe, l-a intors pe toate partile, a fost foarte draguta, concluzia a fost ca marc e foarte bine...![]()
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Malinka spune:
mihor...intr-adevar, ce spun babele si ce se intampla in realitate difera..se zice ca baietii vin mai tarziu...dpn-ul meu era 27 august...mama si toata lumea-mi zicea ca o sa nasc doar in septembrie...chiar si dc roman mi-a zis acelasi lucru...dar bebe a stiut mai bine ce si cum si-a venit in 22 august, cu 5 zile mai repede de termen...:) multa bafta sa fie toate bine...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
anca81 spune:
Malinka, multumim pentru invitatie. Felicitari lui Marc, ma bucur tare mult ca e sanatos. De grasunel si lungut ti-am spus si eu ca e, sa creasca tot asa. Vorbesc cu Bogdan si vad daca maine e in oras sau pleaca in delegatie. Sunt cam stresata cu eco de sold, mergem joi la 14.30.
Referitor la cizmulite, trebuie urmarit la MiniBlu, acum am vazut ca sunt doar pe maro, mie culoarea aceea nu-mi place. Ei livreaza si ramburs in tara, n-ar fi o problema.
Noi avem 5.900 g, deci ne-am dublat greutatea avuta la nastere inainte de 4 luni. Carla a fost mititica, stiti voi, asa cum ii sta bine unei fetite. Doamne ajuta sa fie OK cu soldul, numai la asta ma gandesc acum 
Flavia, nepoata-mea are 4 ani acum si are abonament la urgenta pentru monede inghitite, bile si pietricele bagate in cele mai ciudate locuri
O stiu toti medicii de pe acolo. E tare nazdravana. Si e tot leutza, ca si Carla. Deci acelasi lucru ma asteapta si pe mine.
Stefaniei cea cumintica.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
melly23 spune:
malinka multumim de invitatie!!!sincer m-as baga si eu la intalneala de la tine!!!dar eu nu stiu unde stai!!!
te-ai gandit la vreo anume ora???
mai flavia ai vazut episodu 12 de la prison break???mama ce intorsatura!!!ce teapaaaaaaaaaaa o luat baietii!!!!!!!!si compania dar si scofield si restu!!!!!!!!da te las sa descoperi singura!!!![]()
deci ma plictisesccccccccccccc de morrrrrrrrrrr!!!!!!!

Noi si fluturica Amelia