Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
lysbeth spune:
Hm acum stau si ma gandesc si eu de ce nu mi-a spus nimic....Poate nu e chiar nasol 8 cu ceva cat am avut eu e doar spre limita minima ma gandesc?
Anyway pentru ca mi-e lene sa fac, cafea la firma mi-am luat o sticla de cola. Sper sa rezolve problema....Si cand ma gandesc ca m-am lasat de bauturi acidulate de 2 ani deja:-s
17+
Damian
ADA1974 spune:
Elilov nastere usoara, bebe sanatos si sa te refaci cat mai repede.
Pregatim incurajarile 

.
Intreba cineva de eco morfologica mai repede: incearca la doctorii renumiti, sa te treci pe lista de asteptare si poate renunta cineva. Sau daca vrei incearca la dr Iosup dar la cabinetul FORTIS tel 0724464646(nu e asa de aglomerat cum e in alte parti, adica eu am sunat la toti pt eco de 14 saptamani:POP, HERGHELEGIU, IOSUP la C. Medical Unirea, si nu am gasit loc decat peste 2-3 luni).
Legat de tensiometru, eu i-am luat mamei mele de la un stand din Policlinica Titan (dar stiu ca mai au si pe la Vitan, Dorobanti), au garantie, instrunctiuni, si vanzatoarea ti-l prezinta cat mai exact. Tocmai am rugat-o sa mi-l imprumute, ca si eu cred ca am ceva probleme cu tensiunea. Oricum am inteles ca cele care se pun la incheietura mainii nu sunt chiar asa de precise, cele care se monteaza pe brat sunt mai bune.
ada
19+ (probabil ...... - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 8 luni
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy buna fetele, mi-am facut o analiza de secretie de col, parca asa ii spunea, si mi-a iesit un stafilococ alb, motiv pentru care medicul meu mi-a dat sa aiu augmentin 1 la 8 ore. augmentinul este un antibiotic si sincer nu prea stiu ce sa fac, daca sa il iau sau nu. am intrebat medicul daca este grav ce am si a spus ca nu, motiv pentru care inclin sa nu iau tratamentul. voi v-ati confruntat cu asa ceva? pupici la burtici ![]() 16+ |
Si eu fac momentan tratament pentru o infectie cu E coli, iau antibiotic Cefuroxim la 12 ore. La mine infectia a declansat niste contractii urate asa ca am fost nevoita sa-l fac. Doctorita mea initial mi-a dat antispastice pentru contractii, pentru ca zicea ca este bine sa ajung pana in sapt 16-17 ca sa iau antibiotice, dar nu au functionat, asa ca ....... am luat cefuroxim. Si bine am facut, pentru ca am scapat de contractii si de antispastice. Eu m-am documetat si se pare ca este ok de luat antibiotice dar de preferat dupa primul trimestru. Daca doctorul tau ti le-a prescris eu zic sa le iei.
Pupici

Carmen 17+
MADYN spune:
Gessy cel mai bine e sa asculti medicul, ca doar n-o fi facut atita scoala degeaba. Augmentinul e un antibiotic sigur in sarcina, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Stafilococul ala in schimb poate fi periculos pt. bebic.
Elilove se apropie cu pasi marunti marea intilnire. Sa fie cit mai usoara si te asteptam sa ne impartasesti si noua impresii si poze. Numai bine!
Mady
16+
si Mihai - (1-aug-2006)
carmenada spune:
Tensiune mica 9/4 am si eu , dar o cafeluta dimineata ma ajuta
. Cat despre tensiometre, eu am unul electronic de pus la incheietura si sa stiti ca nu este exect. Am incercat si cu el si cu un tensiometru clasic si sunt diferente mari, intre valori. Problema cu cel clasic este ca, nu poti masura singura sau ma rog eu nu reusesc. Pe cel electronic l-am luat pentru este usor de folosit, dar daca nu este exact, ce folos?
carmen 17+
ADA1974 spune:
Carmen, eu am pt fetita mea un termometru de frunte. Ca sa fiu sigura ca merge bine, i-am luat o data temperatura si anal, apoi de cate ori am nevoie folosesc termometrul de frunte (fara chin pt copil) si adun 0,5 grade la temperatura afisata ca sa stiu exact cat are copilul. Poate ar trebui sa faci si tu la fel, daca tot l-ai cumparat: mergi la doctor, sau la o farmacie (in care iau tensiunea), i-ati tensiunea cu un tensiometru clasic, apoi cu al tau. Vezi ce diferente ai, si daca sunt constante, atunci il poti folosi pe al tau, la care adaugi diferenta.
ada
19+ (probabil ...... - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 8 luni
gessy spune:
merita citit
A favour to ask, it only takes a minute....
Please tell ten friends to tell ten today! The Breast Cancer site is having trouble getting enough people to click on their site daily to meet their quota of donating at least one free mammogram a day to an underprivileged woman. It takes less than a minute to go to their site and click on 'donating a mammogram' for free (pink window in the middle).
This doesn't cost you a thing. Their corporate sponsors/advertisers use the number of daily visits to donate mammogram in exchange for advertising.
Here's the web site! Pass it along to people you know.
http://www.thebreastcancersite.com/
16+
MITITICA82 spune:
MariaK LA MULTI ANI cu intarziere, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai un copil sanatos, frumos si mancacios, sa va bucurati de ea.
Joanna cu DD inante, mult curaj, lupta pt copilul tau sa fie bine si sa poti duce sarcina la termen.Gnadeste pozitiv ai sa vezi ca totul va fi bine.
Fetelor aseara am visat ca am nascut un baietel (ceea ce mi-a zis dr si la eco) si semana cu mine si avea ochii lu tasu..ii dadeam piept si nu il mai lasam din brate...oare ce o fi insemnand?asa o fi aratand bb meu? e vreun bun , rau, voua vi s-a intamplat?
20+
Cristian Andrei
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
inapreda spune:
LYSBETH, tensiunea "de aviator" este 12 cu 6. din cite stiu eu. Prin urmare, "8 cu ceva" este cam mica; daca insa medicul nu ti-a spus nimic, nu e cazul sa te ingrijorezi; din ce am citit eu, problemele in sarcina ar pute surveni daca ai tensiunea mare.
18+ (19+dupa ultima eco)
Poze
mon_mmm spune:
Salutare burtici !
Vreau sa va spun ca eu am avut la ultimul control tensiune 140/80 ... cam mare, dar pt. organismul meu e buna. La inceputul sarcinii am avut tensiune mai mica si aveam ameteli de cap...
Eu am ramas cu probleme de tensiune de la prima sarcina...cand prin luna a 6 aveam cresteri mari de tensiune; atunci mi-a recomandat medicul sa nu mai merg la munca si ...multa odihna!
Cresterile astea de tensiune din timpul sarcinii sunt foarte periculoase mai ales in ultima perioada a sarcinii...se zice ca exista riscul ca, copilul sa se sufoce
.
Mi s-a recomandat ca in cazul cresterii tensiunii sa iau Dopegyt 250mg 1tb/zi ...dar inca nu am recurs la medicament
Am tensiometru acasa si daca simt dureri de cap/ceafa voi lua masuri
Va pupic si sa fim sanatoase si noi si bebeii
16+