Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

am omis sa va spun un lucru important, scuze. la ultima ecografie medicul mi-a spus ca s-ar putea sa am baiat. de fapt parca am vazut si eu o "virgulita".

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eu pot sa spun ca am avut noroc la ecografie
Pentru ca micutul alien sta la mine in burtica, ca intr-un pat, Culcat cu fata in sus, cu "caputzul" cum zice doctorul in partea stanga si cu funduletul in partea dreapta. A fost suficient sa puna ecograful in partea dreapta si s-a vazut clar ca e "bine dotat"
iar mi se lateste ranjetul ala pe fata
Sper sa nu se "atrofieze" pana la nastere ca fac crize

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

iar mi se lateste ranjetul ala pe fata
Sper sa nu se "atrofieze" pana la nastere ca fac crize

17+ Damian

si eu am zis ca ma crizez daca ii creste putza

21Ariana

poze

Mergi la inceput

Apropo de crescut / scazut chestii...Ati vazut reportajul cu fetita din vaslui care s-a transformat la iesirea din spital in baietel?
Pe mine ma obsedeaza faza asta cu schimbatul bebelusilor Mai ales ca se intampla relativ des in Romania
Si cik initial cand s-au dus parintii sa-si ceara fetita cei din spital i-au refuzat
Ca intr-o gluma proasta

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am vazut si eu reportajul. Acum vreo 2 luni a mai dat unul la fel, cu schimbatul copiilor. Si eu m-am tot gandit sa nu cumva sa mi-il schimbe la maternitate, dar totusi ma gandesc ca ar trebui sa ne dam seama ca nu e al nostru, ca doar il vedem dupa nastere.

21Ariana

poze

Mergi la inceput

Pai la fetita am apucat sa o vad fix 2 secunde ca au si fugit cu ea...Dak nu avea ochii aia imensi si gricred ca mi-ar fi fost destul de greu s-o recunosc...
Cred ca o sa insist sa mi-l arate inainte sa-l duca de langa mine chit ca ma cert cu tot spitalul

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Bebelusii din Vaslui aveau acelasi nume de familie.
Stati linistite ca la maternitate nu ii incurcati in plus in momentul cand nasteti o sa vi se puna si voua si copiilor bratari cu numele si cred ca mai exista si acea chemare a sangelui.
Cand l-am nascut pe Vlad in timp ce inca eu eram in sala de operatie sotul a mers sa il vada in sala cu nou nascuti iar din toti cati erau acolo (4-5) el a mers direct la Vlad si a zis "el este"

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

gessy, felicitari ptr baietel!

lysbeth, chiar ca ai avut noroc ca bb era intr-o pozitie favorabila. la mine a fost imposibil sa se vada ceva clar chiar daca tot l-a "stimulat" dl dr sa se intoarca si cu fata.

fetelor, dar daca stai intr-o rezerva, doar tu cu bb sau 2 mamici cu 2 bb-i, dupa ce il ia pe bb sa il cantareasca si ce-i mai fac ei nu-l aduce la tine in rezerva? sau tot sta o noapte separat de tine?

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mon_mmm spune:

Eu am nascut normal primul copil...seara pe la 7 si mi l-au adus langa mine abia dimineata .
E drept ca trebuie si mama sa se odihneasca putin...nu e chiar asa usor ...dar merita

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

eu am stat in rezerva cu 2 mamici bebe nu a plecat deloc de langa mine,acolo il spalau, acolo il schimbau. Mi l-au adus la 3 ore dupa ce am nascut si nu l-au mai luat deloc

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput