Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
zsuzsu spune:
buna dimineata fetelor
elilov cum mai esti?
cum te simti?cred ca abia astepti sa-ti tii puiul in brate- hai ca nu mai este mult
cand esti programata?
19+ si de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi
elilov3 spune:
lysbeth eu iti recomand un control la un cardiolog..ei sunt cei mai in masura sa iti spuna ce sa faci...vorbeste si cu ginecologul dupa ce afli ce zice cardiologul si impreuna luati o decizie...e foarte, foarte importanta urmarirea tensiunii in sarcina...santate multa stai linistita so multe dintre noi nea-m confruntat cu asa ceva in anumite perioade ale sarcinii
joannna sanate si curaj atat iti pot spune in rest cum vrea Bunul Dumnezeu, luptam pana la capat, da mami
eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel
elilov3 spune:
zsuzsu bine iubita, multumesc de intrebare...abia astept sa imi cunosc minunea numai trece timpul mai repede...abi astept ziua cu pricina..miercuri pe 12 este intalnirea ....
rivali asa se recomanda daca iese rez....mergi si fai echo morfofetala si o sa fie bine.... oricum daca mergeti la medlife la echo iti dau 2 pagini cu ce malformatii nu se pot vedea la echo de trim II eu am plecat totalmente dezamagita..pai si atunci de ce se mai fac echo...deh sti cum este cum vrea Dumnezeu, de ar fi sa traim sub o cupola de cristal daca e sa se intample ceva, se intampla si gata....eu zic ca trebuie sa faci echo morfo e mai bine sa te lininstesti decat sa stai stresata, sanatate multa
eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel
lysbeth spune:
Hm... de asta mi-o fi zis medicul sa-mi iau tensometru
Problema e ca habar n-am sa-l folosesc Si daca il folosesc si aflu cat am tot degeaba ca nu shtiu ce sa fac
Complicata treaba
17+ Damian
novus spune:
Lysbeth, e plin de tensiometre electronice in farmacii si sunt extrem de usor de folosit:il pui la incheietura mainii apesi pe un buton si iti afiseaza rapid tensiunea
Si eu am tensiune mica, cam 9/6, cand ma simt super ametita mai beau o cafeluta mica si cam atat; am citit pe undeva ca sunt tot felul de ceaiuri din diverse plante care ajuta la cresterea tensiunii dar eu nu beau ceai deloc asa ca nu m-a preocupat !
22+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
rivali spune:
Iti iei unul digital si nu rebuie decat sa-l pui la mana si sa apesi un butonel restul face el.
elilov, la Medlife fac ecografia, am reusit sa o programez pe 18. Am inteles ca def de tub neural se vad la eco. Mie nu mi-a iesit riscul crescut dupa spusele lor.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+
silvi8 spune:
eli, ce aproape esti de intalnirea cu bb! cred ca esti extrem de emotionata...sa ne impartasesti experienta ta dupa eveniment.
lysbeth, vad ca deja ti-au raspuns fetele. si mie la fel mi s-a spus sa beau putina cafea. din pacate nu beau cafea si nu suport nici mirosul asa ca nu am baut. noroc ca a crescut ea singurasi acum e la valori bune 10 cu 6, 11 cu 6 (luni, la ultimul contol). ma mir ca dr tau doar a constatat dar nu ti-a facut nici o recomandare ...
silvi 20 +
VINE BEBE
POZE
gessy spune:
buna fetele,
mi-am facut o analiza de secretie de col, parca asa ii spunea, si mi-a iesit un stafilococ alb, motiv pentru care medicul meu mi-a dat sa aiu augmentin 1 la 8 ore. augmentinul este un antibiotic si sincer nu prea stiu ce sa fac, daca sa il iau sau nu. am intrebat medicul daca este grav ce am si a spus ca nu, motiv pentru care inclin sa nu iau tratamentul. voi v-ati confruntat cu asa ceva?
in legatura cu problema cu tensiunea, parerea mea este sa va hidratati foarte bine si sa aveti la voi mereu un pliculet de zahar si o sticla de apa.
pupici la burtici
16+
grace30 spune:
Buna dimineata!
sunt si eu azi p-aici pe net....am citit din urma...
in legatura cu tensiunea si mie mi-a recomandat la prima sarcina o gura de cafea... (acum n-am pb cu tensiunea ca nu am renuntat la cafea - beau putin in fiecare dimineata)
Gessy tb sa scapi cumva de stafilococ....acum nu stiu ce sa zic in fara de faptul ca si mie mi-a dat augmentin dupa ce mi-a facut cerclajul....mai mult preventiv....si l-am luat (nu m-am gandit prea mult). Am luat si la prima sarcina pt o infectie urinara (nu augmentin alt antibiotic) si bble e cat se poate de ok.
Va pupic si mai intru!
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)
zsuzsu spune:
eli da ce aproape esti
iti tinem pumnii in 12, abia astept sa ajung si eu la final, sa-mi tin puiul in brate
lysbeth nu e greu sa folosesti tensiometrele electrice si ai instructiuni clare la ele, decat sa ai surprize mai bine cumpara-ti una ca nici nu sunt asa de scumpe si macar vezi si tu sa nu ai fluctuatii la tensiune
Grace si eu beau cate o cafe in fiecare dimineata
la prima sarcina am renuntat si dupa nastere am intrebat medicul de cand pot sa beau- la care el ca toata sarcina puteam sa beau una
asa ca acum nu am mai lasat-o deoparte ca am niste dureri de cap de numa fara , doar ca o beau mult mai slaba si cu mult lapte
19+ si de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi