Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Andreeea, bine ai venit printre noi! Sa te ajute DD sa duci sarcina cu bine la capat si sa ai niste bebei sanatosi si frumosi! Foarte trista experienta ta! Sa pierzi sarcina in luna asa mare...M-a luat frica! De ce s-a intamplat sa o pierzi? Ce ti-au zis medicii?

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Dupa calculatoru minune ar trebui sa ajung la 95 kg Daca o sa ma pun pe sot la kg astea il fac placinta

21+Ariana

poze

Super tareeeee!!!!!!!

Mi-am facut si eu , ca tot sper ca in ian-feb sa vad doua liniute pe test, si mi-a iesit ca o sa am aprox 85 kg... Daca ar fi sa am atat crd ca nu m-ar mai tine scandurile patului....da sa fim realiste..totusi

JOANNA CUM TE MAI SIMTI???????

Poze NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Andreea iti multumesc mult ptr raspuns si sanantate multa.
Vezi in stanga paginii, sus, e un chenar in el printre altele scrie "Profil personal" dai click si apoi editeaza profil, semnatura apoi e la sfarsitul profilului.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

saltare fetelor.

acum am ajuns acasa, si am intrat un pic sa caut si eu un ginere pt fata mea

citesc din urma si revin, sa vad ce-ati mai facut.

mitzica20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Iuca, merci! Nu deschisesem partea cu Optiuni profil, de asta nu gaseam...
Silvia, povestea e f trista si nu cred ca gravidutelor le-ar prinde bine. Pe scurt, doctorii nu mi-au dat nici o explicatie de ce am pierdut sarcina (acum cred ca au fost probleme cu colul care s-a deschis intr-u timp scurt, ca aveam o viata f activa - ca aveam experienta sarcinii cu fetita care a fost una perfecta). Daca vreti amanunte, va pot da cu drag, pt mine nu-i nici o problema, dar chiar nu cred ca poate ajuta dezvoltarea subiectului aici, la gravidutele care tb sa aiba doar bucurii si sa fie optimiste. Unde voi crede ca sunt experiente prin care am trecut si care va pot fi de folos, le voi oferi cu mult drag..
Legat de cantarul care va distreaza atat de bine, va povestesc ce mi s-a intamplat la sarcina cu Maria. Prin primele luni, o prietena mi-a dat cateva salopete de blugi faine, pe care le-a folosit, dar care mie imi pareau IMENSE tare. Drept urmare, considerand ca e imposibil sa devin vreodata ata, le-am bagat intr-un dulap si acolo au ramas. Pana intr-o zi cand, nemaincapand in nimic, le-am scos. Si ce credeti? Nu ma mai ajungeau ! Asa ca pregatiti-va, ca e adevarat ca vom fi imense...

Andreea, 19 + si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Bine ai venit printre noi, Andreea!

18+ (19+dupa ultima eco)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

merg sa fac un pic nani, ca m-a obosit drumul de bucuresti, iar vestea pe care mi-a dat-o dr. ....m-a coplesit .

mitzica20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

buna burtici! Aveti idee de la cate saptamani se intra in prenatal?

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Miha ,ce ai patit?Sper ca domnul doctor ti-a dat vesti bune.Nu ma speria.Noi peste 2 saptamani mergem la un alt medic si sper eu(intr-un colt al gandurilor mele)sa se insele doctorul tau.Adica baietelul meu sa devina o fetita.

iulia 15+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Andreeea, eu cred ca ne prinde bine sa stim ce ai patit! Eu de exemplu am risc de avort dar in ultimul timp am inceput sa fiu mai increzatoare , poate prea increzatoare si nu cred ca e bine, pt ca tind sa fiu uneori neglijenta. Ieri de exmplu m-am pucat sa fac oridine prin dulapuri, sa arunc ce nu-mi trebuie.Am zis ca fac asa usor, fara sa ma obosesc.. In final m-am ales cu niste intepaturi zdravene in burta si dureri de spate care nu mi-au trecut pana noaptea tarziu..Acum, citind si experienta ta m-am trezit la realitate! Nu trebuie sa fim neglijente! O gresala mica ne poate costa atat de mult! Poate ca vedem burtica mare si ne simtim mult mai bine decat in primul trimestru, iar faptul ca simtim miscarile bebelui zilnic ne face sa uitam de riscuri; dar sa nu uitam ca e inca atat de firav si o gresala de-a nostra l-ar putea aduce pe lume prea devreme...

Va pup fetelor! Sa aveti grija de voi!

Silvia 20+

Mergi la inceput