Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
MITITICA82 spune:
fetelor voi simtiti zilnic miscarile lui bb?la mine nu se simt zilnic si daca le simt sunt f usuoare desi inante simteam uneori niste lovituri puternice...am intrat in panica ca de 2 zile le simt f rar si abia daca le simt 

Va pup
20+ 
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
millie spune:
Mititica eu am inceput sa simt bebele zilnic de la 23 de saptamani mai precis de 1 saptamana jumate,pana atunci nu-l simteam tare si nici chi zilnic.Incepand cu sapatamana 23-24 o sa simti miscarile mai puternice si mai dese deoarece bebe creste .Pe bebe al simti cand stai intinsa atunci incepe sa presteze
monica
24+
petrean spune:
Buna fetelor
Andreeea bine ai venit, sarcina usoara si bebelusi sanatosi
Incerc sa citesc ce ati mai scris sa nu fiu chiar pe langa total![]()
Bogdana
21+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
intreba cineva de prenatal..dr de familie de obicei dau cam de la 30-31 saptamani, sa le ramana sigur zilele pt postnatal.Eu am convenit cu dr meu la un medical inainte de prenatal..sa fiu sigura ca raman zilele..desi..sigur nu mai nasc la 41 de spatamani ca la prima sarcina![]()
![]()
Bogdana
21+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Timi07 spune:
Eu simt pe pielea mea c a o sarcina nu-i ca alta. Can am fost insarcinat a cu Sophie n-am avut nici o treaba, rar de tot mi-a fost rau da lasa ca acum mi s-a dus norocul. De greata am scapat putin inainte de-a intra in trim II dar durerile de cap continua si-s monstruoase din alea de ma tin cu zilele. Ieri n-am mai putut si am plecat la 11 de la lucru ca simteam ca-mi explodeaza capul (era a doua zi de durere). Am fost si la dr si mi-a zis sa iau fara pr pana la 4 panadol pe zi cand am dureri din astea nebune
Bun venit burticilor noi!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
millie spune:
Petrean eu am intrebat deoarece doctorul meu ma bagat in ceata mi-a zis ca pot sa-l iau din 15 Dec.si atunci am deabea 29 de sapt iar eu stiam ca de la 32 se da, si nu stiu ce sa mai cred
monica
24+
petrean spune:
Millie se poate si de atunci..insa e putin riscant...eu la fel am vrut sa fac..pt ca in 15 decembrie ies din concediu de crestere a copilului..fiul meu face 2 ani..si vroiam sa intru direct in prenatal. Dr m-a sfatuit sa iau medical..pana in 15 ianuarie..oricum va fi odar o sapt si ceva..ca la noi nu se lucreaza intre sarbatori..si abia dupa 15 ian sa intru in postnatal. Deci se poate..si fara medical..dar dr mea de familie nu prea a vrut sa riste.
Bogdana
21+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
millie spune:
Asa m-am gandit si eu ca e un pic cu cantec,e prea devreme.M-am gandit si eu sa-l iau din 5 Ian sa fie mai sigur ca vorba ta de sarbatori oricum e liber si numai e mult
monica
24+
alina.n spune:
Bun venit noilor burtici
Fetele ca veni vorba de concediu pre/post natal cele 126 zile se pot lua toate dupa ce nasti? stiti ceva?
Cei 2 ani pt crestere copil de calculeaza de la data nasterii lui bb sau de la data terminarii celor 126zile?
Si inca ceva inteleg ca acum cu noua lege vom fi platite cu 85% din brut atat in timpul celor 126 zile cat si in timpul celor 2 ani de CIC, voi cum ati inteles?
Pup
17+ cu
Maria
Vine barza!
mababei spune:
Buna fetelor!
Felicitari tuturor burticilor care au aflat culoarea caruciorului!
Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Mihaelacq, am inteles eu bine sau n-am prins toata povestea
: doctorul tau te-a anuntat ca baietelul tau e de fapt fetita???
Mititica, nici eu nu-l simt pe bebe uneori cu zilele, si atunci doar o falfaire usoara, ce sa mai vorbesc de lovituri despre care mamici cu varsta sarcinii mai mica decat a mea povestesc!
Noi ne-am apucat de curatenie, profitand de vremea frumoasa din ultima vreme dar bineinteles ca nu am terminat in termenul stabilit initial, casa-i vraiste, ne mutam dintr-o camera in alta cu toate dupa noi! Intru mai rar dar va citesc cu precadere!
Aveti grija de voi si de burtici!
mihaela
20+