Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
MADYN spune:
Bubulina si eu merg la eco la dr. Iosup tot pe 03.12, la ora 17.30. Tu la ce ora ai programere? Poate ne vedem pe acolo ![]()
Mady
16+
si Mihai - (1-aug-2006)
lysbeth spune:
Deci fetelor, mie medicul mi-a zis asa: chiar daca nu iau in greutate sau slabesc atata timp cat bb e in grafic (chiar un pic peste in cazul meu) nu avem de ce sa ne facem probleme. Asta pentru ca bb isi ia din organismul nostru tot ce are nevoie. Nu are niciun rost sa mananci cat 5 pentru ca bb tot atat is va lua sau diferenta nu e semnificativa
17+
Damian
neliaCris spune:
pot sa intru si eu pe la voi?
buna eu sunt nelia din sibiu si sunt mamica de martie aprilie.dar de anul trecut!!!cate griji aveti si voi acum !!eu aveam inzecite!mult noroc pe mai departe...
noi 2 va pupam si va spunem sa nu mai credeti tot ce auziti.referitor la toate testele pe care le faceti si plangeti cu zilele,le faceti rau la bebeiti.stiu din experientza.al meu dupa ce s-a nascut 3 luni de zle suspina in somn si il luam in brate si imi ceream scuze ca nu am avut pace si liniste cand am fost gravida...am avut si clamydia si eminentze...e greu sa fii tare dar numai o mama reuseste pt bebele ei.
uite cum vor arata bebeii vostrii pe vremea asta...
http://community.webshots.com/user/neliaCris
mami de cristian 14 martie 2008
gessy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubulina1
Si eu am programare la eco morfo tot atunci. Mie medicul mi-a zis sa o fac intre 20 si 22 de saptamani si bebeul este mai mare cu o saptamana. O faci cumva in Bucuresti? Ingerasul meu Bubulina + ![]() Doamne ajuta! |
16+ posibil
bubulina1 spune:
Io la Iosup, ca si Madyn, dar sunt programata dimineata la 10, macar scap de aglomeratie.
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
silvi8 spune:
nelia, bine ai venit la noi!nu cred ca se supara fetele ca ne vizitezi...asa mai aflam si noi lucruri utile poate de la cineva cu experienta.
ti-am admirat piticul! e frumos foc! deabia astept sa il tin si eu in brate pe al meu...
silvi
20 +
VINE BEBE
POZE
florinela79 spune:
Buna fetelor...se discuta nu gluma!
Silvi8, reducerea programului de lucru cu 25%, se da de catre medicul care te supravegheaza (ii ceri asta la una din vizite la spital), cu asta mergi la medicul de familie pentru a pune parafa, apoi o duci la serviciu.
Legat de Celule Stem, eu tot pentru Cluj 1000EUR optez in 2 rate. Ideea este ca se face o analiza acestui sange si trebuie sa fie sanatos. Spre exemplu prietena mea a nascut la Filantropia, acolo a recoltat Kitul - intr-o clinica din Viena parca...numai ca pe sarcina a avut o infectie vaginala, si au fost infestate si celulele. Asa ca daca celulele sunt infestate ...nu prea ia ce face cu ele.
20+
Albert
Am calc greutatea cu calc de Kg
voi ajunge la 93,5KG
fbruma
gessy spune:
poohy 
La multi ani si tuturor fetelor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril si de asemenea si copiilor lor care isi serbeaza ziua numelui.
nu cred ca am sa pot intra maine pentru ca ma duc la o nunta.
va pup si va imbratisez cu drag,
16+ posibil 
Monnvas spune:
Eli, multumim pentru articole! Eu recunosc ca am mai scapat din cand in cand cate un ceai verde sau negru, dar in general am baut numai de fructe (zmeura sau combinate) si de hibiscus tocmai fiindca imi era frica sa mai incerc si altceva. Red bush cred ca e rooibos, mmm, cred ca am si ceva de felul asta prin casa...
Deci saptamana viitoare scoatem si noi agitatele, da? 

si asteptare cat mai usoara pana saptamana viitoare!
Leeloo, astept o poveste de la Brasov sau unde te-o fi chemat! La ce cabinet al dr. B. ai fost? Aseara am reusit si eu sa smulg un "hai sa ne mai gandim" de la al meu sotz, care facea nazuri in legatura cu nasterea sub apa. Poate totusi o sa fim colege de cada ![]()
O zi cat mai frumoasa!
Monik
22+ 
CASA LU' BEBE