Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Novus, eu cred ca e dereglat tabelul ala pentru fetele "subponderale" desi mie mi se pare ca 48-49 de kg la 1,60 e o greutate normala nicidecum subponderala. Cresterea in greutate la fetele cu greutate normala sau supraponderale este mult mai temperata la calculatorul asta

Maria, felicitari pentru printesa:)

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

'neata fetele
pai daca m-as lua dupa calculator, ar trebui sa ajung la 90 de kg. adica 90 de kile indesate toate intr-un dop de 1,59 metriiiiiiii????????. cum sa iau 23 de kile????????
in alta ordine de idei, mi-a iesit rezultatul de la TT, adica quadruplu test facut la genetic lab si m-am linistit. fata de dublul test de la medlife cu risc de dowm 1/275, acum am risc 1/4455- incomparabil. chiar sunt curioasa cum imi iese si cel de la medlife (ca am facut si acolo), o sa va tin la curent, dar eu incredere nu mai am in analizele lor.
pupici multi

diana 17+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

nu mai spune nimic de TT ca de cateva zile sunt innebunita di cauza defectului de tub neural 1:667. Azi nu am mai bocit dar ieri si alalteieri... Si eu tot la Medlife l-am facut. Cred ca diferenta vine de la baza de date pe care o are fiecare

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput

Ayla, vreau si eu parola sa-ti vad bebelineleeee

diana 17+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Rivali, riscul crescut din cate mi-a zis doctorulmeu este cand ai sub 1/250
In plus sa shtii ca riscul in functie de varsta nu inseamna aproape nimic
Mie mi-a iesit la sd 1/665 dar dupa hormoni era 1/3365
Riscul in functie de varsta e calculat statistic pe intreaga populatie
Eu zic sa nu te aberezi si sa te stresezi inutil ca in povestea cu drobul de sare.
In plus spida bifida se vede la ecografie nu in teste.

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Ayla, da-mi si mie te rog parola pe pm daca ai mai pus poze

19+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

rivali nu te mai stresa, pentru ca medlife da niste rezultate care nu au nici o legatura cu realitatea. eu m-am convins, tocmai de asta am vrut sa fac TT in doua parti. defectele de tub neural se vad la ecografii, deci stai tu linistita ca statistica nu are legatura cu ecografia (care-i sfanta din punctul meu de vedere); pai eu cu un bebita perfect dezvoltat, cu translucenta nucala de 1,2 ,eu 27 de ani, nefumatoare, fara diabet, cu toate chestiile in ordine mi-au dat risc de down asa mare?????? la eco ti-au zis ca ar fi ceva in neregula cu bebe?

diana 17+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Dupa calculatoru minune ar trebui sa ajung la 95 kg Daca o sa ma pun pe sot la kg astea il fac placinta

21+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Stiu ca datele sunt statistice,stiu ca def de tbu neural sa vad la eco, dar cred ca sunt putin nebuna, la sarcina trecuta am avut risc 1:10000.
Aveti dreptate cu drobul de sare. Oricum m-am mai linistit.
La eco de 16 sapt nu a fost nimic in neregula

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

adee esti mortala !
si eu m-as face cat o casa daca m-as lua dupa el
dar sincer acum sunt un pic ingrijorata ca am pus acu 2 saptamani 3 kg ajungand la 60 si acu am 59,6 azi dimineata
deci cica am slabit
mentionez ca ma cantaresc pe aceasi cantar, dimineata cu stomacul gol
si fiind in 19 saptamani m-i se pare cam putin
mai ales ca la prima sarcina am luat un total de 17 kg, si la jumate aveam sigur vreo 5-6 kg

19+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput