Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

E ok si asa, se intelege nu, ca nu e nr pozei. Ok, mai am poze facute, nu care mi-am facut singura. Am sa vad. oricum pana la ugrade totsite-ul mi le redimensioneaza si am optat pt imikimi sa le fac tip project. mai vedem. Azi ma simt tare ametita si sunt si putin nervoasa pe toata agitatia din casa.
mai am o interbare, poate absurda, dar tot o pun. Aici vorbim exclusiv despre sarcina? Sau e un fel de club intre noi unde putem discuta si alte cele ce tin de viata noastra. M-am atasat de voi si uneori ma simt off-topic, nefiind discutia exclusiv legata de evolutia sarcinii. Scuze daca sunt incoerenta, serios, nu stiu de ce ma simt asa ametita. Poate de fericire? Cel putin la un bebe stiu 100% ca e fetita. I-am vazut putzica. Deci tati e supert incantat. Chiar daca azi m-a suparat ca nu a putut veni cu noi.

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Vot si pentru mine de la off-topic-uri! Par egzamplu, eu am o problema cu mutatul - s-ar putea ca azi sa fi gasit cumparator pentru garsoniera in care stau, sa reusim sa ne mutam rapid, ca sa aiba si camera lui!

Felicitari pentru putzica de printesica

Monik 22+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monnvas, la mine a nimerit-o calculatorul asta de kg...Am introdus la luna la care doresc greutatea pe cea in care sunt acum si mi-a zis exact nr de kg pe care il am. Speranta mea e sa nu aiba dreptate si cand ajung in luna a 9-a Ana-Maria 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Joanna cum esti? Asteptam vesti de la tine

21Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alina este dupa cum decide doctorul...eu am dpn-ul pe 19 nov...deci cezariana va fi facuta la 39 sapt in cap ...asa am scris eu toata sarcina mai mult deh superstitie....

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am inteles,

ce frumos mai ai putin si iti tii bebelusul in brate.
Cred ca nu mai ai rabdare

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

AYLA, cred ca am reusit sa imi activez pm dar nu stiu sigur ca eu imi cam "prind urechile" in chestiile astea, asa ca ...incearca acum si vezi daca poti

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 18+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Si sa nu uit...am schimbat si noi semnatura

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Sunt tare incantata ca am fost ieri in magazinul Titan sa ma uit de haine de graviduta iar ce am gasit acolo nu mi-a placut, in schimb mi-am luat o pereche de blugi cu talie foarte joasa, care numai de graviduta nu suntdar imi vin foarte bine si sunt foarte comozi

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Iar pt. cele ce se intreaba cum de o fosta graviduta de 2 ori nu mai are haine pt. aceasta perioada, este foarte simplu...nu il planuisem pe al 3-lea bb si am dat mai departe tot ce insemna imbracaminte cu burtica

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Ah, bineanteles ca nu mai este nimeni acum si iar vorbesc singura dar eu acum pot intra ca in timpul zilei nu am decat foarte putin timp liber, restul imi este ocupat cu baietii

Poze la albumul dc

Mergi la inceput