Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
shasa spune:
Gata mamici cu bebici. Va puuuuup pe toate si va doresc o noapte cat mai buna. Ma duc si eu sa dorm
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 18+
Poze la albumul dc
greierash78 spune:
Buna, fetele!
Am fost ieri la eco shi se pare ca am sa pun
!
Speram ca vom fi bine...are un cordon f lung...shi s-a facut nod!Doctorul mi-a spus ca trebuie monitorizat fatul f des, sa nu imi fac griji prea mari...dar deja mi le-am facut!
ppv
22 +
shi
Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/
aris26 spune:
neatza
alina.n - abia acum am vazut ca ai intrebat acum doua zile despre gramajul capsulelor de omega3. scuze ca nu am putut sa-ti raspund ieri. oricum e bine 500. asa iau si eu.
am vazut ca intrebau si alte fete de omega3. eu le-am luat la recomandarea medicului. cred ca toate ar trebui sa luam numai ce n se recomanda, chiar daca difera de la medic la medic, macar el stie ce e cu noi si e bine sa stie si ce pastile luam.
despre celulele stem - eu am zis ca trebuie sa ma mai documentez, sa vorbesc cu medicul meu si de abia dupa aia sa iau o decizie....tare imi e frica sa nu fie decat apa de ploaie. stiti voi, o noua moda si peste un an doi sa se descopere ca nu sunt chiar atat de utile sau ca se pot recolta si din alte tesuturi...acum vreo luna am auzit ca au descoperit o metoda sa produca ovocite si spermatozoizi din celule stem recoltate din pielea pacientilor.
20+
aris26 spune:
greierash - bine ca ai schimbat sematura ca ma bagase-i complet in ceatza
. daca doctorul a zis sa nu iti faci griji, pai sa nu iti faci! ce ste important este ca ai aflat culoare caruciorului....FELICITARI!
20+
silvi8 spune:
neata fetelor!
respund la ce am retinut:
- calculatorul de sarcina imi arata mult peste cate kg am eu. as fi vrut eu sa am atatea...
- ayla, nu cred ca se supara cineva de discutiile independente de sarcina. pana la urma suntem aici ptr a oferi si primi sfaturi, suport intelegere, ne-am apropiat f mult si e normal sa discutam si alte lucruri.
- am citit despre recoltarea de celule stem dar inca nu ne-am hotarat.trebuie sa mai aprofundam subiectul si am inteles ca mai avem vreo 2 luni la dispozitie...prin luna a 7 a se face comanda parca...
si intrebare: beneficiaza careva de art 13 din ordonanata 96? adica are cineva programul de lucru micsorat cu o patrime?
eu incerc sa obtin lucrul asta dar dr de familie nu a mai dat nici unei gravide o astfel de recomandare. ma duc azi sa vedem cum o formulam...nu de alta dar cu tot no-spa-ul nu scap de contractii si dupa amiaza deja nu mai pot sa stau pe scaun din cauza durerii de mijloc.
pup toate burticile!
silvi
20 +
VINE BEBE
POZE
lysbeth spune:
Greerash, felicitari pt cculoarea caruciorului. Sper ca totul sa fie pentru voi si sa nu fie nicio problema
Apropo de hainute de gravidute: ghiciti ce-am vazut eu in metrou azi dimineata
Bluzita cucu
Se pare ca devine uniforma![]()
Despre noi ce sa zic: pentru prima data s-a manifestat micutul alien mai agresiv si cu tati. Tati o dadea pe mami cu crema antivergeturi ca nah trebuie la care s-a gandit el sa-i dea cateva picioare si pumni peste mana ca de ce o atinge pe mami
. Posesiv de mic. Tati e foarte mandru de "ficiorul" lui
Alta faza interesanta: v-am povestit de pozitia lui bb cu "caputul" in stanga si funduletul in dreapta...De vreo 2 saptamani eu nu mai pot sa dorm pe partea stanga. Ma trezesc invariabil cu un disconfort profund si cu proteste de la asta micu si trebuie sa ma intorc pe dreapta. Aseara tati a venit cu explicatia: Pai saracul copil il tii cu capul in jos si-i vine sangele-n cap!
Acuma ma intreb, dak face asa de micutz...cand o fi cazul sa se intoarca in ultimele 2 luni ce fac? Sau si asta o ia pe urmele sorsii si se naste cu fundul la lume?!?!
17+
Damian
novus spune:
'Neata fetele !!
Monnvas, si eu o sa optez pt recoltare de celule dar cu cei din Cluj unde costa cam 1.000 eur, eu prefer sa platesc in fiecare an taxa de depozitare
Ayla,trimite-mi si mie parola ; si astept teme de discutie si off-topic
Felicitari noilor carucioare !!!
22+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy miruna eu zic ca este ok. eu sunt programata pe 3.12 si atunci voi fi in 20s 3z. morofo se face intre 18 si 24 de saptamani, asta din ce stiu eu. va pup 16+ posibil ![]() |
Si eu am programare la eco morfo tot atunci. Mie medicul mi-a zis sa o fac intre 20 si 22 de saptamani si bebeul este mai mare cu o saptamana. O faci cumva in Bucuresti?
Ingerasul meu
Bubulina +

Doamne ajuta!
rivali spune:
Neata fetelor!
-Si mie med imagist mi-a zis ca ecografia poti sa o faci intre 18-24 sapt dar vasele de sange se vad mai bine cam pe la 21-22 sapt.
- calculatorul de sarcina mi se pare cam exagerat, eu la prima sarcina nu am luat atatea kg cat zic ei
-in legatura cu celulele stem inca mai studiez, o sa ma consult si cu medicul,sotul nu are incredere
shasa am fost si eu in Titan la hainutee pentru burtici (cu toate ca inca incap in hainele mele) si nu am vazut nimic
Am si eu o intrebare: voi ce fel de ceaiuri beti,eu cand este frig afara de obicei beau f multe ceaiuri cu miere si lamaie si imi este teama sa nu exagerez cu un anume tip de ceai
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
19+
elilov3 spune:
alina n asa este....uff rabdare numnai am incerc sa imi ocup timpul cu diverse activitati sa nu ma mai gandesc ![]()

rivali iubita iti raspund eu...cam asta am gasit si eu...mai sap sa vad ce mai gasesc ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel